برنامه ریزی درسی برای کنکور 1402
-
سلام عزیزان چندتا سوال داشتم میخواستم ازتون بپرسم ممنون میشم که تجربیاتتونو در اختیار منم بگذارید
1.منی که از یازدهم رو خوب خوندم ولی عالی نخوندم ولی دهم رو عالی خوندم برنامم توی تابستون باید چطوری باشه ؟
2.عامل اصلی بی انگیزگی من برنامه ریزی نداشتنه اگه برنامه ریزی هم کنم نمیتونم پیوسته بخونم و از برنامه عقبم می میمونم و نمیدونم چطوری باید برنامه بریزم ساعت بنویسم یا حجم ؟ این مشکل به یه معضل برام تبدیل شده . -
سلام عزیزان چندتا سوال داشتم میخواستم ازتون بپرسم ممنون میشم که تجربیاتتونو در اختیار منم بگذارید
1.منی که از یازدهم رو خوب خوندم ولی عالی نخوندم ولی دهم رو عالی خوندم برنامم توی تابستون باید چطوری باشه ؟
2.عامل اصلی بی انگیزگی من برنامه ریزی نداشتنه اگه برنامه ریزی هم کنم نمیتونم پیوسته بخونم و از برنامه عقبم می میمونم و نمیدونم چطوری باید برنامه بریزم ساعت بنویسم یا حجم ؟ این مشکل به یه معضل برام تبدیل شده .mehdi jalilpour سلام
-
2.عامل اصلی بی انگیزگی من برنامه ریزی نداشتنه اگه برنامه ریزی هم کنم نمیتونم پیوسته بخونم و از برنامه عقبم می میمونم و نمیدونم چطوری باید برنامه بریزم ساعت بنویسم یا حجم ؟ این مشکل به یه معضل برام تبدیل شده .mehdi jalilpour اول اینکه
یکی از دلایلی که به برنامه ای ک خودتون میریزید نمیرسین اینکه ارمانی برنامه میرین -
دوم برای نوع برنامه ریزیتون
حجم بنویسید
ساعت نزارید
یه ساعت تقیریبی از حجمی ک گزاشتید توی برنامه در پس ذهنتون باشه -
2.عامل اصلی بی انگیزگی من برنامه ریزی نداشتنه اگه برنامه ریزی هم کنم نمیتونم پیوسته بخونم و از برنامه عقبم می میمونم و نمیدونم چطوری باید برنامه بریزم ساعت بنویسم یا حجم ؟ این مشکل به یه معضل برام تبدیل شده .mehdi jalilpour دهم رو عالی خوندید این خیلیی خوبه
میتونید یازدهمم عالیش کنید دهم هم مرور کنید بعد برید تابستون یسری از درسهای دوازدهم رو بخونید تا شروع سال تحصیلیتون -
mehdi jalilpour اول اینکه
یکی از دلایلی که به برنامه ای ک خودتون میریزید نمیرسین اینکه ارمانی برنامه میرین -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد