معنی جمله در مورد لوله گوارش
-
سلام
این جمله رو میشه بازش کنید؟
حرکتی در لوله گوارش که در نتیجه ان توده غذایی میتواند خارج از ناحیه انقباضی روده قرار گیرد قطعا منجر به تسهیل عبور غذا میشود.
درستی جمله رو که داخل پاسخنامه گفته درسته
فقط این عبارت " خارج از ناحیه انقباضی روده " رو متوجه نمیشم . -
سلام
این جمله رو میشه بازش کنید؟
حرکتی در لوله گوارش که در نتیجه ان توده غذایی میتواند خارج از ناحیه انقباضی روده قرار گیرد قطعا منجر به تسهیل عبور غذا میشود.
درستی جمله رو که داخل پاسخنامه گفته درسته
فقط این عبارت " خارج از ناحیه انقباضی روده " رو متوجه نمیشم .shirin norouzi غذا که در محل انقباض قرار نداره،جلوی محل انقباض قرار گرفته برای همین گفته خارج از محل انقباض....یعنی جلوی محل انقباض غذا قرار گرفته نه زیرش
-
S shirin norouzi marked this topic as a question on
-
S shirin norouzi has marked this topic as solved on
-
shirin norouzi غذا که در محل انقباض قرار نداره،جلوی محل انقباض قرار گرفته برای همین گفته خارج از محل انقباض....یعنی جلوی محل انقباض غذا قرار گرفته نه زیرش
Mahan Xodayi 2 ممنون🌹
-
Mahan Xodayi 2 ممنون🌹
shirin norouzi خواهش....
-
shirin norouzi غذا که در محل انقباض قرار نداره،جلوی محل انقباض قرار گرفته برای همین گفته خارج از محل انقباض....یعنی جلوی محل انقباض غذا قرار گرفته نه زیرش
Mahan Xodayi 2 سلام
ینی چی جلوی محل انقباض قرار گرفته؟ -
Mahan Xodayi 2 سلام
ینی چی جلوی محل انقباض قرار گرفته؟@Mr-Wick سلام،خب انقباض پشت غذا تشکیل میشه...شکل کتابو نگا کنید
-
@Mr-Wick سلام،خب انقباض پشت غذا تشکیل میشه...شکل کتابو نگا کنید
Mahan Xodayi 2 درسته حرکت قطعه قطعه کننده
من با آخر جملتون دچار سوتفاهم شدم
الان حل شد -
Mahan Xodayi 2 درسته حرکت قطعه قطعه کننده
من با آخر جملتون دچار سوتفاهم شدم
الان حل شد@Mr-Wick درمورد کرمی هم صادقه البته.....
-
@Mr-Wick درمورد کرمی هم صادقه البته.....
Mahan Xodayi 2 اره
حاجی اسکل شدم نمیدونم چرا
درسم زیاد نخوندم که بگم از درسه نمیدونم چرا دو روزه مثل این معتادا شدم گیج میزنم -
Mahan Xodayi 2 اره
حاجی اسکل شدم نمیدونم چرا
درسم زیاد نخوندم که بگم از درسه نمیدونم چرا دو روزه مثل این معتادا شدم گیج میزنم@Mr-Wick من میگم از تغییر فصله شما میگید ربط شقایق به....😂منم تو همون حالم
-
@Mr-Wick من میگم از تغییر فصله شما میگید ربط شقایق به....😂منم تو همون حالم
Mahan Xodayi 2 😂😂
آخه هرسال که اینطوری نمی شدم...الان وضعیت من قرمزهالان جووری شده دارم به اینکه مغز دارم شک میکنم😕
ببین چه افتضاحی به بار آوردم که به این نتیجه رسیدماا😂 -
Mahan Xodayi 2 😂😂
آخه هرسال که اینطوری نمی شدم...الان وضعیت من قرمزهالان جووری شده دارم به اینکه مغز دارم شک میکنم😕
ببین چه افتضاحی به بار آوردم که به این نتیجه رسیدماا😂@Mr-Wick من هر سالم همینم 😂😕فک کنم شما استرس کنکور دارین:///