سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
مشکل در تست زدن درس عربی
-
سلام دوستان عزیز. خواهش میکنم هر کسی میتونه کمکم کنه لطفا دریغ نکنه که به شدت درگیر این مسئله ام.
بچه ها من قواعد رو میخونم و خوب یاد میگیرم ولی موقع تست زدن اصلاااا نمیتونم دانسته هامو پیدا کنم. همش گزینه های غلط رو انتخاب میکنم. خودم احساس میکنم به خاطر اینه که نمیتونم ترجمه کنم. قواعد رو خوووووب خوب بلدم ولی تست مخصوصا تستهای سراسری رو اصلا نمیتونم بزنم به خدا بقدری غم ورمداشته که احساس ضعف میکنم و میگم هیچ وقت نمیشه که من عربی رو خوب بزنم. فقط تو عربی اینطوریم. هیچ درسی اینقدر ضعیف نیستم که تو عربی هستم.
لطفاً کمکم کنید.چیکار کنم؟ راستی، من ازمون سنجش ثبت نام کردم(بخاطر برنامه ای که برای آزمون دارم گفتم) و از رو کتاب گاج تست میزنم و از رو کتاب مبتکران اموزش عربی، قواعد رو میخونم.
.
.
اجرتون با خدا -
برا ترجمه لازم نیست کل متن یا جمله رو معنی کرد فقط به کلمات کلیدی مثلا به افعال گذشتس ایندس یا حال هس یا به جمع یا مفرد بودن کلمات توجه کنین بهتر زمان افعال رو یاد بگیرین بعد میفهمین ترجمه خیلی اسونه برا قواعد میتونین از فیلم های اقای ناصح زاده یا جلادتی استفاده کنین بعد از اتمام مبحث سعی کین تست اموزشی بزنین یا اموخته ها تون تثبیت بشن و برا تست زمان دار معمولا 24 یا 48 ساعت بعد یادگیری
-
Amin22 خیلی ممنونم از پاسختون
مشکلم در سوالات ترجمه نیست. اتفاقا سوالات ترجمه رو به همون طریقی که گفتین خیلی خوب جواب میدم.
مشکلم در سوالات قواعده!!! مثلا امروز اومدم و از روی گاج سفید قسمت معرفه و نکره رو تست زدم.شاید باورتون نشه در قسمت سوالات کنکور سراسری چون نمیتونستم ترجمه کنم گیج و ویج مونده بودم. چون نیاز به ترجمه داشت. مثلا من کلمه ای رو فعل میگرفتم درحالی که اسم بود!!!! این درحالیه که همه ی قواعده و عالی خونده بودم. و وقتی پاسخو میدیدم میگفتم ااا این اسم بود من فعل گرفتم؟!!! یا چرا نتونستم این جمله رو معنی کنم تا بتونم سوالو به درستی جواب بدم. نمیدونم چقدر تونستم منظورمو برسونم از مشکلی که دارم.
خواهش میکنم اگر میتونید راهنماییم کنید. واقعاً دارم ديوونه میشم
بلاخره باید راهکاری داشته باشه که من نمیدونم -
maryam71 در مشکل در تست زدن درس عربی گفته است:
Amin22 میدونین، اینطور بگم:دقیقا میدونم تو سوال باید دنبال چی بگردم و تمام قواعد تو ذهنمه ولی نمیتونم پیدا کنم تو گزینه ها!
احساس میکنم باید ترجمه بلد میبودم که میتونستم تشخیص بدم!ترجمه کردن تا حدی لازمه بخصوص برای پیدا کردن نقش کلمات ، اگه معنی کلمات رو بفهمی راحت میتونی نقش کلمات رو بفهمی و همه چی رو پیدا کنی ، منم همین مشکل رو دارم تقریبا ... ولی خب کمتر کسی هست که همه رو بفهمه!
یادگیری قواعد کارایی نداره اگه نتونی توی سوال پیاده کنی ، بهترین راه حلشم تمرین زیاد حل کردنه ... غلط هم جواب دادی اشکال نداره ، باید اینقدر اشتباه کنی تا یاد بگیری ،مثل ریاضیه .. واسه هر تست زمان زیاد تر بذار ... تو خونه موقع تمرین مجبور نیستی عجله کنی -
ArashSr در مشکل در تست زدن درس عربی گفته است:
maryam71 در مشکل در تست زدن درس عربی گفته است:
Amin22 میدونین، اینطور بگم:دقیقا میدونم تو سوال باید دنبال چی بگردم و تمام قواعد تو ذهنمه ولی نمیتونم پیدا کنم تو گزینه ها!
احساس میکنم باید ترجمه بلد میبودم که میتونستم تشخیص بدم!ترجمه کردن تا حدی لازمه بخصوص برای پیدا کردن نقش کلمات ، اگه معنی کلمات رو بفهمی راحت میتونی نقش کلمات رو بفهمی و همه چی رو پیدا کنی ، منم همین مشکل رو دارم تقریبا ... ولی خب کمتر کسی هست که همه رو بفهمه!
یادگیری قواعد کارایی نداره اگه نتونی توی سوال پیاده کنی ، بهترین راه حلشم تمرین زیاد حل کردنه ... غلط هم جواب دادی اشکال نداره ، باید اینقدر اشتباه کنی تا یاد بگیری ،مثل ریاضیه .. واسه هر تست زمان زیاد تر بذار ... تو خونه موقع تمرین مجبور نیستی عجله کنیدر ضمن قواعدی که تو کتاب درسی یا جزوه دبیران مدارس هست معمولا ناقصه ، اگه واقعا میخوای وقت بزاری میتونی جزوه های بهتر و کاملتری استفاده کنی که استثنا ها و مباحث فرعی رو کامل گفته باشه ، واسه تست هم اقای ناصح زاده و اقای جلادتی نکات خوبی میگن که بکار ادم میاد .. از اونا میتونی استفاده کنی شاید مفید واقع شد برات
-
فیم ها استاد ناصح زاده دیدین؟
-
منم مثل شمل بودم ولی از وقتی ویدیو های آقای ناصح زاده رو دیدم مشکلم حل شد، از قسمت اولش ببینید
-
maryam71
فقط استاد ناصح زاده من با دیدن تدریس ایشون با حل حدودا ۲۰ برای هر مبحث ۷۰ میزنم در مورد دبیرام که اصلا هیچی درمورد درسنامه کتاباهم هیچ کدومش بله کاملی تدریس ایشون نیست علاوه بر این نحوه بیانشون یه جوری که مطالب قشنگ میفهمید اصلا عالی یک کلمه فوق العاده -
فیلم های آقای ناصح زاده رو ببینید
یه مبحث رو خوندین مثلا معرب و مبنی تست ش رو فردا بزنین چندتای اول ممکنه غلط شه بعدش دستتون راه میفته -
@zahra-m1999 خیییلی ممنونم از راهنماییتون. الان نگاه کردم و تونستم تستها رو بزنم. خیلی خوشحااالم. ممنونم. موفق باشید ایشالا.
فقط بعضی جاها برام بعضی سوالاتی پیش اومد که الان میخام در قسمت اشکالات درسی بپرسم. -
mozhgan_99 ممنونم از راهنماییتون. الان نگاه کردم و تونستم تست بزنم. خییییلی ممنونم بابت پیشنهادتون.موفق باسید ان شاءالله
-
maryam71
خب طبیعی عزیزم الزاما قرارنیست باراول همه رو یادبگیرید اگه ازمون میرید به عنوان یک نکته کلی در هردرسی اگه بتونید درصد ۵۰ وبالاتر کسب کنید نشون میده درس رو یادگرفتید دیگه می مونه تسلط یا مهارت های ازمون دادن که به مرور زمان درست میشه اما درصد زیر ۵۰ نشون میده که باید برگردید مطالب خونده شده رو بررسی کنید البته این رو کلی گفتم درجه سختی ازمون وشرایط حوزه وشما در لحظه ازمون هم موثر -
@zahra-m1999 خیلی ممنونم از راهنماییتون
میتونید لطف کنید و در مورد برنامه ریزی کمکم کنید؟ مثلا برای عربی چطور پیش برم که به بودجه بندی برسم. هر روز یک و نیم ساعت مطالعه عربی تو برنامه ام هست. ولی. نمیدونم ایا درسته که یک روز قواعد رو بخونم و یک روز تست بزنم؟
برای ادبیات هم این مشکلو دارم! با دو ساعت در روز نمیشه هم ادبیات خوند هم تست زد هم زبانفارسی خوند هم تاریخ ادبیات هم ارابه و هم املاااا !!!!