**فوری**: انصراف از دانشگاه
-
سلام
دوستان یه سوال خیلی واجب داشتم لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
کسی که تو پردیس خودگردان یه رشته ای مثلا داروسازی بخونه و همون ترم اول منصرف بشه و بخواد انصراف بده و کنکور مجدد شرکت کنه آیا باید شهریه همه ترم های باقی مانده رو بپردازه؟
من تو یه سایتی خوندم نوشته بود اگر دلیل موجهی داشت طرف، میتونه جریمه انصراف نده. ولی منظور از این دلیل موجه رو متوجه نشدم. آیا اینکه کسی حین تحصیل تو پردیس، کنکور شرکت کرده و سراسری روزانه قبول شده دلیل موجهی هست براش یا نه؟
لطفا اگه چیزی میدونید دریغ نکنید...ممنون... -
-
سلام
کسی که تو پردیس خودگردان یه رشته ای مثلا داروسازی بخونه و همون ترم اول منصرف بشه و بخواد انصراف بده و کنکور مجدد شرکت کنه آیا باید شهریه همه ترم های باقی مانده رو بپردازه؟
من تو یه سایتی خوندم نوشته بود اگر دلیل موجهی داشت طرف، میتونه جریمه انصراف نده. ولی منظور از این دلیل موجه رو متوجه نشدم. آیا اینکه کسی حین تحصیل تو پردیس، کنکور شرکت کرده و سراسری روزانه قبول شده دلیل موجهی هست براش یا نه؟
لطفا اگه چیزی میدونید دریغ نکنید...ممنون...علیرضا تمدنی سلام
اصلا فکر نکنم همچین چیزی موجه به حساب بیاد چون شما ظرفیت اون دانشگاه برا شهریه پرداز را پر کردین و با انصراف تون براشون خسارت و زیان مالی دارین -
سلام
لطفا اگه چیزی میدونید دریغ نکنید...ممنون...علیرضا تمدنی سلام
طبق آخرین اطلاعاتی که دارم:
شهریه ترمهای قبل + ترمی که الان درش هستید و انتخاب واحد کردید براش + مقدار اندکی جریمه رو ازتون میگیرن.
%(#ff0000)[اما شهریه ترمهای آتی رو خیر ازتون نمیخوان]
چرا از واحد آموزش یا امور مالی دانشگاهتون پیگیر نمیشید؟ اونها خیلی بهروز هستن -
علیرضا تمدنی سلام
طبق آخرین اطلاعاتی که دارم:
شهریه ترمهای قبل + ترمی که الان درش هستید و انتخاب واحد کردید براش + مقدار اندکی جریمه رو ازتون میگیرن.
%(#ff0000)[اما شهریه ترمهای آتی رو خیر ازتون نمیخوان]
چرا از واحد آموزش یا امور مالی دانشگاهتون پیگیر نمیشید؟ اونها خیلی بهروز هستنmonirs
این جدول که تو اکثر سایت ها هست پس چی؟
-
monirs
این جدول که تو اکثر سایت ها هست پس چی؟
علیرضا تمدنی
اینها قابل اعتماد نیستن. نه که درست نباشن امّا تا وقتی به روزترین و آخرین بخشنامهها و قوانین جدید دست دانشگاه هست چرا بریم سراغ این سایتها؟