استاد ریاضیییی
-
خب یازدهمم هیچی ریاضی بلد نیستممم نه دهم نه یازدهم
میدونم باید تست بزنمم ولی یه مبحثی مثل تابع رو نمیفهمم ملشالا همع فصلای یازدهمم یه ربطی به تابع دارنن الان مثلا برای نمودار سینوسی و کسینوسی اصلا نمیتونم سوال حل کنم دنبال یه دبیر ریاضی خوبم ولی پیدا نمیکنمممم،پیشنهادتون؟ -
-
B Blue28 marked this topic as a question on
-
میدونم باید تست بزنمم ولی یه مبحثی مثل تابع رو نمیفهمم ملشالا همع فصلای یازدهمم یه ربطی به تابع دارنن الان مثلا برای نمودار سینوسی و کسینوسی اصلا نمیتونم سوال حل کنم دنبال یه دبیر ریاضی خوبم ولی پیدا نمیکنمممم،پیشنهادتون؟@m-naghavi اگه شرایطشو دارین از راه ابریشم استاد ثابتی استفاده کنین ؛ اگه هم نه که از صفر تا صد استاد صدری استفاده کنین .
بنظرم خوبن . -
میدونم باید تست بزنمم ولی یه مبحثی مثل تابع رو نمیفهمم ملشالا همع فصلای یازدهمم یه ربطی به تابع دارنن الان مثلا برای نمودار سینوسی و کسینوسی اصلا نمیتونم سوال حل کنم دنبال یه دبیر ریاضی خوبم ولی پیدا نمیکنمممم،پیشنهادتون؟@m-naghavi ویدیو های سالیانه الا رو ببینید اروم اروم
فک کنم چندین تا استاد داره
با هرکدوم راحت تر بودین -
میدونم باید تست بزنمم ولی یه مبحثی مثل تابع رو نمیفهمم ملشالا همع فصلای یازدهمم یه ربطی به تابع دارنن الان مثلا برای نمودار سینوسی و کسینوسی اصلا نمیتونم سوال حل کنم دنبال یه دبیر ریاضی خوبم ولی پیدا نمیکنمممم،پیشنهادتون؟این پست پاک شده! -
M maryam111 این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
میدونم باید تست بزنمم ولی یه مبحثی مثل تابع رو نمیفهمم ملشالا همع فصلای یازدهمم یه ربطی به تابع دارنن الان مثلا برای نمودار سینوسی و کسینوسی اصلا نمیتونم سوال حل کنم دنبال یه دبیر ریاضی خوبم ولی پیدا نمیکنمممم،پیشنهادتون؟@m-naghavi دنبال دبیر ریاضی نمیخواد باشی بابا
آموزش شگفت انگیز خیلی سبز رو بخر
مثلا تابع رو کامل از رو دهم یازدهمش کار کن
بعد برو نشر الگو رو تستاشو بزن -
@m-naghavi دنبال دبیر ریاضی نمیخواد باشی بابا
بعد برو نشر الگو رو تستاشو بزنDr H البته اگر شرایط مالیت خیلی اوکی نیست از تدریس استاد امینی راد برا دهم استفاده کن و نکته تساش هم حتما نگا کن
برای یازدهم نظری ندارم راجب فیلمای الا
یا میتونی مبحثی بخونیبا خیلی سبز جامع
یا اینکه فیلم ریاضیات تجربی رو تو الا ببینی -
میدونم باید تست بزنمم ولی یه مبحثی مثل تابع رو نمیفهمم ملشالا همع فصلای یازدهمم یه ربطی به تابع دارنن الان مثلا برای نمودار سینوسی و کسینوسی اصلا نمیتونم سوال حل کنم دنبال یه دبیر ریاضی خوبم ولی پیدا نمیکنمممم،پیشنهادتون؟@m-naghavi درود
به نظرم صفر تا صدای استاد ثابتی خوبه
میخوای یه نگاهی بنداز ببین بدردت میخوره
. -
ممنون از همگی
-
B Blue28 has marked this topic as solved on
-
@m-naghavi دنبال دبیر ریاضی نمیخواد باشی بابا
بعد برو نشر الگو رو تستاشو بزنDr H آموزش شگفت انگیز خیلی سبز کتاب خوبیه؟نگاهم کردم قیمت آنچنانی ای نداشت نشرالگو هم دارم،در چه سطحیه؟
-
Dr H آموزش شگفت انگیز خیلی سبز کتاب خوبیه؟نگاهم کردم قیمت آنچنانی ای نداشت نشرالگو هم دارم،در چه سطحیه؟
@m-naghavi آموزش شگفت انگیز برا وقتیه که نیاز به اموزشی داری که شگفت انگیز باشه
یعنی اگه ریاضیت داغونه بدردت میخوره
اونو کامل کار کن
بعد برو نشر الگو رو بزن که منبع خوبیه واقعا -
@m-naghavi آموزش شگفت انگیز برا وقتیه که نیاز به اموزشی داری که شگفت انگیز باشه
یعنی اگه ریاضیت داغونه بدردت میخوره
اونو کامل کار کن
بعد برو نشر الگو رو بزن که منبع خوبیه واقعاDr H خب اوکی حله
-
میدونم باید تست بزنمم ولی یه مبحثی مثل تابع رو نمیفهمم ملشالا همع فصلای یازدهمم یه ربطی به تابع دارنن الان مثلا برای نمودار سینوسی و کسینوسی اصلا نمیتونم سوال حل کنم دنبال یه دبیر ریاضی خوبم ولی پیدا نمیکنمممم،پیشنهادتون؟@m-naghavi صفر تا صدای امینی راد و ثابتی خوبن. راه ابریشم استاد ثابتی که عالیه.
اگه دبیر دیگه ای خارج از آلا خواستی، پیشنهادم آریان حیدریه.