تیروئید
-
سلام پرکاری تیروئید باعث اضافه وزن میشه یا کاهش وزن ؟
تو بعضی تستا کاهش میگیرن ولی تو بعضی تستا افزایش وزن رو در نظر میگیرن!!! -
F Fat Heydar marked this topic as a question on
-
تو بعضی تستا کاهش میگیرن ولی تو بعضی تستا افزایش وزن رو در نظر میگیرن!!! -
تو بعضی تستا کاهش میگیرن ولی تو بعضی تستا افزایش وزن رو در نظر میگیرن!!!Fat Heydar سلام
کم کاریش باعث اضافه وزن و چاقی میشه فککنم
پس پرکاریش باعث کاهش وزنه -
تو بعضی تستا کاهش میگیرن ولی تو بعضی تستا افزایش وزن رو در نظر میگیرن!!!Fat Heydar
سلام
کمبود ید باعث کمبود هورمون های تی ۳ و تی ۴ ( کم کاری تیروئید) که در کودکان باعث کاهش رشد جسمی ، عقب ماندگی ذهنی و یا هرو
و در بزرگسالان باعث کمبود انرژی و افزایش وزن (چاقی) می شود چون سوخت و ساز گلوکز پایینه
افزایش زیادی هورمون های تی ۳ و تی ۴ باعث پرکاری تیروئید
و درنتیجه افزایش انرژی در دسترس ( بی قراری ، اختلالات خواب ، افزایش ضربان قلب ) همچنین کاهش وزن میشود چون باعث افزایش سوزاندن گلیکوژن و چربی ها می شود -
-
تو بعضی تستا کاهش میگیرن ولی تو بعضی تستا افزایش وزن رو در نظر میگیرن!!!Fat Heydar سلام
کلا فعالیت غده تیروئید باعث سوخت ساز بدن میشه
پس اگه پرکار باشه باعث کاهش وزن میشه
و اگه کم کار باشه افزایش وزن -
تو بعضی تستا کاهش میگیرن ولی تو بعضی تستا افزایش وزن رو در نظر میگیرن!!!Fat Heydar سلام وقتی تیروئید پرکار میشه هورمون های t3/t4 هم بیشتر تولید میشن درنتیجه سوخت و ساز یاخته ها زیاد میشه پس به گلوکز بیشتری نیاز دارند تا سوخت و سازشونو انجام بدن و غذا خوردن نمیتونه این حجم از نیاز سلول هارو تامین کنه پس میره سراغ ذخایر بدن از جمله چربی و تجزیه شون میکنن حالا اگر چربی هارو تجزیه کنن فرد لاغر میشه یا چاق؟؟؟؟طبیعتا فرد دچار لاغری میشه....و کم کاری تیروئد هم این داستان هارو برعکس کنید.....
-
تو بعضی تستا کاهش میگیرن ولی تو بعضی تستا افزایش وزن رو در نظر میگیرن!!!Fat Heydar متوجه شدم
همگی ممنون -
Fat Heydar متوجه شدم
همگی ممنونFat Heydar در تیروئید گفته است:
Fat Heydar متوجه شدم
همگی ممنونسلام دوست عزیز.لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
-
F Fat Heydar has marked this topic as solved on