🟨میوزین
-
سوال
مورد ج نباید غلط باشه؟؟؟
://///
چون استاد موقاری گفتن یه جاهای روشن فقط میوزینه جاهای دیگهی روشن فقط اکتین .
راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
کاملا درسته. بخش تیرهاش مشخصه!! در قسمت روشن نزدیک سارکومر فقط اکتین. و در دو بخش روشن کوچک وسط سارکومر فقط میوزین وجود داره. البته تست بالاتر از سطح کنکوره
-
سوال
مورد ج نباید غلط باشه؟؟؟
راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشمYegane Dehqan
سلام
من اینو یه بار پرسیدم و گفتن:"نوار" روشن با "قسمت" های روشن بحثش جداس
اون قسمت که شما هایلایت کردین درسته جزو قسمت های روشن هست اما اگه به بالای همون شکل دقت کنید نوشته تیره...و یعنی کل اون قسمت جزو نوار تیره هست هرچند بخش هاییش روشنه -
کاملا درسته. بخش تیرهاش مشخصه!! در قسمت روشن نزدیک سارکومر فقط اکتین. و در دو بخش روشن کوچک وسط سارکومر فقط میوزین وجود داره. البته تست بالاتر از سطح کنکوره
Matin Mousavi 1 البته در ابنجا اون بخش وسط سارکومر رو ور نظر نگرفته. که در کل درست میشه چون اون قسمت، کتاب هم در موردش چیزی نمیگه. ولی علمی نه!!!
-
با اون شکل کتاب بهم توضیح میدید؟ اگه زحمت نمیشه براتون
اخه استاد موقاری یه چی گفته بودن و من تا الان اون رو درنظر میگرفتم .
نفهمیدم :/// -
با اون شکل کتاب بهم توضیح میدید؟ اگه زحمت نمیشه براتون
اخه استاد موقاری یه چی گفته بودن و من تا الان اون رو درنظر میگرفتم .
نفهمیدم :///Yegane Dehqan
شکل کتابو ببینید
کجا رو زده تیره؟
کل اونجا جز نوار تیرس
حالا توی اون نوار تیره یه بخش هایی روشن هم داره
تا اونجایی که تو تست ها دیدم اینجوری میگن -
سوال
مورد ج نباید غلط باشه؟؟؟
راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشمYegane Dehqan سلام ولی طبق گفته استاد موقاری هم درست میشه هااا
من هم صفر تا صدشو دیدم هم راه ابریشمشو...جفتشونم گفته اکتین هم تو روشن هست هم تو تیره
میوزین هم یه تیکه وسط جزئی سفیده اونجارو میشه درنظر گرفت تو کنکور دست نمیذارن روش...گوشه جیبت داشته باش(ینی اگه بهش اشاره شد میتونی استفاده کنی نه اینکه بعنوان نکته بری باهاش غ ص بزنی)
عین جمله ای که موقاری گفته رو عرض کردم.
شماهم نباید درنظرش بگیری و همونی که تست گفته صحیحه -
Matin Mousavi 1 @Mr-Wick Sara_R
ممنونم دوستان
پس اون خط روشن وسط شکل رو برای کنکور در نظر نگیرم که فقط میوزینه؟ -
ممنونم دوستان
پس اون خط روشن وسط شکل رو برای کنکور در نظر نگیرم که فقط میوزینه؟Yegane Dehqan خواهش میکنم بله طبق گفته موقاری برین جلو
-
ممنونم دوستان
پس اون خط روشن وسط شکل رو برای کنکور در نظر نگیرم که فقط میوزینه؟Yegane Dehqan بله در کل در نظر نمیگیریم. مگر اینکه خود تست به صورت خاص اونجا منضورش باشه و به صورت کد به ما بگه. مثلا بگه بخش روشن وسط سارکومر
-
Y Yegane Dehqan marked this topic as a question on
-
Y Yegane Dehqan has marked this topic as solved on