زیست
-
همیار تجربیا z Gheibi دانش-آموزان-آلاء
![متن جایگزین]
(https://s6.uupload.ir/files/inshot_20220330_182730222_b3th.jpg)
می شه این تست رو تو ضیح بدین برام
بهخصوص اینکه جمله ی ب گفته در بخش عمده بافت پیوندی ست مواد سازنده ی ماده زمینه ای هستند تو کتاب گفته یاخته های بافت پوششی ماده زمینه ای رو می سازند در صورتی که بخش عمده بافت پیوندی سست توسط سلول هاش پرنشده و کلا استدلال پاسخنامه چیز دیگه ای هست.
و جمله د هم گفته سلول های پوششی معده،ما بافتمون در معده استوانه ای یک لایه هست که پاسخنامه گفته،
اما غده هم در لایه زیر مخاطی و مخاطی داریم که خب پس معده هم داره پس اون چی؟اونو نگفته چرا؟ و غده که در لایه مخاطی و زیر مخاطی داریم چه نوع بافت پوششیه؟ -
![متن جایگزین]
بهخصوص اینکه جمله ی ب گفته در بخش عمده بافت پیوندی ست مواد سازنده ی ماده زمینه ای هستند تو کتاب گفته یاخته های بافت پوششی ماده زمینه ای رو می سازند در صورتی که بخش عمده بافت پیوندی سست توسط سلول هاش پرنشده و کلا استدلال پاسخنامه چیز دیگه ای هست.
و جمله د هم گفته سلول های پوششی معده،ما بافتمون در معده استوانه ای یک لایه هست که پاسخنامه گفته،
اما غده هم در لایه زیر مخاطی و مخاطی داریم که خب پس معده هم داره پس اون چی؟اونو نگفته چرا؟ و غده که در لایه مخاطی و زیر مخاطی داریم چه نوع بافت پوششیه؟Leili Salahi در زیست گفته است:
![متن جایگزین]
بهخصوص اینکه جمله ی ب گفته در بخش عمده بافت پیوندی ست مواد سازنده ی ماده زمینه ای هستند تو کتاب گفته یاخته های بافت پوششی ماده زمینه ای رو می سازند در صورتی که بخش عمده بافت پیوندی سست توسط سلول هاش پرنشده و کلا استدلال پاسخنامه چیز دیگه ای هست.اینو نفهمیدم منظورتون چیه 🤔
اما غده هم در لایه زیر مخاطی و مخاطی داریم که خب پس معده هم داره پس اون چی؟اونو نگفته چرا؟ و غده که در لایه مخاطی و زیر مخاطی داریم چه نوع بافت پوششیه؟آره اونا هم هست اما اصلا سوال این رو نخواسته
در پاسخ نامه خواسته که یک مثال نقض بزنه که جمله کاملا صحیح نباشه و یک مثال نقض کافیه -
Leili Salahi در زیست گفته است:
![متن جایگزین]
بهخصوص اینکه جمله ی ب گفته در بخش عمده بافت پیوندی ست مواد سازنده ی ماده زمینه ای هستند تو کتاب گفته یاخته های بافت پوششی ماده زمینه ای رو می سازند در صورتی که بخش عمده بافت پیوندی سست توسط سلول هاش پرنشده و کلا استدلال پاسخنامه چیز دیگه ای هست.اینو نفهمیدم منظورتون چیه 🤔
اما غده هم در لایه زیر مخاطی و مخاطی داریم که خب پس معده هم داره پس اون چی؟اونو نگفته چرا؟ و غده که در لایه مخاطی و زیر مخاطی داریم چه نوع بافت پوششیه؟آره اونا هم هست اما اصلا سوال این رو نخواسته
در پاسخ نامه خواسته که یک مثال نقض بزنه که جمله کاملا صحیح نباشه و یک مثال نقض کافیهz Gheibi برای اون قسمت اولش
ببینین گفته بخش عمده بافت پیوندی سست توسط مواد سازنده ماده زمینه ای پر شده.
خب حالا تو کتاب به ما گفته یاخته های بافت پیوندی ماده رو می سازن خب؟
اگر به بافت پیوندی سست شکلش رو نگاه کنیم تعداد یاخته ها کمه پس چرا میگه بخش عمده؟استدلال پاسخنامه هم کلا چیزز دیگریست -
z Gheibi برای اون قسمت اولش
ببینین گفته بخش عمده بافت پیوندی سست توسط مواد سازنده ماده زمینه ای پر شده.
خب حالا تو کتاب به ما گفته یاخته های بافت پیوندی ماده رو می سازن خب؟
اگر به بافت پیوندی سست شکلش رو نگاه کنیم تعداد یاخته ها کمه پس چرا میگه بخش عمده؟استدلال پاسخنامه هم کلا چیزز دیگریستLeili Salahi مواد سازنده با عامل سازنده فرق داره
عامل سازنده سلول پبوندیه که درست میگی کمه
مواد سازنده منظورش اجزا ماده زمینهای که خب زیاده -
Leili Salahi مواد سازنده با عامل سازنده فرق داره
عامل سازنده سلول پبوندیه که درست میگی کمه
مواد سازنده منظورش اجزا ماده زمینهای که خب زیادهz Gheibi ممنون
چقدر سخت و ریز 🤐 -
z Gheibi ممنون
چقدر سخت و ریز 🤐Leili Salahi خواهش می کنم 🌹
ولی از پسش برمیای👌🏻 -
Leili Salahi خواهش می کنم 🌹
ولی از پسش برمیای👌🏻z Gheibi انشاءالله
سپاس فراوان از شما دوستِ عزیز -
Leili Salahi خواهش می کنم 🌹
ولی از پسش برمیای👌🏻z Gheibi سلام خانم غیبی خوبین؟
من انروز چندتا تاپیک زدم ولی اصلا کسی پاسخم نداد حس میکنم پستهام دیده نمیشه یا نمیاد تو پستهای جدید..
چون چهار پنج تا سوال همپرسیدم میخواستم ببینم تاپیکهای جدیدم اونده برای شما؟ -
z Gheibi سلام خانم غیبی خوبین؟
من انروز چندتا تاپیک زدم ولی اصلا کسی پاسخم نداد حس میکنم پستهام دیده نمیشه یا نمیاد تو پستهای جدید..
چون چهار پنج تا سوال همپرسیدم میخواستم ببینم تاپیکهای جدیدم اونده برای شما؟Leili Salahi سلام عزیزم ممنونم 💫 شما خوبی؟
اون روز که گفتم هرچی پرسیدین جواب دادم دیگه بعدش چیزی نیومده به جز عربی ( عدد و معدود )
میخواین لینکش را بفرستید بازم ببینم
این عدد و معدود را هم خاطرم نیست اگه کسی جواب نداد بهم بگو برم تو جزواتم پیدا کنم 🌷 -
Leili Salahi سلام عزیزم ممنونم 💫 شما خوبی؟
اون روز که گفتم هرچی پرسیدین جواب دادم دیگه بعدش چیزی نیومده به جز عربی ( عدد و معدود )
میخواین لینکش را بفرستید بازم ببینم
این عدد و معدود را هم خاطرم نیست اگه کسی جواب نداد بهم بگو برم تو جزواتم پیدا کنم 🌷z Gheibi سلام خوبم ممنون
نه من فقط میخواستم ببینم پستهام میاد یا نه حس میکردم دیده نمیشن ممنونم از شما