دیاپدز
-
سلام...
ی تستی دیدم که جملهعبور WBC از دیواره مویرگ را دیاپدز گویندغلط درنظر گرفته بود،علتشم این بود دیاپدز به خروجWBC دیاپدز هست نه عبوره چون عبور رفت و برگشت رو شامل میشه و برگشتشون به مویرگ دیاپدز نیست....
ولی کتاب ما دقیقا برای تعریف دیاپدز همینو نوشته....ایا کتاب های کنکور۱۴۰۱ لین جمله رو عوض کرده؟؟به جای عبور خروج نوشته؟؟؟؟؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام...
ی تستی دیدم که جملهعبور WBC از دیواره مویرگ را دیاپدز گویندغلط درنظر گرفته بود،علتشم این بود دیاپدز به خروجWBC دیاپدز هست نه عبوره چون عبور رفت و برگشت رو شامل میشه و برگشتشون به مویرگ دیاپدز نیست....
ولی کتاب ما دقیقا برای تعریف دیاپدز همینو نوشته....ایا کتاب های کنکور۱۴۰۱ لین جمله رو عوض کرده؟؟به جای عبور خروج نوشته؟؟؟؟؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 درود
فرایند عبور گویچه های سفید را از دیوارۀ مویرگ ها ، تراگذری (دیاپدز) مینامند(چاپ 99 برا کنکور امسال)
این متن کتابه و جمله شما هم دقیقا همینه
به نظر من استدلاش درسته ولی چون جمله کپی متن کتابه اصلا نمیشه بهش ایراد گرفت و گفت که جمله تست غلطه
. -
Mahan Xodayi 2 درود
فرایند عبور گویچه های سفید را از دیوارۀ مویرگ ها ، تراگذری (دیاپدز) مینامند(چاپ 99 برا کنکور امسال)
این متن کتابه و جمله شما هم دقیقا همینه
به نظر من استدلاش درسته ولی چون جمله کپی متن کتابه اصلا نمیشه بهش ایراد گرفت و گفت که جمله تست غلطه
.@سینا-0 من برا محکم کاری یبار دیگه تاکید الان این جمله با کلمه عبور بازم درسته دیگه؟؟؟برا کنکوریای امسالم همین کلمه بکار برده کتاب؟؟؟من کتابشونو ندارم:////
-
@سینا-0 من برا محکم کاری یبار دیگه تاکید الان این جمله با کلمه عبور بازم درسته دیگه؟؟؟برا کنکوریای امسالم همین کلمه بکار برده کتاب؟؟؟من کتابشونو ندارم:////
Mahan Xodayi 2

خب PDFشو بگیر .
. -
Mahan Xodayi 2

خب PDFشو بگیر .
.@سینا-0 ممنونم🖤
با پی دی اف اصن نمیتونم کار کنم://// -
@سینا-0 ممنونم🖤
با پی دی اف اصن نمیتونم کار کنم:////Mahan Xodayi 2
برا مواردی مثل این لازمه .
منم با pdf نمیخونم ، فقط اگه تستی شک ایجاد کنه ، دیگه مجبور میشم
. -