ویروس
-
سلام دوستان این جمله درست یا غلط؟
در دستگاه ایمنی بدن انسان هر یاخته موثر در مقابله با ویروس فقط می تواند در مغز استخوان تولید شده باشد
تجربیاSara_R غلطه . لنفوسیت های BوT هر دو مقابل ویروس به نوعی مقابله میکنند. مثلا یکیشون لنفوسیت پادتن ساز ، جا های دیگری غیر از مغز استخوان هم میتونه تولید بشه.(کِی؟ وقتی لنفوسیتB در خارج از مغز استخوان با آنتی ژن مربوط به ویروس برخورد کند.)
-
Sara_R غلطه . لنفوسیت های BوT هر دو مقابل ویروس به نوعی مقابله میکنند. مثلا یکیشون لنفوسیت پادتن ساز ، جا های دیگری غیر از مغز استخوان هم میتونه تولید بشه.(کِی؟ وقتی لنفوسیتB در خارج از مغز استخوان با آنتی ژن مربوط به ویروس برخورد کند.)
Farhan Honar بله اون پادتن ساز و قبول دارم
ولی چرا میگید لنفوسیت t با ویروس میتونه مقابله کنه
مگه با یاخته الوده به ویروس مقابله نمیکنه ؟نه خود ویروس؟ -
Farhan Honar بله اون پادتن ساز و قبول دارم
ولی چرا میگید لنفوسیت t با ویروس میتونه مقابله کنه
مگه با یاخته الوده به ویروس مقابله نمیکنه ؟نه خود ویروس؟Sara_R این نظر منه شاید اشتباه باشه.
بنظرم چون لنفوسیت هایT با یاخته های آلوده به ویروس مبارزه میکنه ، میتونیم بگیم بطور غیر مستقیم با ویروس و عملکرد آن هم مبارزه میکنه. -
Sara_R این نظر منه شاید اشتباه باشه.
بنظرم چون لنفوسیت هایT با یاخته های آلوده به ویروس مبارزه میکنه ، میتونیم بگیم بطور غیر مستقیم با ویروس و عملکرد آن هم مبارزه میکنه.Farhan Honar
مثلا ببینید یه جمله تو تست هست میگع:هر یاخته لنفوسیت موثر در مقابله با عوامل بیماری زای ویروسی...
هم t رو گرفته هم b
اما من نمفیهمم چرا😶
مگه عامل بیماری زا همون خودِ ویروس نیست؟
خو پس چرا باید لنفوسیت t رو بگیرید
مگه تاکیید نمیشه که اون روی خودِ ویروسع اون روی یاخته الوده به ویروس؟مثلا اگه جایی گفت مقابله با ویروس میکنه بازم باید t رو بگیریم؟
-
Farhan Honar
مثلا ببینید یه جمله تو تست هست میگع:هر یاخته لنفوسیت موثر در مقابله با عوامل بیماری زای ویروسی...
هم t رو گرفته هم b
اما من نمفیهمم چرا😶
مگه عامل بیماری زا همون خودِ ویروس نیست؟
خو پس چرا باید لنفوسیت t رو بگیرید
مگه تاکیید نمیشه که اون روی خودِ ویروسع اون روی یاخته الوده به ویروس؟مثلا اگه جایی گفت مقابله با ویروس میکنه بازم باید t رو بگیریم؟
-
سلام دوستان این جمله درست یا غلط؟
در دستگاه ایمنی بدن انسان هر یاخته موثر در مقابله با ویروس فقط می تواند در مغز استخوان تولید شده باشد
تجربیاFarhan Honar
@سینا-0
ممنونم لطف کردید🌸🌸 -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Farhan Honar
@سینا-0
ممنونم لطف کردید🌸🌸Sara_R خواهش میکنم 🌸
(در کل این ویروس یاخته هایی رو آلوده کرده و لنفوسیتT هم در برابر این عمل ویروس ، فعالیت کرده و یاخته های آلوده شده توسط ویروس رو از بین میبرد . پس به نوعی سدی در برابرفعالیت های ویروس ایجاد میکنه.) -
Sara_R خواهش میکنم 🌸
(در کل این ویروس یاخته هایی رو آلوده کرده و لنفوسیتT هم در برابر این عمل ویروس ، فعالیت کرده و یاخته های آلوده شده توسط ویروس رو از بین میبرد . پس به نوعی سدی در برابرفعالیت های ویروس ایجاد میکنه.)Farhan Honar اها ممنونم🌸