IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
پروتئین سازی
-
Farhan Honar
بالاخره چون این پروتئین ها عمدتا ترشحی هستن باید توسط جسم گلژی نشانه گذاری بشن تا بتونن به مقصد برسن -
Farhan Honar سلام
- در پروکاریوت ها، پروتئین های ساخته شده، دو تا سرنوشت دارند:
1- در سیتوپلاسم می مانند مثل هلیکاز، دنابسپاراز، رنابسپاراز و ...
2- در ساختار غشا یا دیواره ی سلولی می مانند و یا به بیرون از سلول ترشح می شوند.
پس به نظرم ورود به دستگاه گلژی قطعی نیست فقط در صورتی که بخواد به بیرون ترشح شه به دستگاه گلژی میره
-
Faez Fateminia
اره دقیقا منم میگم ورودش به گلژی قطعی نیست -
Faez Fateminia
تو مورد اول، خودتون دارین میگین سیتوپلاسم، پس این پروتئین ها قاعدتا باید توسط ریبوزوم های آزاد در سیتوپلاسم ساخته بشن و همونجا هم بمونن نه ریبوزوم های سطح شبکه آندوپلاسمی
آندوپلاسمیِ زبر در کتاب فقط گفته شده در تولید پروتئین ها نقش دارد، اما نگفته چه انواعی از پروتئین
حالا بخواییم خارج از کتاب بحث کنیم باید بگیم پروتئین های ترشحی، آنزیم های لیزوزوم و پروتئین های غشایی توسط آندو زبر تولید میشن که خب مسلما همه اینا نیاز دارن روشون کد گذاری و نشانه گذاری و یسری اصلاحات صورت بگیره تا برن به مقصد نهاییشون. -
علیرضا تمدنی بله شایدم من اشتباه کردم
-
Faez Fateminia در پروتئین سازی گفته است:
Farhan Honar سلام
- در پروکاریوت ها، پروتئین های ساخته شده، دو تا سرنوشت دارند:
1- در سیتوپلاسم می مانند مثل هلیکاز، دنابسپاراز، رنابسپاراز و ...
2- در ساختار غشا یا دیواره ی سلولی می مانند و یا به بیرون از سلول ترشح می شوند.
پس به نظرم ورود به دستگاه گلژی قطعی نیست فقط در صورتی که بخواد به بیرون ترشح شه به دستگاه گلژی میره
نه اینو میدونم که پروتئین های تولید شده توسط رناتن های آزاد سیتوپلاسم قطعا وارد گلژی نمیشن .
سوال من در مورد رناتن های چسبیده به شبکه آندوپلاسمی بود که پروتئین های تولید شده توسط آنها وارد آندوپلاسمی میشن. حالا سوالم این بود که این پروتئین ها که وارد شبکه آندوپلاسمی شدن، آیا قطعا از اونجا خارج میشن وارد گلژی میشن یا اینکه امکان داره بعضی هاشون تو شبکه آندوپلاسمی بمانند.
.(که انگاری از اونجا قطعا وارد شبکه آندوپلاسمی میشن) -
Farhan Honar آها بله
-
Farhan Honar کتاب توی متن چیزی راجع به این قضیه نگفته ولی میشه طبق این عکس کتاب گفت : تنها راه این پروتئین هایی که منظور شماست دستگاه گلژی هست ، به نظرم
-
Faez Fateminia ممنونم
-
Farhan Honar خواهش میکنم