تست نکته دار زیست
-
Farhan Honar سلام،هرچهار مورد درسته؟
Seyed sadegh Razavi سلام میشه تحلیلتونو بگین؟
-
سلام دوستان.
Farhan Honar پاسخ
-
@Mr-Wick آنزیم مرگ برنامه ریزی منظورشه
Farhan Honar
اوووه
تافردا صبم فک میکردم بهش توجهی نمیکردم -
@Mr-Wick آنزیم مرگ برنامه ریزی منظورشه
Farhan Honar
اووووو بله درسته -
سئوالای خیلی قشنگی میذاری دستت دردنکنه...عالی بود مخصوصا گزینه 3و4 این تست
-
Farhan Honar پاسخ
Farhan Honar
زیییییبا بود -
@Mr-Wick خواهش میکنم
-
من خودم برای گزینه ۴ ، آنزیم های هضم کننده ی تولید شده توسط لایه ی تروفوبلاست مدنظرم بود . بنظر تون درسته؟؟
-
Farhan Honar
زیییییبا بود@Alzahra-Daftar
-
یه سوال
برای گزینه ی چهار میشه باکتری هایی که سلولاز دارن و در روده ی بزرگ هستن رو حساب کرد؟
چون انسان که از اون سلولز و شکستنش استفاده نمیکنه... -
یه سوال
برای گزینه ی چهار میشه باکتری هایی که سلولاز دارن و در روده ی بزرگ هستن رو حساب کرد؟
چون انسان که از اون سلولز و شکستنش استفاده نمیکنه... -
Seyed sadegh Razavi سلام میشه تحلیلتونو بگین؟
@Mr-Wick سلام،دوستمون پاسخنامه فرستادن ولی چشم،مورد د که منظورش آکروزومه،که در بدن زن پیش ماده داره،مورد ج هم آنزیم القا کننده مرگ هست که از منفذی که پرفورین ایجاد میکنه عبور میکنه و دیگه نیازی به صرف انرژی نداره
-
@Alzahra-Daftar
ممنون -
@Alzahra-Daftar
ممنون -
یه سوال
چون انسان که از اون سلولز و شکستنش استفاده نمیکنه...@مریم-گنج-بخش در تست نکته دار زیست گفته است:
یه سوال
چون انسان که از اون سلولز و شکستنش استفاده نمیکنه...راستش اینو نمیدونم
-
سلام دوستان.
Farhan Honar حداقل جوابو عصر میزاشتی:////یکم بیفتیم ب جون هم:/
-
Mahan Xodayi 2 هیسلی بالام گلدی
-
Farhan Honar پاسخ
Farhan Honar
به نظر من این گزینه باتوجه به پاسخش مشکل داره
نکته اش ، نکته خوبی بود که آنزیم القای مرگ برنامه ریزی بدون مصرف مستقیم انرژی از غشای سلول هدف رد میشه منتها جمله ی تو سوال به نظرم مناسب نیست
ببینید ، وقتی میگه ((برخی از آنزیم های ترشحی برای عبور از غشای یاخته ...)) تا اینجا چی میشه برداشت کرد ؟ شما هرکسی رو هم بیارید به شما میگه ( آقا ، همه آنزیمای ترشحی رو در نظر بگیر ، برای ترشح باید از غشای یاخته ای که تولیدشون کرده عبور کنن ، حالا برخیشون با فلان ویژگی عبور میکنن ) ؛ منظورم چیه ؟ میگم جناب طراح ، شما که میگی همشون از غشای یاخته ای که تولیدشون کرده ، عبور میکنن و روش برخیشون هم متفاوته ، چرا یاخته ی هدف رو پیش کشیدی ؟ اصن ربطش به موضوع چیه؟مگه همه پروتئین های ترشحی یاخته هدف دارن که حالا برخیشون بدون صرف انرژی مستقیم از غشای اون عبور کنن .
. -
Farhan Honar
به نظر من این گزینه باتوجه به پاسخش مشکل داره
نکته اش ، نکته خوبی بود که آنزیم القای مرگ برنامه ریزی بدون مصرف مستقیم انرژی از غشای سلول هدف رد میشه منتها جمله ی تو سوال به نظرم مناسب نیست
ببینید ، وقتی میگه ((برخی از آنزیم های ترشحی برای عبور از غشای یاخته ...)) تا اینجا چی میشه برداشت کرد ؟ شما هرکسی رو هم بیارید به شما میگه ( آقا ، همه آنزیمای ترشحی رو در نظر بگیر ، برای ترشح باید از غشای یاخته ای که تولیدشون کرده عبور کنن ، حالا برخیشون با فلان ویژگی عبور میکنن ) ؛ منظورم چیه ؟ میگم جناب طراح ، شما که میگی همشون از غشای یاخته ای که تولیدشون کرده ، عبور میکنن و روش برخیشون هم متفاوته ، چرا یاخته ی هدف رو پیش کشیدی ؟ اصن ربطش به موضوع چیه؟مگه همه پروتئین های ترشحی یاخته هدف دارن که حالا برخیشون بدون صرف انرژی مستقیم از غشای اون عبور کنن .
.@سینا-0 درسته جمله شاید یکم گنگ بنظر برسه.ولی درسته. چون سوال گفته برخی آنزیم های ترشحی نه همه. پس اون یاخته ی هدفی که پاسخنامه ذکر کرده، غلط نیست.
-
Mahan Xodayi 2 نظرت بجا هست.انشالله برای تست بعدی جوابشو دیرتر میزارم.