عصب چشم
-
سلام بچه ها
داخل کره چشم چند نوع رشته عصبی داریم؟فقط رشته عصبی که از چشم خارج میشه داریم که حسی هستن یا مورد دیگه ای هم هست؟ -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
@kosar-mortazavi👀
-
سلام بچه ها
داخل کره چشم چند نوع رشته عصبی داریم؟فقط رشته عصبی که از چشم خارج میشه داریم که حسی هستن یا مورد دیگه ای هم هست؟@Mr-Wick درود
رشته عصبی حرکتی هم داریم برای ماهیچه ها
. -
سلام بچه ها
داخل کره چشم چند نوع رشته عصبی داریم؟فقط رشته عصبی که از چشم خارج میشه داریم که حسی هستن یا مورد دیگه ای هم هست؟@Mr-Wick یکیش که عصب بینایی هست میشه حسی ی نوع حرکتی هم باید باشه پیم بیاره ولی اقای مقاری ی نکته گفته بودن که در سر عصب های مختلط هست یعنی هم اکسون بلند و هم نورون بلند هست.....
-
سلام بچه ها
داخل کره چشم چند نوع رشته عصبی داریم؟فقط رشته عصبی که از چشم خارج میشه داریم که حسی هستن یا مورد دیگه ای هم هست؟@Mr-Wick فکر کنم چون حرکت چشم توسط ماهیچه هایی که توی کاسه چشمه کنترل میشه عصب حرکتی واسه حرکت خودش نداشته باشه.. اما شاید برای اون عروقی که توشه یا اینکه دستوری واسه اشک بخواد بیاد عصب حرکتی داشته باشه🤔
-
@Mr-Wick فکر کنم چون حرکت چشم توسط ماهیچه هایی که توی کاسه چشمه کنترل میشه عصب حرکتی واسه حرکت خودش نداشته باشه.. اما شاید برای اون عروقی که توشه یا اینکه دستوری واسه اشک بخواد بیاد عصب حرکتی داشته باشه🤔
@Ali-Valicheki چرا برا ماهیچه های چشم (عنبیه) سمپاتیک پاراسمپاتیک عصب دهی میکنن فک کنم چون در مواقع استرس و هیجان باعث میشن مردمک بازتر بشه و ی سری عصب هم برا ماهیچه های اسکلتی که کره چشمو به کاسه چشم وصل میکنن هم هست برا انقباضشون مثل بازو پیام میخان به هرحال....
-
@Ali-Valicheki چرا برا ماهیچه های چشم (عنبیه) سمپاتیک پاراسمپاتیک عصب دهی میکنن فک کنم چون در مواقع استرس و هیجان باعث میشن مردمک بازتر بشه و ی سری عصب هم برا ماهیچه های اسکلتی که کره چشمو به کاسه چشم وصل میکنن هم هست برا انقباضشون مثل بازو پیام میخان به هرحال....
Mahan Xodayi 2 آره آره ماهیچه عنبیه یادم نبود
پس قطعا داره عصب حرکتی رو -
@Ali-Valicheki
Mahan Xodayi 2
@سینا-0
ممنون بچه ها لطف کردین🌹🙌🏽 -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Ali-Valicheki
Mahan Xodayi 2
@سینا-0
ممنون بچه ها لطف کردین🌹🙌🏽@Mr-Wick 🖤