سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
نحوه مطالعه در ماه مبارک رمضان
-
سلام دوستان آلایی میخوام نظرتون رو راجب مطالعه درماه رمضان بدونم ؟ الانم حضوریه تاساعت2ظهر از7 مدرسه ام به شخصه ازاین ور خسته میام بعد افطارم ک تا به خودمون میایم ساعتای9یا10
ممنون میشم نظراتتون رو بگید
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @roghayeh-eftekhari z Gheibi @فرناز-مقیمی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
amir mahdi salimi بعضی ها براشون فرقی نمیکنه این ماه مثل روال قبل ادامه میدم و بعضی ها هم از چند ساعت بعد افطار میخونن تا نزدیک های ظهر به خودت بستگی داره چجوری راحت تری همین هفته اول امتحان کن ببین چجوری بهتر میتونی
-
amir mahdi salimi
سلام شبتون بخیر
بسته به اینکه صبح چه تایمی بلد می شید می تونید برنامه ریزی کنید
برای مثال از بعد از سحری تا تقریبا ساعت ۶ تا ۷ مطالعه بعد از مدرسه سعی کنید تا ساعت ۴ استراحت کنید و بعد از اون مطالعه انجام بدید تا افطار استراحت اگر با خواب همراه باشه خیلی بهتر هست و بعد از افطار تا ساعت ۱۲ مطالعه داشته باشید سعی کنید برای بالا بردن انرژی تون از غذاهای مقوی در سحری استفاده کنید الی الخصوص خرما و در وعده افطار غذای سبک
برای نوشیدن آب بیش از ۷ الی ۸ لیوان استفاده نکنید چون بدن مقدار اضافی و دفع می کنه و باعث بی حالی می شه الی الخصوص که قبل از ماه مبارک هم عادت به نوشیدن ۸ لیوان آب رو نداشته باشید -
amir mahdi salimi سلام بستگی به سیستم بدنتون داره که به چه چیزایی عادت دارین
اگه از من میشنوین مدرسه نرین اگه میتونین خودتون جبرانش کنید اینجوری فقط هفت ساعت از تایمتون رو از دست دادین
اگه هم میرید اون معلم هایی که خوبه رو بشناسید بعد سر کلاس اونا کاملا حواستون رو جمع کنید اون کلاسایی هم که بدردتون نمیخوره خودتون سرکلاس بخونید این دیگه بستگی به خودتون داره
حالا این از تایم مدرسه که چجوری میتونید مفید استفاده کنید ازش
بقیه تایم ها
من توصیه ام بهتون اینه بعد دو که رسیدین خونه تمام پروتکل هارو که رعایت کردین (یعنی دستاتون رو شستین لباستون رو جایی دور از اتاق و هال آویزون کردین و بعد صورتتون رو شستین) یه نیم ساعتی با خانواده معاشرت کنید نمازتون رو بخونید و بعدش بخوابید تا افطار بعد افطار خب یکساعتی که میره برای نماز و افطار اگه اذانو ساعت هشت بگیریم شما تا ساعت نه کار دارید بعد تایم مطالعه تون شروع میشه از ساعت نه تا ساعت چهار که وقت سحری بشه میتونید بخونید
اگه اذان صبح رو پنج بگیریم ربع ساعت نمازه بعد اون شما میتونید ساعت پنج و نیم تا هفت که دیگه میخواید آماده بشید برای مدرسه بخونید
اگه تایم مدرستون رو هفت ونیم تا دو نیم در نظر بگیریم هفت ساعت توی مدرسه هستین تایم های زنگ تفریح ک کاملا با خیال راحت تست بزنید و درسنامه بخونید
میمونه زنگ ها که هر روز چهار زنگ در نظر بگیریم که دو زنگش برای شما مفید باشه
دو زنگ یکساعت و نیمه دیگه براتون میمونه
یعنی شما با این برنامه 12 ساعت تایم دارید حدودا با برنامه ریزیه درست حداقل میتونید 9 الی 10 ساعت بخونید و تست بزنید
سحر هم علاوه بر غذایی که میخورید یه لیوان چایی با خرما بخورید علاوه براین هم میتونید شربت خنک هم بخورید ترجیحا شربت آبلیمو، این دوتا باعث میشه توی طول روز عطش شما کمتر بشه
بعد یه نکته دیگه برای من اینطوریه که تایمای استراحتم بالای ده دقیقه باشه کلا اعصابم بهم میریزه ولی جدی به شما توصیه میکنم تا میتونید تایم های استراحتتون رو کم کنید نه خیلی کم ها مثلا یکساعتی ربع ساعت استراحت یا اگه میتونید کمتر(میگم باز این قضیه به خود شما بستگی داره که سیستم بدنیتون چطوره) که بتونید بیشترین بازدهی رو داشته باشید بعد تو تایم های استراحت سعی کنید یه چیزی بخورید حتما
و تایم استراحتتون فقط استراحت باشه دیگه خبری از خیال و عذاب وجدان درس نباشه وقتیم برگشتین سردرس فقط خیال درس باشه یعنی هرکار که دارین انجام میدین تمام تمرکزتون روی همون کار باشه
اما همه این ماجرا به اراده شما بستگی داره
امیدوارم مفید باشه براتون -
amir mahdi salimi و یه چیز دیگه سحر به هیچ وجه قهوه و دوغ نخورید
-
amir mahdi salimi سلام طاعات قبول این بستگی داره زمان خوابتون و ساعت مطالعه تون چه طور باشه تا الان
اگر شبها بیدار هستید بعد افطار تا صبح فرصت دارین و بعد مدرسه هم خواب
البته شب هم یکی دو ساعت خواب احتمالا لازم دارید
اما اگر شب میخوابید چند ساعت بعد مدرسه ( حداقل سه ساعت ) و حداقل دو ساعت بعد افطار فرصت دارین
مدل مناسب خودتون را باید با پیشنهاد بچهها پیدا کنید