فشار ۴
-
سلام دوستان
من یه چیزی رو تو این سوال نمیفهمم

توی چیزی که خودم نوشتم مگه فشار نقطه A با B برابر نیست؟
خب فشار A میشه همون فشار هوا که صد هزار پاسکاله
حالا طبق سوال حداکثر فشار تحملی درپوش بیست و چهار هزار در میاد:/
خب الان اینکه گفتم فشار نقطه B صدهزاره که بیشتر از ماکس تحمل فشار یعنی بیست و چهار هزاره ک
خب پس اینجوری که درپوش همش بازه:/کجا رو دارم اشتباه میکنم؟
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام به نظرم حرفت درسته ( البته سوال چیزی درباره فشار هوا نگفته شاید منظورش اینه در نظرنگیری ) ولی جدا از این حرفت درسته
-
سلام به نظرم حرفت درسته ( البته سوال چیزی درباره فشار هوا نگفته شاید منظورش اینه در نظرنگیری ) ولی جدا از این حرفت درسته
Mr Unknown XD

این پاسخنامش
نمیفهمم چرا ۲۴۰۰۰ رو جز تغییرات فشار گذاشته
مگه در کل ماکس تحمل فشار رو نمیگه ۲۴ هزار؟
خب اینکه داره تغییرات حساب میکنه
یعنی قبلش فشاری به پیستون نمیومده؟:/
اون اب اون زیر فشاری به پیستون وارد نمیکرده که از این ۲۴ هزار کمش کنم؟ -
Mr Unknown XD

این پاسخنامش
اون اب اون زیر فشاری به پیستون وارد نمیکرده که از این ۲۴ هزار کمش کنم؟Mr Unknown XD

این پاسخنامش
اون اب اون زیر فشاری به پیستون وارد نمیکرده که از این ۲۴ هزار کمش کنم؟ببین اینطوریه تو اولش فرض کن داخل نه لوله و نه ظرف هیچی نیست خالیه خالی خب اولش آب میریزیم اب میریزیم اب میریزیم تا ارتفاع به ۵۰ برسه و انگار لب به لب بشه خب از الان به بعد که ظرف تا اینجا پر شد هر چی بریزیم فشار وارد میکنع و به قول تو حداکثر فشار قابل تحملش ۲۴ هزار هست خب قبول داری از الان به بعد که این آب هایی که فشار اضافه وارد میکنن رو میریزیم حکم دلتا پی رو داره یا همون تغییر فشار واسه همین اونطوری نوشته
ببین فهمیدی منظورمو؟ -
Mr Unknown XD

این پاسخنامش
اون اب اون زیر فشاری به پیستون وارد نمیکرده که از این ۲۴ هزار کمش کنم؟ببین اینطوریه تو اولش فرض کن داخل نه لوله و نه ظرف هیچی نیست خالیه خالی خب اولش آب میریزیم اب میریزیم اب میریزیم تا ارتفاع به ۵۰ برسه و انگار لب به لب بشه خب از الان به بعد که ظرف تا اینجا پر شد هر چی بریزیم فشار وارد میکنع و به قول تو حداکثر فشار قابل تحملش ۲۴ هزار هست خب قبول داری از الان به بعد که این آب هایی که فشار اضافه وارد میکنن رو میریزیم حکم دلتا پی رو داره یا همون تغییر فشار واسه همین اونطوری نوشته
ببین فهمیدی منظورمو؟Mr Unknown XD اهااا اره فهمیدم مرسی🌸
یه سوالم تو فشار ۳ پرسیدم
میشه اگه وقت داشتید یه نگاهی بندازید
اگم وقتندارید که هیچی😁 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
یک سوال بی ربط بپرسم،، شما کانون میدین؟ درصد عمومیاتون خوبه اگر مشکلی نیست بگین ؟ مخصوصا ادبیات خیلی بد هست
-
یک سوال بی ربط بپرسم،، شما کانون میدین؟ درصد عمومیاتون خوبه اگر مشکلی نیست بگین ؟ مخصوصا ادبیات خیلی بد هست
Mr Unknown XD نه نمیدم