مشکل من با فصول گیاهی زیست دهم
-
سلام من با فصل ۶و۷ زیست دهم خیلی مشکل دارم دهم که بودم مجازی شد درست حسابی نخوندم الان هم هرچی میخونم نمیتونم تستای این دوفصل و بزنم
فیلم های راه ابریشم و دیدم جزوه آقای موقاری و خوندم ولی وقتی رفتم سراغ تست انگار هیچی نخونده بودم فکر کردم مشکل از تدریسه خودم رفتم کتاب و ریز به ریز خوندم ولی بازم مشکل حل نشد
وقتی میرم سراغ تستهای این دوفصل هرچی خوندم یادم میره انگار
چیکار کنم؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام من با فصل ۶و۷ زیست دهم خیلی مشکل دارم دهم که بودم مجازی شد درست حسابی نخوندم الان هم هرچی میخونم نمیتونم تستای این دوفصل و بزنم
فیلم های راه ابریشم و دیدم جزوه آقای موقاری و خوندم ولی وقتی رفتم سراغ تست انگار هیچی نخونده بودم فکر کردم مشکل از تدریسه خودم رفتم کتاب و ریز به ریز خوندم ولی بازم مشکل حل نشد
چیکار کنم؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمMohammad Lotfi 0
اول سلام
دوم اینکه اکثر بچه ها با این فصل مشکل دارن
سوم اینکه ایستگاه های نکته و تست استاد مقاری و استاد امینی راد رو ببین
چهارم اینکه تست آموزشی بزن
همینا کافیه .... -
چیکار کنم؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمMohammad Lotfi 0 سلام، منم این مشکلو داشتم (خیلی وقت پیش) اما به این شدت نبود .
تدریس آقای ذبحیو دیدم خیلی خوب بود .
مباحثو بصورت دسته بندی و نموداری میگن و کلا همه چیزو طبقه بندی شده تو ذهنتون جا میکنن (قطعا به حل شدن مشکلتون کمک میکنه ) .
اگه دوس داشتین ببینین ؛ خیلی عالیه . -
چیکار کنم؟
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمMohammad Lotfi 0 سلام من از صفر تا صد آقای موقاری و نکته و تست اقای امینی راد استفاده می کنم واقعا خیلی عالیه اولش فکر می کردم فصل ۶ و ۷ خیلی سخت هستش اما با دیدن این کلیپ ها خیلی برام آسون و جالب شد.
-
Mohammad Lotfi 0 سلام من از صفر تا صد آقای موقاری و نکته و تست اقای امینی راد استفاده می کنم واقعا خیلی عالیه اولش فکر می کردم فصل ۶ و ۷ خیلی سخت هستش اما با دیدن این کلیپ ها خیلی برام آسون و جالب شد.
این پست پاک شده! -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد