عدد و معدود
-
سلام
راه-ابریشمی-ها-عربی
سوال ۲۹۷ اصدقاء میتونه مفردش صدیقه هم باشه از کجا باید بفهمم صدیق هست یا صدیقه؟

و سوال ۲۹۶
اول اینکه ممنون میشم جمله رو برام ترجمه کنین.
دو اینکه الصغیرتین مگه اسم تفضیل نیست چطور صفت گرفته؟ و اینکه تابع لموصوف یعنی چی؟دوستان ی سوال هم جدا از اینها اگه تو سوالات تحلیل صرفی یه صفتی رو به ما بده و روبروش بنویسه اسم ، غلطه؟؟
همیار تجربیا -
سلام
راه-ابریشمی-ها-عربی

و سوال ۲۹۶
دو اینکه الصغیرتین مگه اسم تفضیل نیست چطور صفت گرفته؟ و اینکه تابع لموصوف یعنی چی؟دوستان ی سوال هم جدا از اینها اگه تو سوالات تحلیل صرفی یه صفتی رو به ما بده و روبروش بنویسه اسم ، غلطه؟؟
همیار تجربیاLeili Salahi و یه سوال دیگه وقتی اول عدد باشه بعد معدود این ترکیب اضافیه؟ و لازم نیست حتما عدد و معدود همجنس باشن از لحاظ مذکر و مونث بودن؟
چون تو چندتا تست دیدم مثلااز لحاظ مذکر مونث بودن یکسان نبودن
( البته میدونم در اعداد ترتیبی باید یکسان باشه جنسشون و اعداد شمارشی وقتی یک و دو هست)
این که کلا تو عربی کجا دو تا اسم یا صفت هم جنس باشن از لحاظ مذکر مونثی خیلی گیج میکنه من رو الان هم تو اعداد این مشکل برام پیش اومده...
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-عربی -
monirs من فکر کردم متناسب با موضوع سوالم خوبه ببخشین اگر درست نیست
-
Leili Salahi در عدد و معدود گفته است:
بهخاطر خودتون میگم. وقتی عنوانِ واضح (مثل اسم مبحث یا فصل یا ...) انتخاب کنید تعداد بیشتری از دوستان سوالتون رو میبینن و زودتر به جواب میرسه.
-
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-
-
Leili Salahi و یه سوال دیگه وقتی اول عدد باشه بعد معدود این ترکیب اضافیه؟ و لازم نیست حتما عدد و معدود همجنس باشن از لحاظ مذکر و مونث بودن؟
چون تو چندتا تست دیدم مثلااز لحاظ مذکر مونث بودن یکسان نبودن
( البته میدونم در اعداد ترتیبی باید یکسان باشه جنسشون و اعداد شمارشی وقتی یک و دو هست)
این که کلا تو عربی کجا دو تا اسم یا صفت هم جنس باشن از لحاظ مذکر مونثی خیلی گیج میکنه من رو الان هم تو اعداد این مشکل برام پیش اومده...
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-عربیLeili Salahi پیشنهاد میکنم این فایل رو بخونید فک کنم به جواب سوال هاتون برسید
-
L Leili Salahi has marked this topic as solved on
-
سلام
راه-ابریشمی-ها-عربی

و سوال ۲۹۶
همیار تجربیاLeili Salahi ببخشین تو تست ۲۹۶ گزینه ۴ پاسخنامنه منطورش از نون مکسور دائما چیه ؟
z Gheibi -
Leili Salahi ببخشین تو تست ۲۹۶ گزینه ۴ پاسخنامنه منطورش از نون مکسور دائما چیه ؟
z GheibiLeili Salahi یعنی حرف نون همیشه در آن مکسور است
مکسور را میدونی چیا هستن؟ -
Leili Salahi یعنی حرف نون همیشه در آن مکسور است
مکسور را میدونی چیا هستن؟z Gheibi نه راستش
-
z Gheibi نه راستش
Leili Salahi

اینا نشانه های مکسور بودن یک اسم هستن
اگر اسمی اینا را داشت بهش میگیم مکسور
به همین نسبت مضموم و مرفوع هم تعریف میشود -
Leili Salahi

به همین نسبت مضموم و مرفوع هم تعریف میشودz Gheibi خیلی ممنون.
-
Leili Salahi

به همین نسبت مضموم و مرفوع هم تعریف میشودz Gheibi مثنی و جمع مضموم و مرفوع چطوره؟
-
z Gheibi مثنی و جمع مضموم و مرفوع چطوره؟
Leili Salahi در جمع و مثنی مشترکه
در مثنی میشه ان ( طالبان=دو دانش آموز)
در جمع ون معلمون =معلم هامفرد هم که کسره و ضمه