تست زیست (۳)
-
شهیده sh گروهی=برخی نیست، چندتا سوال دیدم که حتی گروهی=بیشتر درنظر گرفته بودن
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi اره گفتن ب یا ج که گفتی یکیش غلطه
منم یکیشو همینطوری گفتم -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar میزارین؟
-
Farhan Honar دوستان ممنون بخاطر مشارکتتون. جواب :گزینه ۳ (ب و د)
-
Disgustion 1replied to Farhan Honar on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar با سید کیارش کار دارم
-
Farhan Honarreplied to Disgustion 1 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Disgustion 1 متاسفانه در دسترس نیستند
-
Mahan Xodayi 2replied to Disgustion 1 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar مرسی بابت تخریبی روحیمون و تست همه تو دیوار بودیم:////
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar در تست زیست (۳) گفته است:
Farhan Honar دوستان ممنون بخاطر مشارکتتون. جواب :گزینه ۳ (ب و د)
ماکروفاژ و دندریتی توانایی دیاپدز داره؟:/
-
برای تقسیم به ویتامین ب نیاز داریم؟ تو فصل 6 هست؟
درمورد د به نظرم داره اشتباه میکنه، میتوز تو به وجود اومدن سلولای دندریتی و ماکروفاژ هم نقش داشته، یاخته های بنیادی تقسیم میشن و مونوسیتو به وجود میارن که همین میتوزه، بعد مونوسیت تمایز پیدا میکنه و میشه ماکروفاژ یا دندریتی، پس میتوز نقش داشته
-
Sara_R تو رگای لنفی اره
-
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم.
اینکه این تست ها رو میزارم برای مچ گیری و تخریب روحیتون نیست.
چون نکات ریزی دارن.
و اینکه تست هایی که میزارم خودمم بعضی هاشونو نتونستم جواب بدم . خودتونو ناراحت نکنید -
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi اها ممنونم
-
Mahan Xodayi 2replied to Amirbernosi on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi خروج از مویرگ دیاپدزه لنفی که حساب نمیشه
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar میدونم
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 اینم نگفته دیاپدز گفته کلا عبور
-
شهیده sh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar ماکروفاژ توانایی عبور از دیواره مویرگ رو نداره بلکه مونوسیت بعد از اینکه عبور کرد به ماکروفاژ تبدیل میشه
-
Farhan Honar
سوالای قشنگی میزاری
دستت دردنکنه
از کجا میاریشون ؟ -
Sara_R خیر فقط گلبولهای سفید توانایی دیاپدز دارن.
اینجا گفته عبور از رگ.
خب دندریت و ماکروفاژ ها هم تو رگ های لنفی هم تو بافت ها هستن.پس میتوانند با عبور از دیواره رگ لنفی از بافت به رگ لنفی وارد بشن -
من مشکلم با د هست، میتوز تو به وجود اومدنشون نقش داره
57/85