زمین شناسی
-
@آرمان-میرانی سلام بنظرم خودت با کتاب لقمه ها بخونی خیلیی بهتره من تو دو روز تموم کردم و به دصد خوبی رسیدم.
از میکرو مینی نقره ای استفاده کردم.
فیلم وقت گیره و علاوه بر اون واقعا زمین چیزی نیست راحته. با اینکه یازدهم اصلا سر کلاس نبودم :||
mahsaaa rezaeee دو روز کامل اختصاص دادید به زمین. درسته؟
-
@آرمان-میرانی سلام بنظرم خودت با کتاب لقمه ها بخونی خیلیی بهتره من تو دو روز تموم کردم و به دصد خوبی رسیدم.
از میکرو مینی نقره ای استفاده کردم.
فیلم وقت گیره و علاوه بر اون واقعا زمین چیزی نیست راحته. با اینکه یازدهم اصلا سر کلاس نبودم :||
mahsaaa rezaeee فک کنم حفظیات سخت هم داره
-
mahsaaa rezaeee دو روز کامل اختصاص دادید به زمین. درسته؟
@آرمان-میرانی بله تستاشم تونستم بزنم
-
mahsaaa rezaeee فک کنم حفظیات سخت هم داره
@آرمان-میرانی راحت بود فقط خیلی باید مرور داشته باشی یه سری چیزای مشترک داره نباید یادت بره.
سخت نیست قابل فهمه ولی ممکنه یادت بره و برای همین باید مرور کنی حالا یا با تست یا درسنامه لقمه ای که گفتم کارسازه منو به تسلط رسوند.
مثلا نمونه ای از چیزهایی که میگم شاید یادت بره:
سنگ اصلی پهنه های زمین ساختی:
زاگرس: رسوبی
سنندج-سیرجان : دگرگونی
ایران مرکزی: رسوبی " دگرگونی" اذرین
البرز: رسوبی
شرق و جنوب شرق: اذرین" رسوبی
کپه داغ : رسوبی
سهند_بزمان: اذرین
مثلا برای من این تیپی حفظ کردنیا سخت بود . اینکه هر کدوم با دیگری سنگ های مشترکی دارن(تو خیلی جاهای زمین این شکلیه و تستایی که زدم خیلی این مدلی سوال دادن) و به خاطر سپردنش برام سخت بود یعنی یادم میرفت . مطلبش سنگین نیست فقط مرور میخواد برای همینه که میگم فیلم دیدن اینکه یکی از رو بخونه برات تاثیری نداره خودت باید بخونی و تست بزنی دستت بیاد.
بازم نحوه درس خوندنا فرق داره ببین با کدومش راحت تری. -
@آرمان-میرانی راحت بود فقط خیلی باید مرور داشته باشی یه سری چیزای مشترک داره نباید یادت بره.
سخت نیست قابل فهمه ولی ممکنه یادت بره و برای همین باید مرور کنی حالا یا با تست یا درسنامه لقمه ای که گفتم کارسازه منو به تسلط رسوند.
مثلا نمونه ای از چیزهایی که میگم شاید یادت بره:
سنگ اصلی پهنه های زمین ساختی:
زاگرس: رسوبی
سنندج-سیرجان : دگرگونی
ایران مرکزی: رسوبی " دگرگونی" اذرین
البرز: رسوبی
شرق و جنوب شرق: اذرین" رسوبی
کپه داغ : رسوبی
سهند_بزمان: اذرین
مثلا برای من این تیپی حفظ کردنیا سخت بود . اینکه هر کدوم با دیگری سنگ های مشترکی دارن(تو خیلی جاهای زمین این شکلیه و تستایی که زدم خیلی این مدلی سوال دادن) و به خاطر سپردنش برام سخت بود یعنی یادم میرفت . مطلبش سنگین نیست فقط مرور میخواد برای همینه که میگم فیلم دیدن اینکه یکی از رو بخونه برات تاثیری نداره خودت باید بخونی و تست بزنی دستت بیاد.
بازم نحوه درس خوندنا فرق داره ببین با کدومش راحت تری.mahsaaa rezaeee بله، سپاس از وقتی که گذاشتید
-
mahsaaa rezaeee بله، سپاس از وقتی که گذاشتید
@آرمان-میرانی + + + +
چرا نمیشه رای داد؟
-
دوستان برای زمین شناسی استاد چلاجور بهتر هستن یا استاد رجایی ؟
براکه من تا حالا نخوندم زمین اما قصد دارم 40 بزنم زمین رو
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء@آرمان-میرانی سلام شبتون بخیر
از کتاب لقمه مهروماه استفاده کنید خیلی مفیده من یازدهم برای امتحان نوبت خریدم امسال تو آزمون های قلمچی قبل هر آزمون ازش میخوندم، نکات خلاصه و مفیدی داشت!!
اگه اصرار به تست زدن دارید هم تست های کنکور نظام جدید(۶ دوره خارج و داخل) و تست های آزمون قلمچی کافیه و به همین درصد میرسید -
@آرمان-میرانی + + + +
چرا نمیشه رای داد؟
mahsaaa rezaeee متاسفانه آپدیت جدید آلاخونه در روزی بیست رای بیشتر نمیشه داد
اینجوری میشه که مثبت ها ارزشمند میشه -
@آرمان-میرانی سلام شبتون بخیر
از کتاب لقمه مهروماه استفاده کنید خیلی مفیده من یازدهم برای امتحان نوبت خریدم امسال تو آزمون های قلمچی قبل هر آزمون ازش میخوندم، نکات خلاصه و مفیدی داشت!!
اگه اصرار به تست زدن دارید هم تست های کنکور نظام جدید(۶ دوره خارج و داخل) و تست های آزمون قلمچی کافیه و به همین درصد میرسیدfatemeh k 0 بله،ممنون
-
mahsaaa rezaeee متاسفانه آپدیت جدید آلاخونه در روزی بیست رای بیشتر نمیشه داد
اینجوری میشه که مثبت ها ارزشمند میشه@آرمان-میرانی :|