تفتان اره یا نه ؟
-
بچه هایی که تفتان ریاضیات و فیزیک و شیمی رو گرفتن . لطفا بگین چطوره ؟ می ارزه بگیرم ؟ خوب کار کردن ؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا -
بچه هایی که تفتان ریاضیات و فیزیک و شیمی رو گرفتن . لطفا بگین چطوره ؟ می ارزه بگیرم ؟ خوب کار کردن ؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیامجتبی ازاد در تفتان اره یا نه ؟ گفته است:
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیاسلام ریاضی نه خودت بخونی بهتره
شیمی و فیزیک خوب بود -
مجتبی ازاد در تفتان اره یا نه ؟ گفته است:
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیاسلام ریاضی نه خودت بخونی بهتره
شیمی و فیزیک خوب بود@Zahra-Zahraii امار و احتمال چطورن ؟
-
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیامجتبی ازاد من با ریاضیه اوکی تر بودم هرچند تست هایی که حل میکنن انگار واسه خودشون حل میکنن از این حرصم میگیره و همش راه حل های تستی ولی کنکور به ما ثابت کرده تشریحی کار خوبی باش بعدش شیمیش هرچند چاپار شیمی ببینی بهتره و حفضیاتشم از جزوه ابریشم بخون ولی به جزوش یه نگاه بنداز و فبزیکشممم اصلااااااآ ولی در کل فیلماشو ببین ۲ برابر ۳ برابرش کن سرعتاش رو همشوننن این قابلیت رو دارن زبانش رو با ۴x هم میشه بفهمی چون با همه چی اشنا میشی دیگ میدونی ته همه چی گفته شده
-
مجتبی ازاد من با ریاضیه اوکی تر بودم هرچند تست هایی که حل میکنن انگار واسه خودشون حل میکنن از این حرصم میگیره و همش راه حل های تستی ولی کنکور به ما ثابت کرده تشریحی کار خوبی باش بعدش شیمیش هرچند چاپار شیمی ببینی بهتره و حفضیاتشم از جزوه ابریشم بخون ولی به جزوش یه نگاه بنداز و فبزیکشممم اصلااااااآ ولی در کل فیلماشو ببین ۲ برابر ۳ برابرش کن سرعتاش رو همشوننن این قابلیت رو دارن زبانش رو با ۴x هم میشه بفهمی چون با همه چی اشنا میشی دیگ میدونی ته همه چی گفته شده
Marzieh Abouei تتای شیمی چطوره ؟
-
Marzieh Abouei تتای شیمی چطوره ؟
مجتبی ازاد ندیدم تتا