تست زیست (۵)
-
Farhan Honarنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط Farhan Honar انجام شده
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
گزینه یک؟ -
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 بعداً جوابتو میدم.
("Reverse the word "ON) :Help -
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar همون نظرم رو یکه:/
-
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 به جمله انگلیسی ای که نوشتم توجه کن.
-
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar توجه کردم:( حالا بقیه هم نظر بدن شاید نظرم عوض شد
-
Farhan Honarreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 باشه
-
MSina فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar درود
بسی سخت است
شاید ۳؟؟؟
. -
شهیده sh فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar سلام
گزینه 4 -
Mahan Xodayi 2replied to Farhan Honar on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar جواب چهاره ولی یکم غلطه از ی منظر اما فک میکنم چهار غلط تره!
ذهنمون باز گیریپاچ کرد:/ -
@سینا-0 سلام
چرا میگین سه؟؟؟ -
MSina فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
بخاطر برخی؛شیمی درمانی به همه سلول های بدن اثر میذاره
چرا میگین 4؟؟؟
. -
@سینا-0 طبق ازمایش های گریفیت دما بر دنا اثری نمیزاره:/ غلط میگم؟؟
-
@سینا-0 گزینه یه نگفته که برخی شیمی درمانی ها گفته در شیمی درمانی برخی از سلول های هدف تستوسترون دچار اختلا میشه تستوسترون بر ماهیچه و استخوان و اندام های جنسی اثر داره که خب شیمی درمانی بر همه اینا اثر نداره که پس سه درسته فک میکنم.....
-
Mahan Xodayi 2replied to MSina on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
@سینا-0 اهان من نظرم رو یک و چهاره چون یک گفتخ الزاما هرکی بافت برداری. داره سرطان داره......
اصلا حواسم نبود پرتو درمانی به دما ربطی نداره یک درست تره.... -
MSina فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
من به این دلیل 1 رو درست گرفتم چون یاخته های مغز استخوان هم چرخه یاخته ای کوتاه دارن و هم سریع تقسیم میشن ، حالا بافت برداری باشه یا نباشه فرقی نداره ، این سلولا الزاما کار خودشونو میکنن
. -
MSina فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
الان که فک میکنم ، میبینم 2 هم هچین درست نیستاااا
نظرم رو 2 تغییر کرد..
. -
MSina فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
دما؟؟؟نفهمیدم ...
دما از کجا اومد تو بحث!!!
. -
Farhan Honarreplied to Farhan Honar on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar مایلید جوابشو بزارم ؟ یا اینکه میخواید بیشتر بحث کنید؟
19/71