زیست دهم
-
سلام دوستان
اگر بخواهیم ژنی را از جانداری به جاندار دیگر انتقال دهیم
باید آن دو جاندار هم گونه باشند.
ولی خب من یادمه که تو علوم سال هشتم ژن ماهی رو به گیاه گوجه انتقال داده شده بود که موجب مقاومت گیاه گوجه می شد ولی آخه هم گونه نیستن که؟؟ -
سلام
نه الزاما این طوری نیست که باید از یه گونه باش
وه اینکه ژن ماهی به گوجه میدن گوجه دیگه تراژنه میشه ومیتونه از اطلاعات اون ژن استفاده کنه ( انتقال ژن بین دو جاندار که هم گونه هستن جاندار تراژن به وجود نمیاره) -
سلام
نه الزاما این طوری نیست که باید از یه گونه باش
وه اینکه ژن ماهی به گوجه میدن گوجه دیگه تراژنه میشه ومیتونه از اطلاعات اون ژن استفاده کنه ( انتقال ژن بین دو جاندار که هم گونه هستن جاندار تراژن به وجود نمیاره)@امیر-حسین-سوری-لکی-0 ممنون
-
سلام دوستان
ولی خب من یادمه که تو علوم سال هشتم ژن ماهی رو به گیاه گوجه انتقال داده شده بود که موجب مقاومت گیاه گوجه می شد ولی آخه هم گونه نیستن که؟؟Ahmadreza Amanzadeh سلام کی گفته باید هم گونه باشن ؟ مثلاً تو دوازدهم میخونی که ژن انسولین رو از گاو به باکتری منتقل میکنن
-
Ahmadreza Amanzadeh سلام کی گفته باید هم گونه باشن ؟ مثلاً تو دوازدهم میخونی که ژن انسولین رو از گاو به باکتری منتقل میکنن
@haniehno اخه تو کتاب سال دهم نوشته بود باید هم گونه باشن
-
Ahmadreza Amanzadeh سلام کی گفته باید هم گونه باشن ؟ مثلاً تو دوازدهم میخونی که ژن انسولین رو از گاو به باکتری منتقل میکنن
@haniehno انتقال ژن از غیر هم گونه انجام میشه ولی دیگه اسمش تراژن نیست.......اون مهندسی ژنتیک که شما میگین ژن هارو از غیر هم گونه ها هم بهم انتقال میدن ولی طبق فصل یک دهم تراژن فقط و فقط به انتقال ژن به هم گونه ها گفته میشه....
-
سلام دوستان
ولی خب من یادمه که تو علوم سال هشتم ژن ماهی رو به گیاه گوجه انتقال داده شده بود که موجب مقاومت گیاه گوجه می شد ولی آخه هم گونه نیستن که؟؟Ahmadreza Amanzadeh در زیست دهم گفته است:
سلام دوستان
ولی خب من یادمه که تو علوم سال هشتم ژن ماهی رو به گیاه گوجه انتقال داده شده بود که موجب مقاومت گیاه گوجه می شد ولی آخه هم گونه نیستن که؟؟سلام اگه هنوز به جواب سوالت نرسیدی لطفا بگو کدوم صفحه کتاب اینو میگه برم چک کنم اگه چیزی به ذهنم میاد بگم
البته الان میخوام یه چیزی بگم مبترسم طبق کتابتون نباشه -
سلام دوستان
ولی خب من یادمه که تو علوم سال هشتم ژن ماهی رو به گیاه گوجه انتقال داده شده بود که موجب مقاومت گیاه گوجه می شد ولی آخه هم گونه نیستن که؟؟Ahmadreza Amanzadeh سلام مجدد
امروز چک کردم و متوجه شدم یکمی مطالب فصل یک یادمون رفته
تراژنی به انتقال یک صفت از یک گونه به گونه دیگر است.....