سیتوکینز
-
Sara_R
Farhan Honar
سلام یادمه ی بحثی داشتیم که میگفتیم از انافاز سیتوکینز گیاهی شروع میشه تهشم بی نتیجه موند....
این شکل رو دیدم گفتم شمام ی نگاهی بندازین که گفته از تلوفاز این ویزیکول های سیتوکینز شروع به فعالیت میکنن نه از انافاز.... اما ی مرحله کوچیکم از انافاز نشون داده ولی به حساب نیاوردتش همون تلوفاز درنظر گرفته...
-
Sara_R
Farhan Honar
سلام یادمه ی بحثی داشتیم که میگفتیم از انافاز سیتوکینز گیاهی شروع میشه تهشم بی نتیجه موند....
این شکل رو دیدم گفتم شمام ی نگاهی بندازین که گفته از تلوفاز این ویزیکول های سیتوکینز شروع به فعالیت میکنن نه از انافاز.... اما ی مرحله کوچیکم از انافاز نشون داده ولی به حساب نیاوردتش همون تلوفاز درنظر گرفته...
Mahan Xodayi 2 سلام. خیلی سبز اینُ نوشته . حالا نمیدونم درسته یا نه

در نهایت نتیجه ای که از تاپیک قبلی گرفتم این بود که
تقسیم سیتوپلاسم در یاخته جانوری در تلوفاز شروع میشه.
ولی در یاخته ی گیاهی فرق داره . مقدمات تقسیم سیتوپلاسم یاخته گیاهی از آنافاز میتوز شروع میشه.
خود تقسیم و مرحله اصلیش هم نتونستم بفهمم که آیا در مرحله تلوفاز هست یا کلا بعد از میتوزه؟؟ -
درود. استاد موقاری هم گفتن از تلوفاز شروع میشه
-
Mahan Xodayi 2 سلام. خیلی سبز اینُ نوشته . حالا نمیدونم درسته یا نه

در نهایت نتیجه ای که از تاپیک قبلی گرفتم این بود که
تقسیم سیتوپلاسم در یاخته جانوری در تلوفاز شروع میشه.
ولی در یاخته ی گیاهی فرق داره . مقدمات تقسیم سیتوپلاسم یاخته گیاهی از آنافاز میتوز شروع میشه.
خود تقسیم و مرحله اصلیش هم نتونستم بفهمم که آیا در مرحله تلوفاز هست یا کلا بعد از میتوزه؟؟Farhan Honar اتفاقا جوادی هم همینو گفته که از تلوفاز اغاز میشه ولی تمهیداتش ار انافازه این چیزی طبیعیه برای ورود به هر مرحله موادش از قبل اماده میشع.....امادخود سیتوکینز از تلوفازه....
موافقین؟؟؟ -
درود. استاد موقاری هم گفتن از تلوفاز شروع میشه
-
Farhan Honar اتفاقا جوادی هم همینو گفته که از تلوفاز اغاز میشه ولی تمهیداتش ار انافازه این چیزی طبیعیه برای ورود به هر مرحله موادش از قبل اماده میشع.....امادخود سیتوکینز از تلوفازه....
موافقین؟؟؟Mahan Xodayi 2 بله منم همین میگم
-
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Sara_R
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
ممنون:cherry_blossom: -
Mahan Xodayi 2
ممنون:cherry_blossom:Sara_R خواهش میکنم.....:)