EcoR1
-
@سینا-0 چرت و پرت:(
برا گزینه سه همون توالی اکوار رو در نظر گرفته نوبت به تحلیل دو که رسیده یادش افتاده هر برش دهنده ای اکوار نیست:/Mahan Xodayi 2
خداوند به ما صبر عطا فرماید ، باشد که در این راه پیر نشویم...
. -
Mahan Xodayi 2
خداوند به ما صبر عطا فرماید ، باشد که در این راه پیر نشویم...
.@سینا-0 دعای قشنگی بود ولی دیگه دیره من پیرشدم:(
-
سلام بجز گزینه چهارم بقیه رو تحلیل کنید لطفا
گزینه اول هم رده ولی تحلیل پاسخنامه خیلی پرت بود با تحلیل من:(شمام تحلیلتونو بگین

تجربیا
@سینا-0
Farhan Honar
Sara_R
@Mr.wickMahan Xodayi 2 در EcoR1 گفته است:
گزینه اول هم رده ولی تحلیل پاسخنامه خیلی پرت بود با تحلیل من:(شمام تحلیلتونو بگین

تجربیا
@سینا-0
Farhan Honar
Sara_R
@Mr.wick -
Mahan Xodayi 2 در EcoR1 گفته است:

تجربیا
@سینا-0
Farhan Honar
Sara_R
@Mr.wickMahan Xodayi 2 سلام😊
راستشو بخواین به نظر من سوال غلطه!
چون به قول خودتون یه جا EcoR1 رو فقط در نظر گرفته یه جا همه انواع آنزیم های این کار رو در نظر گرفته
درمورد اولی که نمیدونم پاسخ نامه به چه استدلالی گفته حتما دو نوع رو داره( حتی اگه از لحاظ علمی هم حرفش درست باشه در حد کتاب که ما نمیدونیم و مطمئن نیستیم پس نمیتونیم درست بگیریم)
دومی هم که مشخصا برای همه آنزیم ها صدق نمیکنه
درمورد سومی فکر کن انتهای چسبنده فقط یه نوع نکلئوتید داشته باشه اونجوری اصلا مکمل نخواهد داشت(بازم میگم ما به بخش علمیش کاری نداریم در حد کتاب ما نمیتونیم بگیم همه انتها های چسبنده این ویژگی رو دارن)
چهارمی هم همینطور!!
متاسفم ولی من فکر میکنم این تست استاندارد نیست
ولی بازم
اگه با بخشی از حرفام مخالفی یا دلیل دیگه ای به ذهنت میاد لطفا بگو. -
Mahan Xodayi 2 سلام😊
راستشو بخواین به نظر من سوال غلطه!
چون به قول خودتون یه جا EcoR1 رو فقط در نظر گرفته یه جا همه انواع آنزیم های این کار رو در نظر گرفته
درمورد اولی که نمیدونم پاسخ نامه به چه استدلالی گفته حتما دو نوع رو داره( حتی اگه از لحاظ علمی هم حرفش درست باشه در حد کتاب که ما نمیدونیم و مطمئن نیستیم پس نمیتونیم درست بگیریم)
دومی هم که مشخصا برای همه آنزیم ها صدق نمیکنه
درمورد سومی فکر کن انتهای چسبنده فقط یه نوع نکلئوتید داشته باشه اونجوری اصلا مکمل نخواهد داشت(بازم میگم ما به بخش علمیش کاری نداریم در حد کتاب ما نمیتونیم بگیم همه انتها های چسبنده این ویژگی رو دارن)
چهارمی هم همینطور!!
متاسفم ولی من فکر میکنم این تست استاندارد نیست
ولی بازم
اگه با بخشی از حرفام مخالفی یا دلیل دیگه ای به ذهنت میاد لطفا بگو.@Kosar-Mortazavi نه ذهنیتم دقیقا همسو هست باهاتون.....نمیدونم این فصلو من یاد نگرفتم یا تستاش مشکل داره کلا از همین دست سوتی ها:/
ممنونم🖤🌹
-
@Kosar-Mortazavi نه ذهنیتم دقیقا همسو هست باهاتون.....نمیدونم این فصلو من یاد نگرفتم یا تستاش مشکل داره کلا از همین دست سوتی ها:/
ممنونم🖤🌹
Mahan Xodayi 2
میگم شاید این کتاب تست یکم خارج کتاب طرح میکنه...؟ بعضی کتابا میخوان با تستای گیج کننده آدمو اذیت کنن! اضطراب نگیر یکم تست بزنی دستت میاد که طراح چی تو سرشه😅 -
Mahan Xodayi 2
میگم شاید این کتاب تست یکم خارج کتاب طرح میکنه...؟ بعضی کتابا میخوان با تستای گیج کننده آدمو اذیت کنن! اضطراب نگیر یکم تست بزنی دستت میاد که طراح چی تو سرشه😅@Kosar-Mortazavi دوروزه تستاشو میزنم افسردگی گرفتم😂😕