شیمی
-
z Gheibi نه کلا مثل من حساب نکرده چون من فقط این استوکیومتری رو نوشتم بعد حساب کردم کلا عددش فرق داره با کتاب😪
Leili Salahi شما فقط ریال را به تومان تبدیل کردی کار دیگه ای نکردی
پاسخنامه تو خط اول همین را نوشته ( تو یک پرانتز آورده که معدل ریال و تومان چقدر میشه)
هنوز باقی سوال مونده که حل کنی -
پاسخنامه تو خط اول همین را نوشته ( تو یک پرانتز آورده که معدل ریال و تومان چقدر میشه)
هنوز باقی سوال مونده که حل کنیz Gheibi خب باقی سوال چطور بایددحل بشه؟
ببینین من نوشتم عدد اوگادرو ریال بعد در مخرج نوشتم صدهزار ریال و در صورت نوشتم ۱۰ هزارتومان
چه ادامه ای باید داشته باشه؟ -
هنوز باقی سوال مونده که حل کنیz Gheibi بمن بگین چطور عکس اپلود کنم تا براتون بنویسمش.یا در ی فضای دیگه میتونم جوابتونا بدم
-
Amir hossein e چطورب متوجه نشدم؟
میشه بنویسین
همینه دیگه اخه استوکیومتریLeili Salahi اینجا من نمیدونم چطور عکس اپلود کنم.تا براتون بنویسمش.اگه مایلین در یک فضای دیگه براتون میفرستم.
-
Leili Salahi اینجا من نمیدونم چطور عکس اپلود کنم.تا براتون بنویسمش.اگه مایلین در یک فضای دیگه براتون میفرستم.
Amir hossein e باشه بفرستین ممنون می شم.
البته اپلود هم سخت نیست تو گوگل بزنین اپلود عکس ، عکسو انتخاب کنین بعد لینک و اینجا کپی کنین ولی بازم سختتونه هرطور راحتبن ممنون -
z Gheibi بمن بگین چطور عکس اپلود کنم تا براتون بنویسمش.یا در ی فضای دیگه میتونم جوابتونا بدم
Amir hossein e ببینین تو گوگل بزنین اپلود عکس بعد برین تو سایت عکسو انتخاب کنین
بهتون لینک میده لینکو کپی کنین اینجا پیست کنین -
L Leili Salahi has marked this topic as solved on
-
Leili Salahi اینجا من نمیدونم چطور عکس اپلود کنم.تا براتون بنویسمش.اگه مایلین در یک فضای دیگه براتون میفرستم.
Amir hossein e من الان حل کردم مجدد سوالو به راه حل رسیدم.
ممنونم از کمک شما🤗👍🏼💐 -
z Gheibi خب باقی سوال چطور بایددحل بشه؟
ببینین من نوشتم عدد اوگادرو ریال بعد در مخرج نوشتم صدهزار ریال و در صورت نوشتم ۱۰ هزارتومان
چه ادامه ای باید داشته باشه؟Leili Salahi الان حل کردم به پاسخ رسبدم
ممنونم از همیاری شما🤗👍🏼💐❤ -
Amir hossein e من الان حل کردم مجدد سوالو به راه حل رسیدم.
ممنونم از کمک شما🤗👍🏼💐Leili Salahi خواهش🌹