پیوند هیدروژنی
-
سلام انریم هایی که در شکستن پیوند هیدروژنی نقش دارند شامل اینا هست:
هلیکاز
رناپلی مراز
دنا پلی مراز
EcoR1
درسته؟؟
با این حساب در تست بالا باید با اغماض سه رو درست درنظر بگیریم....
البته میدونم دراثر فعالیت هلیکاز نه انرژی مصرف میشه و نه ابی....ولی خب بازم بهتر از گزینه های دیگس چرا جواب یک شده؟؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیار -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
هلیکاز
رناپلی مراز
دنا پلی مراز
EcoR1
درسته؟؟
البته میدونم دراثر فعالیت هلیکاز نه انرژی مصرف میشه و نه ابی....ولی خب بازم بهتر از گزینه های دیگس چرا جواب یک شده؟؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیارMahan Xodayi 2 سلام. بنظرم دنابسپاراز رو درنظر نگرفته . چون دنا بسپاراز نقش خاصی در شکستن پیوند هیدروژنی نداره.مگر در فعالیت نوکلئازی که در اونجا با شکستن پیوند فسفودی استر بطور غیر مستقیم در شکستن پیوند هیدروژنی هم نقش داره.(احتمالا از این چشم پوشی کرده ، چون الزاما نمیشه گفت که همواره فعالیت نوکلئازی داریم).
گزینه ی ۳ هم مثال نقضش هلیکازه پس کاملا رد میشه. -
Mahan Xodayi 2 سلام. بنظرم دنابسپاراز رو درنظر نگرفته . چون دنا بسپاراز نقش خاصی در شکستن پیوند هیدروژنی نداره.مگر در فعالیت نوکلئازی که در اونجا با شکستن پیوند فسفودی استر بطور غیر مستقیم در شکستن پیوند هیدروژنی هم نقش داره.(احتمالا از این چشم پوشی کرده ، چون الزاما نمیشه گفت که همواره فعالیت نوکلئازی داریم).
گزینه ی ۳ هم مثال نقضش هلیکازه پس کاملا رد میشه.Farhan Honar خب همه این انزیم ها غیر مستقیم باعث شکستن پیوند هیدروژنی میشن دیگه بحز هلیکاز...دراینصورت باید رنا پلی مراز و اکوارم درنظر نمیگرفت.......
-
kosar mortazavi
-
kosar mortazavi
Mahan Xodayi 2 چرا نمیشه اخه://///
-
هلیکاز
رناپلی مراز
دنا پلی مراز
EcoR1
درسته؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیارMahan Xodayi 2 درود
دنابسپاراز ، پیوند هیدروژنی نمیشکنه
. -
Mahan Xodayi 2 درود
دنابسپاراز ، پیوند هیدروژنی نمیشکنه
.@سینا-0 نه غیر مستقیم در ویرایش میشکست دیگه
-
@سینا-0 نه غیر مستقیم در ویرایش میشکست دیگه
Mahan Xodayi 2
نمدونم . جزومو نگا کردم برا دنابسپاراز نگرفته بود...
. -
Mahan Xodayi 2
.@سینا-0 خب در ویرایش مگه نمیاد ی نوکلئتید رو بردارع،این نوکلئتید هیدروژنی تشکیل داده دیگه بنابراین اول هیدروژنی رو میشکنه بعدش فسفودی استر رو
اقای مقاری گفته بودن..... -
Mahan Xodayi 2
.@سینا-0 به اون یکی سوالا هم بی زحمت ی نگا بندازین مثل اینکه بقیه نخوندن هنوز کسی جوابگو نیس:/:(
-
@سینا-0 خب در ویرایش مگه نمیاد ی نوکلئتید رو بردارع،این نوکلئتید هیدروژنی تشکیل داده دیگه بنابراین اول هیدروژنی رو میشکنه بعدش فسفودی استر رو
اقای مقاری گفته بودن.....Mahan Xodayi 2
اینطوری نوشته:در چارچوب کنکور ، نوکلئوتید های غیر مکمل با یکدیگر پیوند هیدروژنی تشکیل نمیدهند لذا فعالیت ویرایش دنابسپاراز همراه با شکستن پیوند هیدروژنی نیست .
. -
Mahan Xodayi 2
اینطوری نوشته:در چارچوب کنکور ، نوکلئوتید های غیر مکمل با یکدیگر پیوند هیدروژنی تشکیل نمیدهند لذا فعالیت ویرایش دنابسپاراز همراه با شکستن پیوند هیدروژنی نیست .
.@سینا-0 یعنی اقای موقاری اشتباه گفتن؟؟تستا هم در فصل یک درنظر میگرفتن اخه.....
ی سوال این جمله برخی از یاخته های موجود در محیط کشت دنای نوترکیب را جذب نمیکنند غلطع اره؟؟درمورد مرحله سه همسانه سازی -
@سینا-0 یعنی اقای موقاری اشتباه گفتن؟؟تستا هم در فصل یک درنظر میگرفتن اخه.....
ی سوال این جمله برخی از یاخته های موجود در محیط کشت دنای نوترکیب را جذب نمیکنند غلطع اره؟؟درمورد مرحله سه همسانه سازیMahan Xodayi 2
فک کنم از خود استاد موقاری شنیدم اول . یادم نیست شایدم یه چیز دیگه گفتن .
.اون جمله هم غلطه ، باید میگفت بیشترشون جذب نمیکنن نه برخی
. -
Mahan Xodayi 2
فک کنم از خود استاد موقاری شنیدم اول . یادم نیست شایدم یه چیز دیگه گفتن .
.اون جمله هم غلطه ، باید میگفت بیشترشون جذب نمیکنن نه برخی
.@سینا-0 اره درست زده بود برا همین گفتم...
ولی من مطمئن بودم دنا پلی مراز در شکستن هیدروژنی نقش داره:( الان شک کردم -
@kosar-mortazavi
-
@kosar-mortazavi
-
Mahan Xodayi 2 خداروشکر
-
Mahan Xodayi 2 خداروشکر
@Kosar-Mortazavi نظرتون چیه؟؟چرا دناپلی مراز رو درنظر نگرفته؟؟
-
هلیکاز
رناپلی مراز
دنا پلی مراز
EcoR1
درسته؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیارMahan Xodayi 2 وقتی هنگام همانند سازی DNA پلیمراز غیر مستقیم تو پیوند هیدروژنی نقش داره پس در ویرایش غیر مستقیم تو شکستنش نقش داره ولی فکر کنم اینجا تنها دلیلی که میشه آورد اینه که اون چون غیر مستقیم نقش داره حسابش نکردن
و یه چیز دیگه
یادمه استاد موقاری همیشه میگفت تو اینجور سوالا باید همه گزینه هارو بخونی اونی که جون دار تره و قانع کننده تره رو بزنی الان شما تو این سوال میتونی شک کنی که DNA پلیمراز رو حساب نکنی گزینه ۱ جواب قاطع تری حساب بشهچه سوالای پر حاشیه ای
ولی بازم من پشتیبان زیست راه ابریشم و خانم غیبی رو منشن میکنم تا یه بررسی بکنن.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
mehranmirzaei
z Gheibi
اگر ممکنه این سوال رو بررسی کنید