پیوند هیدروژنی
-
Mahan Xodayi 2 وقتی هنگام همانند سازی DNA پلیمراز غیر مستقیم تو پیوند هیدروژنی نقش داره پس در ویرایش غیر مستقیم تو شکستنش نقش داره ولی فکر کنم اینجا تنها دلیلی که میشه آورد اینه که اون چون غیر مستقیم نقش داره حسابش نکردن
و یه چیز دیگه
یادمه استاد موقاری همیشه میگفت تو اینجور سوالا باید همه گزینه هارو بخونی اونی که جون دار تره و قانع کننده تره رو بزنی الان شما تو این سوال میتونی شک کنی که DNA پلیمراز رو حساب نکنی گزینه ۱ جواب قاطع تری حساب بشهچه سوالای پر حاشیه ای
ولی بازم من پشتیبان زیست راه ابریشم و خانم غیبی رو منشن میکنم تا یه بررسی بکنن.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
mehranmirzaei
z Gheibi
اگر ممکنه این سوال رو بررسی کنید@Kosar-Mortazavi خب اگر از این منظر رد کنیم باید دنا پلی مراز و اکوار رو هم رد کنیم چون اوناهم غیرمستقیم میشکنن....
-
@Kosar-Mortazavi خب اگر از این منظر رد کنیم باید دنا پلی مراز و اکوار رو هم رد کنیم چون اوناهم غیرمستقیم میشکنن....
Mahan Xodayi 2 این پاسخ نامه هیچ دلیل منطقی آورد برای این کارش؟
نمیدونم شاید بهتره اینو دوباره بعدا نگاه کنم شاید الان متوجه نکته اش نمیشم نمیخوام اشتباه راهنمایی کنم -
Mahan Xodayi 2 این پاسخ نامه هیچ دلیل منطقی آورد برای این کارش؟
نمیدونم شاید بهتره اینو دوباره بعدا نگاه کنم شاید الان متوجه نکته اش نمیشم نمیخوام اشتباه راهنمایی کنم@Kosar-Mortazavi نه پاسخنامش فقط انزیم هایی که باید بحساب میاوردیم رو نوشته که دنا پلی مراز رو حساب نکرده این وسط.....
عجله ای نیست،هر وقت شد نگاهی بندازین... -
سلام انریم هایی که در شکستن پیوند هیدروژنی نقش دارند شامل اینا هست:
هلیکاز
رناپلی مراز
دنا پلی مراز
EcoR1
درسته؟؟
با این حساب در تست بالا باید با اغماض سه رو درست درنظر بگیریم....
البته میدونم دراثر فعالیت هلیکاز نه انرژی مصرف میشه و نه ابی....ولی خب بازم بهتر از گزینه های دیگس چرا جواب یک شده؟؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیارMahan Xodayi 2 سلام همین امروز من سر این دنا بسپاراز کلی گیج شدهدبودم آهرشم رفتم به چنتا کتاب تست چاپ جدید ینی 1400 که برای کنکور 1401 هستش رجوع کردم و از یه دوست عزیز هم کمک گرفتم که مشخص شد دنا بسپاراز پیوند هیدروژنی نمیشکنه!
️
ولی رنا بسپار رو تو کتاب های تست گرفته بود
در مورد اکو آر نرسیدم به اونجا برا همون نمیدونم.
هلیکازم که مشخصه دیگه. -
Mahan Xodayi 2 وقتی هنگام همانند سازی DNA پلیمراز غیر مستقیم تو پیوند هیدروژنی نقش داره پس در ویرایش غیر مستقیم تو شکستنش نقش داره ولی فکر کنم اینجا تنها دلیلی که میشه آورد اینه که اون چون غیر مستقیم نقش داره حسابش نکردن
و یه چیز دیگه
یادمه استاد موقاری همیشه میگفت تو اینجور سوالا باید همه گزینه هارو بخونی اونی که جون دار تره و قانع کننده تره رو بزنی الان شما تو این سوال میتونی شک کنی که DNA پلیمراز رو حساب نکنی گزینه ۱ جواب قاطع تری حساب بشهچه سوالای پر حاشیه ای
ولی بازم من پشتیبان زیست راه ابریشم و خانم غیبی رو منشن میکنم تا یه بررسی بکنن.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
mehranmirzaei
z Gheibi
اگر ممکنه این سوال رو بررسی کنید -
Mahan Xodayi 2 سلام همین امروز من سر این دنا بسپاراز کلی گیج شدهدبودم آهرشم رفتم به چنتا کتاب تست چاپ جدید ینی 1400 که برای کنکور 1401 هستش رجوع کردم و از یه دوست عزیز هم کمک گرفتم که مشخص شد دنا بسپاراز پیوند هیدروژنی نمیشکنه!
️
ولی رنا بسپار رو تو کتاب های تست گرفته بود
در مورد اکو آر نرسیدم به اونجا برا همون نمیدونم.
هلیکازم که مشخصه دیگه.@Mr-Wick یعنی عوض شده این نکته:( چون ما برا کنکور۱۴۰۰ دنا پلی مراز رو برای شکستن درنظر میگرفتیم..... که در ویرایش برمیگشت هیدروژنی رو میشکست....
اکوارم بله میشکنه....ممنون
-
@Mr-Wick یعنی عوض شده این نکته:( چون ما برا کنکور۱۴۰۰ دنا پلی مراز رو برای شکستن درنظر میگرفتیم..... که در ویرایش برمیگشت هیدروژنی رو میشکست....
اکوارم بله میشکنه....ممنون
Mahan Xodayi 2 اره منم همینطوری فک میکردم...مرسی
️
-
Mahan Xodayi 2 اره منم همینطوری فک میکردم...مرسی
️
@Mr-Wick چوخ ممنون
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick چوخ ممنون
-
چطوره که نقش غیر مستقیم دنا بسپاراز توی تشکیل پیون هیدروژنی در نظر گرفته میشه اما نقش غیر مستقیمش توی شکستن پیوند هیدروژنی در نظر گرفته نمیشه ؟
من توی درسنامه خیلی سبز دیدم نوشته بود فقط رنابسپاراز و هلیکاز پیوند هیدروژنی رو میشکنن از اون ور هم گفته بود رنابسپاراز و هلیکاز و دنابسپاراز در شکستن پیوند موجود در پله های دنا نقش دارند!
خب الان این دوتا فرقشون چیه ؟ پیوندی که توی پله های دنا هست هم همون هیدروژنیه دیگه -
چطوره که نقش غیر مستقیم دنا بسپاراز توی تشکیل پیون هیدروژنی در نظر گرفته میشه اما نقش غیر مستقیمش توی شکستن پیوند هیدروژنی در نظر گرفته نمیشه ؟
من توی درسنامه خیلی سبز دیدم نوشته بود فقط رنابسپاراز و هلیکاز پیوند هیدروژنی رو میشکنن از اون ور هم گفته بود رنابسپاراز و هلیکاز و دنابسپاراز در شکستن پیوند موجود در پله های دنا نقش دارند!
خب الان این دوتا فرقشون چیه ؟ پیوندی که توی پله های دنا هست هم همون هیدروژنیه دیگهمحدثه شعبانی بله درسته صحبتتون منم همین رو در نظر میگرفتم که گویا برای این کنکور دیگه نباید اینطوری بگیم
-
محدثه شعبانی بله درسته صحبتتون منم همین رو در نظر میگرفتم که گویا برای این کنکور دیگه نباید اینطوری بگیم
Mahan Xodayi 2 ادم دیوونه میشه به خدا