عربی ناصح زاده
-
سلام بچه ها من تو عربی یکم ضعیفم درسنامه میخونم زیاد متوجه نمیشم اقای ناصح زادم خیلی تعریف میکنن تو الا ک ی جمع بندی داره ۶+۱۴ ساعت اونو نگا کنم میتونه کمکم کنه ک ب درصد ۵۵ برسم؟
-
سلام بچه ها من تو عربی یکم ضعیفم درسنامه میخونم زیاد متوجه نمیشم اقای ناصح زادم خیلی تعریف میکنن تو الا ک ی جمع بندی داره ۶+۱۴ ساعت اونو نگا کنم میتونه کمکم کنه ک ب درصد ۵۵ برسم؟
hanieh Heydri 1 به ۷۰ درصد هم میتونید برسید
-
خیلی خوبه شک نکن
-
hanieh Heydri 1 به ۷۰ درصد هم میتونید برسید
Mohammad Lotfi 0 بین این سه دبیر کدوم بهتره برای شروع؟
ناصح زاده / علیمرادی /دبیر تفتان امسال -
Mohammad Lotfi 0 بین این سه دبیر کدوم بهتره برای شروع؟
ناصح زاده / علیمرادی /دبیر تفتان امسالbahar mohammadi 0 کنکوری هستید؟
-
bahar mohammadi 0 کنکوری هستید؟
Mohammad Lotfi 0 بله
-
bahar mohammadi 0 دبیر تفتان و نمیشناسم
درمورد اقای علیمرادی و ناصح زاده واقعا نمیتونم تفاوتی بینشون قائل بشم ولی پیشنهاد من اینه اول فیلم های اقای ناصح زاده رو ببینید(اون مجموعهای که با کتاب خیلی سبز درس میدن) چون موضوعی درس میده و نکته تستی زیاد میگه بعد برید سراغ کارگاه نکته و تست اقای علیمرادی که برای دوازدهم ضبط کردند من خودم با دیدن این دوتا خیلی تو عربی پیشرفت کردم -
bahar mohammadi 0 دبیر تفتان و نمیشناسم
درمورد اقای علیمرادی و ناصح زاده واقعا نمیتونم تفاوتی بینشون قائل بشم ولی پیشنهاد من اینه اول فیلم های اقای ناصح زاده رو ببینید(اون مجموعهای که با کتاب خیلی سبز درس میدن) چون موضوعی درس میده و نکته تستی زیاد میگه بعد برید سراغ کارگاه نکته و تست اقای علیمرادی که برای دوازدهم ضبط کردند من خودم با دیدن این دوتا خیلی تو عربی پیشرفت کردمMohammad Lotfi 0
ممنونم -
Mohammad Lotfi 0
ممنونمbahar mohammadi 0 خواهش میکنم
-
M monirs این موضوع را از سوال مشاوره ای جابهجا کرد