اگزون و اینترون
-
سلام دوستان یه سوال
آیا رونوشت اینترون رو میتونیم توی سیتوپلاسم ببینیم ؟ اگر واسه رنای رونویسی شده از دنای هسته ای باشه که نه
ولی اگر واسه راکیزه باشه چی ؟
من یه نکته ای نوشتم که رنایی که تو ماده زمینه ای سیتوپلاسمه در هسته ساخته شده این درسته ؟
تجربیا
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-آلاء -
-
سلام دوستان یه سوال
آیا رونوشت اینترون رو میتونیم توی سیتوپلاسم ببینیم ؟ اگر واسه رنای رونویسی شده از دنای هسته ای باشه که نه
من یه نکته ای نوشتم که رنایی که تو ماده زمینه ای سیتوپلاسمه در هسته ساخته شده این درسته ؟
تجربیا
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-آلاءمحدثه شعبانی در اگزون و اینترون گفته است:
سلام دوستان یه سوال
ولی اگر واسه راکیزه باشه چی ؟ میتوکندری اندامک ای تو یوکاریوت هاست که تقریباً میتونیم بگیم که اجدادش باکتریها هستند به خاطر همون اینترون و اگزون برای پروکاریوت ها نیست فکر می کنم میتوکندری هم اینترون و اگزون نخواهد داشت
من یه نکته ای نوشتم که رنایی که تو ماده زمینه ای سیتوپلاسمه در هسته ساخته شده این درسته ؟اینو نمیدونم
تجربیا
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-آلاء -
محدثه شعبانی در اگزون و اینترون گفته است:
سلام دوستان یه سوال
ولی اگر واسه راکیزه باشه چی ؟ میتوکندری اندامک ای تو یوکاریوت هاست که تقریباً میتونیم بگیم که اجدادش باکتریها هستند به خاطر همون اینترون و اگزون برای پروکاریوت ها نیست فکر می کنم میتوکندری هم اینترون و اگزون نخواهد داشت
من یه نکته ای نوشتم که رنایی که تو ماده زمینه ای سیتوپلاسمه در هسته ساخته شده این درسته ؟اینو نمیدونم
تجربیا
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-آلاء@سمیه-صادقلو خیلی ممنون
اتفاقا یادمه آقای موقاری هم گفته بود که میتوکندری و پلاستها رو بربر با همون باکتری بگیریم -
@سمیه-صادقلو خیلی ممنون
اتفاقا یادمه آقای موقاری هم گفته بود که میتوکندری و پلاستها رو بربر با همون باکتری بگیریممحدثه شعبانی
خواهش میکنم️
بله گفته بودن -
سلام دوستان یه سوال
تجربیا
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-آلاءمحدثه شعبانی در اگزون و اینترون گفته است:
سلام دوستان یه سوال
آیا رونوشت اینترون رو میتونیم توی سیتوپلاسم ببینیم ؟ نه رونوشت اینترون فقط در هسته دیده میشه.
اگر واسه رنای رونویسی شده از دنای هسته ای باشه که نه
ولی اگر واسه راکیزه باشه چی ؟ نه اصلا برای رنای رونویسی شده از دنای راکیزه ، اینترون و اگزون معنایی ندارد(مثل باکتری اینترون ندارن)
من یه نکته ای نوشتم که رنایی که تو ماده زمینه ای سیتوپلاسمه در هسته ساخته شده این درسته ؟ بنظرم درسته ... مطمئن نیستم.
تجربیا
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-آلاء