انسولین
-
سلام
جمله زیر درسته یا نه!!؟؟
پیش سمی که در باکتری خاکزی تولید شده و حشرات گیاهخوار را می کُشد برخلاف انسولین تولید شده در باکتری ابتدا غیر فعال هست
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
Elham Hoseni -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
درود. انسولین در باکتری اصلا فعال و غیر فعال نیست که. باکتری هر زنجیره رو جداگانه تولید میکنه و بعد در محیط آزمایشگاه ما اون دو زنجیره رو به هم متصل میکنیم
-
سلام
جمله زیر درسته یا نه!!؟؟
پیش سمی که در باکتری خاکزی تولید شده و حشرات گیاهخوار را می کُشد برخلاف انسولین تولید شده در باکتری ابتدا غیر فعال هست
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
Elham HoseniMahan Xodayi 2
درست است -
Mahan Xodayi 2
درست استElham Hoseni نه زده غلطه:/ براهمین برام سوال شد
-
درود. انسولین در باکتری اصلا فعال و غیر فعال نیست که. باکتری هر زنجیره رو جداگانه تولید میکنه و بعد در محیط آزمایشگاه ما اون دو زنجیره رو به هم متصل میکنیم
Matin Mousavi 1 خب این توضیحاتو خودمم میدونم لطف کنید نظرتونو بگین جمله درسته یا نه
-
Elham Hoseni نه زده غلطه:/ براهمین برام سوال شد
Mahan Xodayi 2
مطمئنا اشکال تایپی بوده چون جمله کاملا صحیح هست -
Mahan Xodayi 2
مطمئنا اشکال تایپی بوده چون جمله کاملا صحیح هستElham Hoseni تست شمارشی هم بود:(بعد همین جمله یکی از موارد بود تو توضیحاتم دقیقا تکرارش کرده...
اصلا از هیچ منظری غلط نیس یعنی؟؟؟؟ -
سلام
جمله زیر درسته یا نه!!؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
Elham HoseniMahan Xodayi 2 سلام. بنظر من غلطه.
اینکه اون پیش سم در ابتدا غیر فعاله که درسته.
اگه بخوایم یه قسمت از جمله رو ترجمه کنیم میشه این:
انسولین تولید شده در باکتری در ابتدا غیر فعال نیست(فعال هست).
خب این غلطه. چون انسولین در باکتری تولید نمیشه. پس لفظ«انسولین تولید در باکتری » کلا غلطه. -
Matin Mousavi 1 خب این توضیحاتو خودمم میدونم لطف کنید نظرتونو بگین جمله درسته یا نه
Mahan Xodayi 2 باکتری اصلا انسولین تولید نمیکنه. جمله غلطه
-
Matin Mousavi 1 درسته من کلا اون مهندسی شدشو درنظر میگرفتم
ممنونم -
Mahan Xodayi 2 سلام. بنظر من غلطه.
اینکه اون پیش سم در ابتدا غیر فعاله که درسته.
اگه بخوایم یه قسمت از جمله رو ترجمه کنیم میشه این:
انسولین تولید شده در باکتری در ابتدا غیر فعال نیست(فعال هست).
خب این غلطه. چون انسولین در باکتری تولید نمیشه. پس لفظ«انسولین تولید در باکتری » کلا غلطه.Farhan Honar تشکر
-
Mahan Xodayi 2
مطمئنا اشکال تایپی بوده چون جمله کاملا صحیح هستElham Hoseni ممنون وقت گذاشتین
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 درسته من کلا اون مهندسی شدشو درنظر میگرفتم
ممنونم -
Matin Mousavi 1
خیر ما باکتی های انسولین سازهم داریم -
Matin Mousavi 1
خیر ما باکتی های انسولین سازهم داریمElham Hoseni از لحاظ علمی بله ولی طبق کتاب فکر کنم درست میگن برای کنکور در نظرشون نمیگیریم.....
-
Elham Hoseni از لحاظ علمی بله ولی طبق کتاب فکر کنم درست میگن برای کنکور در نظرشون نمیگیریم.....
Mahan Xodayi 2
خیر باید در نظر گرفته بشه چون در علوم هشتم هم در موردش صحبت شده -
Mahan Xodayi 2
خیر باید در نظر گرفته بشه چون در علوم هشتم هم در موردش صحبت شدهElham Hoseni اگر جزو علوم پایه باشه که بله باید درنظر گرفت.... ولی تستا چرا لحاظ نمیکنن پس!!!
-
Mahan Xodayi 2
خیر باید در نظر گرفته بشه چون در علوم هشتم هم در موردش صحبت شدهElham Hoseni اگه در جزوه علوم پایه هست خواهشا عکسش رو بفرستید
. ولی فکر نکنم چون اون موقع هم منظور اون کتاب هشتم همینی بوده که ما الان داریم میخوانیم ولی به صورت تخصصی توضیح نداده. چون باکتری زنجیره جدا میسازه و دیگه اونجا بهش گفتن انسولین ساز