IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست زیست (۸)
-
Matin Mousavi 1 یکم دیگه صبر میکنم بقیه هم نظر بدن
-
-
مطمئن ید گزینه ۱ و ۲ غلطه؟
-
-
Farhan Honar وقتی توده کروماتین از بین میره هنوز هسته ها شکل نگرفتن پس یک غلطه
-
Matin Mousavi 1 دو هم غلط به دو دلیل اولیش اینه که در متافاز دوک کوتاه نمیشه دومی هم به خاطر اون هر غلطه
-
Farhan Honar دو هم حداکثر فشردگی کروموزوم رو هم در متافاز داریم و هم در آنافاز ولی جداشدن کروماتید ها رو در متافاز نداریم و صورت سوال که به طور حتم آورده غلطه
-
Farhan Honar سلام گزینه ۳؟
-
Matin Mousavi 1 خیر
-
Farhan Honar یعنی چی یعنی یک غلط نیست؟
-
Matin Mousavi 1 نه دلیل تون غلط بود
-
الان جوابو میزارم
-
Farhan Honar آخه وقتی که کروماتین ناپدید میشه هنوز یک هسته داریم. و گفته کروموزوم ها باز میشوند در صورتی که وقتی حالت کروماتینی شوند باز میشن نه از حالت کروماتینی خارج بشن
-
-
آفرین دوستان همتون درست جواب دادید. گزینه ۳ درسته
-
Farhan Honar میشه جواب رو بذارید
-
Farhan Honar پاسخ
-
Farhan Honar چهار رو لا دلیلی که گفتم رد کرده؟؟
-
-
Mahan Xodayi 2 همون دلیلی هست که خودمان گفتیم.