درک مطلب
-
سلام وقت بخیر
دوستان من توی درک مطلب ضعیفم هم سرعتم خیلی پایینه هم نمیتونم متنو درست حسابی متوجه بشم و هم اینکه غلط هم زیاد جواب میدم
البته زیادم براش وقت نذاشتم یه دوره ای توی بهمن 00 زدم ولی تاثیر و تغییری نداشت و بعدش ولش کردم الان هم آنچنان وقتم خالی نیست ولی خب از اینکه یهو 4 تا تستو بذارم کنار از عربی هم میترسم معلوم نیست که ترجمه و قوعدو چقدرشو بتونم بزنم (از یه طرفی هم کلا ضبط حرکاتو حذف کردم) از اینکه درک مطلبو هم حذف کنم میترسم ....(البته منظورم قسمت تحلیل صرفی و محل اعرابی نیست اونو میزنم و بلدم منظورم اون سوالایی که از خود متن میدن ....) معلم عربیم هم کلا از اول سال میگفت و نظرش روی حذف این قسمت بود .... حالا بنظرتون عاقلانه س بذارمش کنار ؟چقدر میتونه توی رتبه ام تاثیر داشته باشه
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا همیار بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام وقت بخیر
دوستان من توی درک مطلب ضعیفم هم سرعتم خیلی پایینه هم نمیتونم متنو درست حسابی متوجه بشم و هم اینکه غلط هم زیاد جواب میدم
البته زیادم براش وقت نذاشتم یه دوره ای توی بهمن 00 زدم ولی تاثیر و تغییری نداشت و بعدش ولش کردم الان هم آنچنان وقتم خالی نیست ولی خب از اینکه یهو 4 تا تستو بذارم کنار از عربی هم میترسم معلوم نیست که ترجمه و قوعدو چقدرشو بتونم بزنم (از یه طرفی هم کلا ضبط حرکاتو حذف کردم) از اینکه درک مطلبو هم حذف کنم میترسم ....(البته منظورم قسمت تحلیل صرفی و محل اعرابی نیست اونو میزنم و بلدم منظورم اون سوالایی که از خود متن میدن ....) معلم عربیم هم کلا از اول سال میگفت و نظرش روی حذف این قسمت بود .... حالا بنظرتون عاقلانه س بذارمش کنار ؟چقدر میتونه توی رتبه ام تاثیر داشته باشه
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا همیار بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@mitra-ism-rahmani
از اون جایی که گفتید تو ترجمه و قواعد و تحلیل صرفی و فلان مشکل ندارید بنظرم ایراد کار شما لغت هست و باید همه ی لغت های کتاب درسی رو بلد باشید... بعدش متن های سالهای اخیر رو هم کار کنید تا یاد بگیرید چطور با لغات ناآشنا کنار بیایید و متن رو بفهمید. -
@mitra-ism-rahmani
از اون جایی که گفتید تو ترجمه و قواعد و تحلیل صرفی و فلان مشکل ندارید بنظرم ایراد کار شما لغت هست و باید همه ی لغت های کتاب درسی رو بلد باشید... بعدش متن های سالهای اخیر رو هم کار کنید تا یاد بگیرید چطور با لغات ناآشنا کنار بیایید و متن رو بفهمید.علیرضا تمدنی نگفتم توی اونا مشکل ندارم اوناروهم توشون مشکل و ضعف دارم ولی اینو کلا در حد 10 یا 20 درصدم
یعنی حذف نکنم ؟ وقتمو بذارم اینو تقویت کنم یا همون قواعدو و ترجمه و تحلیل صرفی را بهتر کنم ؟