تست زیست (۹) 

-
تست چالشی
-
-
Mahan Xodayi 2
@Alzahra-Daftar
@Mr-Wick
Matin Mousavi
Faez Fateminia
Mehrsa 14
@Allen-Gamer
و بقیه دوستان ()
-
تست چالشی
Farhan Honar
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۳؟ یکمی شک دارم
خودتونم زدید تست چالشی امیدوارم بی دقتی نکرده باشم -
گزینه یک؟؟؟واقعا چالشی بود اصلا مطمن نیستم:///
-
تست چالشی
Farhan Honar گزینه 3 چون وقتی ساخت دوک مهار میشه اصن G2اجازه نمیده عبور کنه و بره تو تقسیم ولی مرحله Sمشکلی نداره
-
درود. دو مورد غلطه البته شاید.
هر کی یه چیز میگه
-
تست چالشی
Farhan Honar گزینه 3 چون ساخت دوک مهارشده پس نباید از تقسیم اصن حرف زد ولی مرحله Sیعنی مورد ب مشکلی نداره
-
درود. دو مورد غلطه البته شاید.
هر کی یه چیز میگه
Matin Mousavi 1 خب کدومارو میگین اشتباهه؟؟
-
تست چالشی
Farhan Honar سلام گزینه 1 ؟؟
-
Matin Mousavi 1 خب کدومارو میگین اشتباهه؟؟
Mahan Xodayi 2 الف و ج
-
Mahan Xodayi 2 الف و ج
Matin Mousavi 1 منم بین همین دوتا موندم ولی الف رو درست در نظر گرفتم....چرا الف غلطه؟؟
-
Matin Mousavi 1 منم بین همین دوتا موندم ولی الف رو درست در نظر گرفتم....چرا الف غلطه؟؟
Mahan Xodayi 2 به نظرم چون یاخته ها گفته و قطعا نمیتونه درست باشه. چون میتونیم یاختهای رو هم ببینیم که مشکل نداره.
-
تست چالشی
Farhan Honar سلام به نظرم ب درسته
الف و ج غلطه
د نمیدونم -
تست چالشی
Farhan Honar گزینه 2 و مورد الف و د غلطه چون وقتی ساخت دوک مهارشده حرفی ازتقسیم نباید بزنه چون G2نمیزاره ولی مورد ب که مربوط به Sهست مشکلی نداره و ج هم مشکلی نداره چون اون رناتن ها پروتئین های ترشحی میسازن و دلیلی نداره که فعالیتشون کاهش پیداکنه
-
Farhan Honar گزینه 3 چون ساخت دوک مهارشده پس نباید از تقسیم اصن حرف زد ولی مرحله Sیعنی مورد ب مشکلی نداره
فاطمه سالیکندی د رو غلط گرفتید؟
-
Mahan Xodayi 2 به نظرم چون یاخته ها گفته و قطعا نمیتونه درست باشه. چون میتونیم یاختهای رو هم ببینیم که مشکل نداره.
Matin Mousavi 1 درسته...جمله نمیخونه....
احتمالا الف و ج غلطه.... -
فاطمه سالیکندی چرا تقسیم مگه کل مراحلش وابسته به دوکه؟؟؟ د رو چرا غلط گرفتین؟؟
-
فاطمه سالیکندی فک کنم تقسیم انجام میشه ولی کروموزوم ها جدا نمیشن
-
فاطمه سالیکندی د رو غلط گرفتید؟
Matin Mousavi 1 بله چون اصن تو تقسیم نمیره البته من منظورم گزینه 2 بود اشتباهی نوشتم 3
مورد الف و دغلطه