فشار 6 /:
-
سلام وقت بخیر
دوستان میشه لطف کنید جواب این تستو توضیح بدید لطفا
گزینه 2
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
Farhan Honar میگم منم این مثلثو کشیدم ولی نتونستم ادامه ش بدم یعنی شما میگید ارتفاع وارد بر وتر .... چرا این ارتفاع را میخوایید بدست بیارید ؟ مگه برای اختلاف فشار نباید h بزرگ را از کوچیک کم کنیم (یعنی همون فلش قرمز بزرگه نزدیک عدد دو از فلش قرمزه نزدیک عدد یک ) و چگالی و شتاب ثقل ضرب کنیم ؟ من نتونستم مقدار اون دو تا ارتفاع را بدست بیارم .... ولی اینکه شما میگید وتر را کامل متوجه نمیشمش
@mitra-ism-rahmani نه ما همیشه ارتفاع عمودی را در نظر میگیریم چه شکل روی سطح افقی قرار بگیره چه بصورت مایل.
-
سلام وقت بخیر
دوستان میشه لطف کنید جواب این تستو توضیح بدید لطفا
گزینه 2
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@mitra-ism-rahmani سلام
بعد از اینکه ارتفاع h رو بدست آوردیم که میشه ۲۰ سانتی متر در رابطه ی pgh قرار میدهیم ، ۲۰۰۰ پاسکال یا ۲ کیلوپاسکال بدست میاد -
@mitra-ism-rahmani سلام
بعد از اینکه ارتفاع h رو بدست آوردیم که میشه ۲۰ سانتی متر در رابطه ی pgh قرار میدهیم ، ۲۰۰۰ پاسکال یا ۲ کیلوپاسکال بدست میادFarhan Honar میگم منم این مثلثو کشیدم ولی نتونستم ادامه ش بدم یعنی شما میگید ارتفاع وارد بر وتر .... چرا این ارتفاع را میخوایید بدست بیارید ؟ مگه برای اختلاف فشار نباید h بزرگ را از کوچیک کم کنیم (یعنی همون فلش قرمز بزرگه نزدیک عدد دو از فلش قرمزه نزدیک عدد یک ) و چگالی و شتاب ثقل ضرب کنیم ؟ من نتونستم مقدار اون دو تا ارتفاع را بدست بیارم .... ولی اینکه شما میگید وتر را کامل متوجه نمیشمش
-
Farhan Honar میگم منم این مثلثو کشیدم ولی نتونستم ادامه ش بدم یعنی شما میگید ارتفاع وارد بر وتر .... چرا این ارتفاع را میخوایید بدست بیارید ؟ مگه برای اختلاف فشار نباید h بزرگ را از کوچیک کم کنیم (یعنی همون فلش قرمز بزرگه نزدیک عدد دو از فلش قرمزه نزدیک عدد یک ) و چگالی و شتاب ثقل ضرب کنیم ؟ من نتونستم مقدار اون دو تا ارتفاع را بدست بیارم .... ولی اینکه شما میگید وتر را کامل متوجه نمیشمش
@mitra-ism-rahmani نه ما همیشه ارتفاع عمودی را در نظر میگیریم چه شکل روی سطح افقی قرار بگیره چه بصورت مایل.
-
@mitra-ism-rahmani
ارتفاع همیشه از سطح آزاد مایع حساب میشه -
_ _Mitra_ has marked this topic as solved on
-
Farhan Honar علیرضا تمدنی ممنونم
-
Farhan Honar علیرضا تمدنی ممنونم
@mitra-ism-rahmani خواهش میکنم