Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. حوصله درس رو نداری؟!
رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی و راهنمایی کنکور
ForuharF
درود و مهر خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم یادش بخیر چه دورانی بود... دوستان بنده سال 1402 و 1403 کنکور دادم و الان ترم 3 کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه مازندران هستم ، نمیدونم هنوز انتخاب رشته شروع شده یا نه یا شایدم تموم شده (واقعا اخبار رو نمیدونم) خیلی از عزیزانی بودند که لطف داشتند به من سال کنکورم خیلی به من کمک کردند و من هم قول دادم یه روزی جبران کنم برای کنکوری های آینده و خب یه مدت سرم خیلی شلوغ بود ( الانم هست ) و خب گفتم یه تاپیک بزنم و اگه کمکی از دستم بر میومد برای کنکوری ها انجام بدم . پیوی در خدمتتون هستم.
مشاوره تحصیلی
درس
Amini AA
سلام می خواستم که لطف کنید به من بگویید که کدام استاد در کدام رشته بهتر و عالی تر درس می دهند و رایگان باشه من دهم ریاضی هستم ممنون
مشاوره تحصیلی
اهمال کاری و کمال گرایی دو دوست ناباب !
خانومخ
سلام به بچه های انجمن الا 🤍 من فاطیما هستم دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی هدفم از زدن این تاپیک نوشتن درمورد دو دوست نابابه که مدام همراهمون میاد مخصوصا تو دوره کنکور . دوستایی که تا می‌خوایم یکاری رو شروع کنیم میگن وای نکنه بازم نشه وای نکنه شکست بخوری؟ وای یادت رفته دفعه ی قبل رو؟؟؟ خلاصه همش میخوان ما رو تو ناحیه امن خودمون نگه دارن ! پس سعی میکنم اینجا هم در موردشون حرف بزنم هم بگم چطور میشه مدیریتش کرد 🤍 #اهمال_کاری #کمال_گرایی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
نتایج نهایی کنکور اومد
M.anM
بچه‌هااا! نتایج کنکور اومده! می‌دونیم الان خیلیاتون قلبتون تند تند می‌زنه، بعضیا ذوق دارید، بعضیا استرس... همه‌مون این لحظه رو تجربه کردیم بیاید نتیجه‌تون رو با ما و دوستاتون به اشتراک بذارید چه خبرای خوب داشته باشید، چه حتی اگه نتیجه اون چیزی که می‌خواستید نشده... بدونید اینجا کلی آدم هست که کنارتونه ️ یادتون باشه، کنکور فقط یه مسیر بود، نه همه‌ی زندگی! راه‌های بزرگ‌تر و قشنگ‌تری جلوته ما اینجا تو انجمن مثل یه خانواده‌ایم؛ موفقیتت یا سختیاتو تنها تجربه نمی‌کنی. بیاید با هم خوشحال شیم، اشک بریزیم، بخندیم و ادامه بدیم پس همین الان برو نتیجه‌تو ببین و برگرد اینجا، توی این تاپیک بنویس! منتظریم کنار هم این روز رو ثبت کنیم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_ Reza __
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی

حوصله درس رو نداری؟!

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
1 دیدگاه‌ها 1 کاربران 85 بازدیدها 1 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • خ آفلاین
    خ آفلاین
    خانوم لوبیا
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

خب بچه ها یکم طولانیه ولی حتمن بخونید:)
    🟣هدف من در صورتی محقق میشه که درس بخونم ولی حوصله ی درس خوندن ندارم!
    باید بگم که درواقع خیلیا این مشکل رو دارن روی صحبت من با همه ی شما و با هر نوع هدفیه چه کسی که باید درس بخونه و چه کسی که باید ورزش کنه.
    برخی افراد هستن که از همون ابتدا،هم هدف دارن هم براش انگیزه دارن و هم براش زحمت میکشن اما ببینید گاهی ما آرزو هایی داریم که فکر میکنیم اونا هدف هستن
    ولی واقعیت چیز دیگه ایه
    اگه هدف واقعا هدف باشه قطعا انگیزه رو با خودش میاره و وقتی انگیزه باشه شما حتی حاضرید شب رو تا صبح بیدار بمونید و برای هدفتون تلاش کنید و دیگه جمله ی حوصلم نمیشه کاملا براتون بی معنی میشه.
    اما آرزو باعث این توهم میشه که شما فکر میکنید هدف دارید اما حوصله ی تلاش رو ندارید آرزو چیزیه که شما تو ضمیر ناخودآگاهتون این باور رو روش دارید که امکان تحققش برای شما خیلی پایینه گرچه خودتون متوجه این باور نیستید همین باعث بی حوصلگی،تنبلی و بی انگیزگی میشه.
    تنها راهکار تبدیل آرزو به هدف اینه که اقدام کنید وقتی شما اقدام میکنید ضمیر ناخودآگاهتون باورش تغییر میکنه چون این یک اصله که کسی که تلاش میکنه به هدفش میرسه پس اینبار ناخودآگاهتون به این باور میرسه که چون شما شروع به تلاش کردید پس امکان موفقیت براتون وجود داره به همین دلیل با شروع کار انگیزه تلاش خود به خودی در شما به وجود میاد و همینطور هم بیشتر میشه و شمایی که با بی حوصلگی شروع کردید به با انگیزه ترین و پرتلاش ترین افراد تبدیل میشید.
    خب حالا میرسیم به اصلی ترین مرحله یعنی اقدام
    درسته اولش بی انگیزه اید و ممکنه حتی فکر کردن هم به کار حوصلتون رو میبره اما برای این هم راهکار وجود داره پیشنهاد میکنم حتما کتاب %(#de4c4c)["خودت رو شارژ کن"] رو مطالعه کنید من دو روش که تو این کتاب بیان شده رو براتون مطرح میکنم.
    ۱- به خودتون قول بدید که فقط %(#ed702d)[۵] دقیقه اون کار رو انجام میدید. مثلا شما باید درس ریاضی رو بخونید به خودتون قول بدید که بعد از ۵ دقیقه اگه دیگه دوست نداشتید این کار رو ادامه ندید حتما هم به قولتون پایبند باشید تا بتونید برای شروع کار به خودتون اعتماد کنید معمولا افراد بعد از ۵ دقیقه سراغ ۵ دقیقه بعدی میرن و همینطور بعدی و بعدی.

۲- وقتی تصمیم به انجام کاری میگیرید(البته منظورم تنها تو این زمینست) %(#ed702d)[وقت ۳ تا ۵ ثانیه] زمان دارید که انجامش بدید وگرنه بخش تنبلی تو ذهن شما مانعتون میشه و بهتون اجازه انجامش رو نمیده.
    پس یک روز صبح از خواب بیدار شید صبحانه مفصل بخورید،ورزش کنید،به خودتون برسید و درست تو یک لحظه تصمیم بگیرید که شروع کنید و دیگه مکث نکنید بلافاصله شروع کنید و وقتی شب شد،وقتی تو آینه به خودتون نگاه کردید،دیگه به یک آدم با انگیزه نگاه میکنید.
    چند تا توصیه ی دیگه هم براتون دارم
    اول اینکه برای شروع باید برنامه ی ساده تری داشته باشید
    اگه از همون اول با برنامه سنگین بخواید شروع کنید مطمئن باشید با همون روز اول دوباره همه چیز مثل اولش میشه و حوصلتون از بین میره
    دوم اینکه حتما یه نمودار روزانه از ساعت های مفیدی که ازش استفاده کردید داشته باشید و حتما سعی کنید هر روز بیشترش کنید.
    ممکنه مثلا مطالعه مفیدتون روز اول %(#ed702d)[۶] ساعت باشه اما اگه با یه روند برنامه ریزی شده و سعودی پیش برید قطعا میتونید به ۱۰ یا حتی ۱۲ ساعت هم برسونیدش(اما هیچ وقت از روز اول به خودتون فشار وارد نکنید)
    و سوم هم اینکه نایستید! ادامه بدید فقط ادامه بدید و باز هم ادامه بدید...
    اگه توصیه هایی که کردم رو خوندید اما حتی تلاش هم نکردید که بهش عمل کنید،در حق خودتون ظلم کردید چون خودتون با دست خودتون هدفتون رو فدای تنبلیاتون کردید به ۱۰ سال دیگه فکر کنید روزی که شما اگر امروز تلاش کرده بودید به اون چیزی که میخواستید رسیده بودید.چی به خودتون میگفتید؟ یک آن به خاطر ظلمی که به خودتون کردید از خودتون متنفر نمیشدید؟ به خاطر خلق اون روزی که شما به خاطر تلاش امروزتون به خودتون افتخار میکنید هم که شده شروع کنید مطمئن باشید که هنوز دیر نشده. تا فرصت هست باید شروع کرد نذارید روزی بیاد که آرزوی برگشت زمان به عقب رو داشته باشید از جاتون بلند شید و درست همین الآن شروع کنید. درست همین الآن نه فردا و نه یک ساعت دیگه حتی ۵ دقیقه هم صبر نکنید تا ساعت رند شه فقط اقدام کنید بقیش دیگه خودش درست میشه...

دانش-آموزان-آلاء
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
    انسانیا تجربیا

• بەها بە کوڕێکی خوێڕی مەدە کە قەدڕت نازانیت🗿🫴🏻
    1 پاسخ آخرین پاسخ
    7
    پاسخ
    • پاسخ به عنوان موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها