حرکت
-
@Mr-Wick سرعت و زمان ok ولی نمودار نه الزاما
مثلا اینجا اگه نمودار هم نداشتیم باز قضیه همین بود@Alzahra-Daftar اره اره درسته👌🏽
ببخشید من خیلی خنگم تو محاسبات...ولی شما عالی بلدین...ممنونم ازتون
رسما فهمیدم چرا تو زیست مشکل داشتی😅 -
@Mr-Wick از یه جاییش دیگه واقعا حال نداشتم برم
ولی فک کنم جواب بده با رسم
آخه باید بیایم هی تو بازه های مختلف دلتا x رو حساب کنیم ببینیم کجا صفر میشه و این داستانا@Alzahra-Daftar اره این یکی خیلی قشنگ بود واقعا کیف کردم👌🏽
-
@Alzahra-Daftar اره اره درسته👌🏽
ببخشید من خیلی خنگم تو محاسبات...ولی شما عالی بلدین...ممنونم ازتون
رسما فهمیدم چرا تو زیست مشکل داشتی😅 -
@Alzahra-Daftar تا به الان هرکیو دیدم که محاسباتش خوبه...
حفظیات و مفهومش میلنگه...
ینی یدونه استثنا نبوده تا اینجا که به تور من بخوره...تو همه اطرافیانم هم صدق میکنه😅
دلیل دیگه ای نداره...همینه بنظرم
محاسباتت خوبه
مفهوم میلنگی
علاقه ای داشتی از اول به محاسبات برا همون این برات بیشتر جا افتاده -
ینی یدونه استثنا نبوده تا اینجا که به تور من بخوره...تو همه اطرافیانم هم صدق میکنه😅
محاسباتت خوبه
مفهوم میلنگی
محاسباتت خوبه
مفهوم میلنگی
@Mr-Wick نه اتفاقا علاقه ای به محاسبات ندارم
دبیر فیزیک دوازدهممون خیلی گل بود اصن یه چی میگم یه چی میشنوی ، خدا خیرش بده واقعاا@Alzahra-Daftar تو ذاتت این قضیه هستش نه اینکه علاقمند باشی
یکی دیدی مثلا میگه علاقه ای ندارم به قهوه ولی بهش بگی یه قهوه درست کن یه چی میسازه اصن محشررر...
دقیقا از اونایین.خدا به همه معلم ها و استاد هایی که بی ریا درس میدن و به فکر بقیه هم هستن خیر یده و دستشونو بگیره بقیه رو هم...آره دیگه چه خبر😁
حالا...به هر حال ممنونم ازتون.
سپاس -
@Alzahra-Daftar تو ذاتت این قضیه هستش نه اینکه علاقمند باشی
یکی دیدی مثلا میگه علاقه ای ندارم به قهوه ولی بهش بگی یه قهوه درست کن یه چی میسازه اصن محشررر...
دقیقا از اونایین.خدا به همه معلم ها و استاد هایی که بی ریا درس میدن و به فکر بقیه هم هستن خیر یده و دستشونو بگیره بقیه رو هم...آره دیگه چه خبر😁
حالا...به هر حال ممنونم ازتون.
سپاس -
@Alzahra-Daftar مگه این فرمول فقط برای شتاب ثابت نیست. اینجا شتاب ثابت نیست که
-
Farhan Honar ممنون ولی 0تا5 ثانیه 8 نیس؟
بعدشم ینی چی x نیستن متوجه نشدم@Mr-Wick سوال سرعت متوسط در بازه صفر تا ۱۰ ثانیه رو میخواد.
طبق نمودار مکان...زمان داده شده ، میبینیم نمودار دو تکهست و هر کدوم یه سرعت ثابت ولی متفاوت با هم دارن.
سوال سرعت لحظه رو در یکی از لحظه های موجود در این بازه به ما داده و ما میدونیم که اگه حرکت با سرعت ثابت داشته باشیم ، این سرعت لحظه رو میتونیم سرعت متوسط کل اون بازه هم در نظر بگیریم.پس اینجا هم سرعت ۳/۶ رو برای بازه ۰تا۵
و سرعت ۱/۶ رو برای بازه ۵ تا ۱۰ در نظر میگیریم.
و با استفاده از این سرعت و زمان داده شده ، میتونیم x∆ رو در هر دو تکه بدست بیاریم.
و چون سوال سرعت متوسط کل بازه ۰ تا ۱۰ رو میخواد، ما هم x∆ این دو تکه بازه رو جمع میکنیم و بر زمان ۱۰ ثانیه تقسیم میکنیم -
Farhan Honar
شتاب ثابته دیگه تو جفتش صفره -
Farhan Honar من این طوری فرض کردم که شتاب اولیه صفره و توی هر بازه ی زمانیه مساوی صفرتا بهش اضافه میشه بعدشم زدم تو فرمول 🧐🧐🧐🧐
-
@Mr-Wick سوال سرعت متوسط در بازه صفر تا ۱۰ ثانیه رو میخواد.
طبق نمودار مکان...زمان داده شده ، میبینیم نمودار دو تکهست و هر کدوم یه سرعت ثابت ولی متفاوت با هم دارن.
سوال سرعت لحظه رو در یکی از لحظه های موجود در این بازه به ما داده و ما میدونیم که اگه حرکت با سرعت ثابت داشته باشیم ، این سرعت لحظه رو میتونیم سرعت متوسط کل اون بازه هم در نظر بگیریم.پس اینجا هم سرعت ۳/۶ رو برای بازه ۰تا۵
و سرعت ۱/۶ رو برای بازه ۵ تا ۱۰ در نظر میگیریم.
و با استفاده از این سرعت و زمان داده شده ، میتونیم x∆ رو در هر دو تکه بدست بیاریم.
و چون سوال سرعت متوسط کل بازه ۰ تا ۱۰ رو میخواد، ما هم x∆ این دو تکه بازه رو جمع میکنیم و بر زمان ۱۰ ثانیه تقسیم میکنیمFarhan Honar خب الان روشی که ایشون @Alzahra-Daftar رفتن درست نیست؟
-
Farhan Honar من این طوری فرض کردم که شتاب اولیه صفره و توی هر بازه ی زمانیه مساوی صفرتا بهش اضافه میشه بعدشم زدم تو فرمول 🧐🧐🧐🧐
-
@Alzahra-Daftar
منکه این طوری تحلیل کردم ولی اگه به نتیجه نرسیم باید حرفاتونو پس بگیرید 😁😂
و یه استثنا دورتون بزارید که ممکنه یه نفر نه حفظیاتش خوب باشه ، نه مفهوم و نه محاسبات 😬😬😬@Alzahra-Daftar نه اینکه شما محاسباتت خوبه شکی توش نیست...دلیل نمیشه که یه روش اشتباه باعث بشه آدم نظرش عوض بشه...مهم اینه که هرچی که هست شما دستی تو کار داری
من خودمم چون بخش مفهوم و حفظیاتم نسبت به محاسبتام یه کوچولو بهتره عرض کردم...حتی استاد فیزیکمم همینطوری بوده...محاسبات خوب حفظیات ضعیف -
@Alzahra-Daftar نه اینکه شما محاسباتت خوبه شکی توش نیست...دلیل نمیشه که یه روش اشتباه باعث بشه آدم نظرش عوض بشه...مهم اینه که هرچی که هست شما دستی تو کار داری
من خودمم چون بخش مفهوم و حفظیاتم نسبت به محاسبتام یه کوچولو بهتره عرض کردم...حتی استاد فیزیکمم همینطوری بوده...محاسبات خوب حفظیات ضعیف -
Farhan Honar
شتاب ثابته دیگه تو جفتش صفره -
Farhan Honar خب الان روشی که ایشون @Alzahra-Daftar رفتن درست نیست؟
@Mr-Wick در حرکت گفته است:
Farhan Honar خب الان روشی که ایشون @Alzahra-Daftar رفتن درست نیست؟
نه کاملا درسته . من فکرم به ثابت بودن شتاب نرسید ولی روش خوبیه و درستم هست.👌