روزنه های هوایی برخی کاکتوس ها
-
سلام وقت بخیر دوستان این تستو ببینید :
اینجا سوال 92 گزینه 3 را درست گرفته و سوال 93 گزینه 4 را درست و گزینه 3 را غلط ----- الان من بحثم سر گزینه های 3 این دو تاسواله -----
ببینید 92 گفته وقتی نور افزایش پیدا کنه --تعرق هم زیاد میشه--سرعت حرکت شیره خام هم زیاد میشه (ولی مگه ما برخی کاکتوس هارو نداریم که وقتی نور زیاد میشه روزنه ها بسته میشه و تعرق کم میشه و به دنبالش سرعت حرکت شیره خام کاهش پیدا میکنه ؟ )
حالا سوال 93 اومده گزینه 3 را رد کرده و مثال نقضش را هم همون برخی کاکتوس ها گرفته
حالا اخرش چی شد ؟ تست 92 اشتباه گفته ؟ یا یه چیز این وسط هست من متوجه ش نشدم ؟
تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-زیست -
-
@mitra-ism-rahmani در روزنه های هوایی برخی کاکتوس ها گفته است:
سوال تالیفی هست یا سوال کنکور سالای پیشه ؟
-
سوال تالیفی هست یا سوال کنکور سالای پیشه ؟
sarvin Piri تالیفی پینوکیو خیلی سبز
-
بررسی میکنم تست رو براتون و شب جوابتون رو میدم ولی این برای چندمین بار که الان زمان زدن تست تالیفی نیس که از استاندارد بودن یا نبودنش خبر ندارین .فقط تستای کنکور سال گذشته و کنکور ازمایشی جامع سنجش.
-
سلام وقت بخیر دوستان این تستو ببینید :
اینجا سوال 92 گزینه 3 را درست گرفته و سوال 93 گزینه 4 را درست و گزینه 3 را غلط ----- الان من بحثم سر گزینه های 3 این دو تاسواله -----
ببینید 92 گفته وقتی نور افزایش پیدا کنه --تعرق هم زیاد میشه--سرعت حرکت شیره خام هم زیاد میشه (ولی مگه ما برخی کاکتوس هارو نداریم که وقتی نور زیاد میشه روزنه ها بسته میشه و تعرق کم میشه و به دنبالش سرعت حرکت شیره خام کاهش پیدا میکنه ؟ )
حالا سوال 93 اومده گزینه 3 را رد کرده و مثال نقضش را هم همون برخی کاکتوس ها گرفته
حالا اخرش چی شد ؟ تست 92 اشتباه گفته ؟ یا یه چیز این وسط هست من متوجه ش نشدم ؟
تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-زیست@mitra-ism-rahmani سلام
یه جا تمرکز طراح روی تاثیر دما بر تعریق و سرعت حرکتشه و یه جا تمرکزش بر اون (قطعا و همواره و...) است. استاد موقاری همیشه میگفت ببین طراح تاکیدش روی چیه تا حداقل از این طریق بتونی به جواب برسی. سوال ۹۲ کلی گفته ولی ۹۳ جزئی نگاه کرده...
واقعا نمیفهمم چرا باید همچین تستی طرح کنن! -
@mitra-ism-rahmani سلام
یه جا تمرکز طراح روی تاثیر دما بر تعریق و سرعت حرکتشه و یه جا تمرکزش بر اون (قطعا و همواره و...) است. استاد موقاری همیشه میگفت ببین طراح تاکیدش روی چیه تا حداقل از این طریق بتونی به جواب برسی. سوال ۹۲ کلی گفته ولی ۹۳ جزئی نگاه کرده...
واقعا نمیفهمم چرا باید همچین تستی طرح کنن! -
_ _Mitra_ marked this topic as a regular topic on