تست😶🔥
-

سلام با توجه به شکل به تست پاسخ دهید...
البته شکل نداده بود من رو یه گزینه خیلی شک دارم و خیلی واسم اعصاب خورد کن شده
بیاین دل و روده اینم بکشیم بیرون
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو
و
@بقیه دوستان زیست دوست -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
@Mr-Wick سلام.گزینه ۱ ؟
در حال حاضر دلیلی برای رد گزینه ۲ به ذهنم نمیرسه. -

سلام با توجه به شکل به تست پاسخ دهید...
البته شکل نداده بود من رو یه گزینه خیلی شک دارم و خیلی واسم اعصاب خورد کن شده
بیاین دل و روده اینم بکشیم بیرون
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو
و
@بقیه دوستان زیست دوست@Mr-Wick با گزینه یک موافقم ولی گزینه دو دلیلی برا ردش ندارم:/
-
@Mr-Wick سلام.گزینه ۱ ؟
در حال حاضر دلیلی برای رد گزینه ۲ به ذهنم نمیرسه. -
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
تحلیلتون از یک رو بگین تا دو رو بگم -
درود. سه و چهار که غلطه. حالا بین یک و دو همونطور که دوستان گفتن گزینه یک خیلی میتونه جواب باشه.در گزینه دو یا بین دو راه انداز اصلا ژنی نداریم یا یک ژن هست و نمیتونه در یک ژن هم از دو رشته رونویسی به. رد دو میتونه به این دلیل باشه!؟
دوستان نظرتون چیه؟
-
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
تحلیلتون از یک رو بگین تا دو رو بگم@Mr-Wick گِرو کشیه😂😕
خب گفته دو توالی از دنا که توالی پایان هم ندارن پس برای جفتشون یک راه انداز هستش و مسلما توسط یک رنا پلی مراز رونویسی میشع و یه ژن دیگه هم هستش توالی پایان در اون هست....
حالا شما دو رو بگین:/ -
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
تحلیلتون از یک رو بگین تا دو رو بگم@Mr-Wick گزینه ی۱ قطعا در مورد پروکاریوت هاست. مثالش هم : ژن های رمز کننده ی آنزیم های تجزیه کننده لاکتوز و مالتوز هست.که در باکتری اشرشیاکلی قرار دارن.
واینکه در آنها ژن ۱ولی و دومی که دو ژن متوالی هستن، توالی پایان ندارن.و رونویسی از همشون توسط یک نوع رنابسپاراز انجام میگیره ، چون در باکتری فقط یک نوع رنابسپاراز وجود داره -
درود. سه و چهار که غلطه. حالا بین یک و دو همونطور که دوستان گفتن گزینه یک خیلی میتونه جواب باشه.در گزینه دو یا بین دو راه انداز اصلا ژنی نداریم یا یک ژن هست و نمیتونه در یک ژن هم از دو رشته رونویسی به. رد دو میتونه به این دلیل باشه!؟
دوستان نظرتون چیه؟
Matin Mousavi 1 نه بین دو را انداز میشه دوتا ژن باشه بنظرم....
ولی با گزینه یک باهاتون موافقم -
Matin Mousavi 1 نه بین دو را انداز میشه دوتا ژن باشه بنظرم....
ولی با گزینه یک باهاتون موافقمMahan Xodayi 2 برای پروکاریوت ها میشه وگرنه ژن هسته ای فکر نکنم
-
Mahan Xodayi 2 برای پروکاریوت ها میشه وگرنه ژن هسته ای فکر نکنم
Matin Mousavi 1 متوجه نشدم؟؟؟؟؟
-
Matin Mousavi 1 متوجه نشدم؟؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 برای DNA هسته ما چه طور میشه که بین دوتا راه انداز بیش از یک ژن باشه؟
-
Mahan Xodayi 2 برای DNA هسته ما چه طور میشه که بین دوتا راه انداز بیش از یک ژن باشه؟
Matin Mousavi 1

اینطوری میشه
قرمزا جهت رونویسیه
دایره ها توالی پایان
مربع راه انداز
خط مشکیا دنا هستنقشنگ سی اِی آی باید بیاد رمزگشایی کنه😕
-
Matin Mousavi 1

اینطوری میشه
قرمزا جهت رونویسیه
دایره ها توالی پایان
مربع راه انداز
Mahan Xodayi 2 بله اینجوری میشه. پس گزینه دو رو چه طور باید رد کنیم😐🤔🤔
-
Mahan Xodayi 2 بله اینجوری میشه. پس گزینه دو رو چه طور باید رد کنیم😐🤔🤔
Matin Mousavi 1 نمیدونم:( ولی یک درسته...
-
Matin Mousavi 1

اینطوری میشه
قرمزا جهت رونویسیه
دایره ها توالی پایان
مربع راه انداز
Mahan Xodayi 2 در تست😶🔥 گفته است:
Matin Mousavi 1

اینطوری میشه
قرمزا جهت رونویسیه
دایره ها توالی پایان
مربع راه انداز
سی آی اِی 😁 -
Mahan Xodayi 2 در تست😶🔥 گفته است:
Matin Mousavi 1

اینطوری میشه
قرمزا جهت رونویسیه
دایره ها توالی پایان
مربع راه انداز
سی آی اِی 😁Farhan Honar افرین میگم چرا زبونم گیر میکنه😂😂
-
آقا دو رو خداییش ده خدا هم متوالی رو بیوقفه معنی کرده😅😂😂 من نمیدونم چه طوری میتونه بینشون ژنی باشه🤦🤦😐. دو ردش سخته😐
-
گزینه دو رو برای پروکاریوت درنظر گرفته نامرد
و منم مثل شما اولش فک کردم و این شکل به ذهنم اومد بعدش که پاسخنامه روخوندم نوشته بود در پروکاریوت تو قضیه لاکتوز و مالتوز سه ژن داریم و این ینی بیش از 2ژنولی در مورد گزینه اول من این نظرمه که الان سمت راست تصویر پایینی دوتا ژن داریم داریم که توالی های راه انداز آنها خلاف جهت هم هستند...
الان این جا بین دو راه انداز سمت راست تصویر پایین ما هیچ توالی پایانی نداریم که..درصورتیکه دو ژن پشت سر هم هستند البته ژن های جداگانه به حساب میان دا...این یه ژنه اون یکی یه ژن دیگه...میشه اینطوری در نظر گرفت؟؟؟اگه اینطوری در نظر بگیریم گزینه یکم غلطه -
گزینه دو رو برای پروکاریوت درنظر گرفته نامرد
و منم مثل شما اولش فک کردم و این شکل به ذهنم اومد بعدش که پاسخنامه روخوندم نوشته بود در پروکاریوت تو قضیه لاکتوز و مالتوز سه ژن داریم و این ینی بیش از 2ژنولی در مورد گزینه اول من این نظرمه که الان سمت راست تصویر پایینی دوتا ژن داریم داریم که توالی های راه انداز آنها خلاف جهت هم هستند...
الان این جا بین دو راه انداز سمت راست تصویر پایین ما هیچ توالی پایانی نداریم که..درصورتیکه دو ژن پشت سر هم هستند البته ژن های جداگانه به حساب میان دا...این یه ژنه اون یکی یه ژن دیگه...میشه اینطوری در نظر گرفت؟؟؟اگه اینطوری در نظر بگیریم گزینه یکم غلطه@Mr-Wick خب با بیش از دو ژنش کاری نداریم ولی به هر حال رنای ساخته شده حاوی ژن های مختلفه.....من متوجه ردش نمیشم!