Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
تعادل بار ها
-
مگه میشه همچی چییزی؟
بارها تو یک راستا قرار ندارن که -
Alireza Moaied
سلام
مبحثی هست که در حیطه ی درس تجربیا باشه ؟
آخه میخوام بخونمش و روش فک کنم گفتم ببینم یه وقت الکی وقت نزارم -
Alireza Moaied در تعادل بار ها گفته است:
مگه میشه همچی چییزی؟
بارها تو یک راستا قرار ندارن کهسلام برای رشته ریاضی میتونه بیاد چون سینوس هاشو میتونیم از طریق روابط مثلثاتی پیدا کنیم داخل آزمون ماز امسال داده بودن
-
Mr Unknown XD پاسخنامه اشتباه نیست ؟
بار ها هم راستا نیستن -
Parsa Nm در تعادل بار ها گفته است:
Mr Unknown XD پاسخنامه اشتباه نیست ؟
بار ها هم راستا نیستننه درسته
ببین اومده از مفهوم تعادل استفاده کرده که داخل دینامیک یک کار روتین هست
مثلا میگیم این بار ها در این شرایط با هم دیگه در تعادل هستن
F1+F2+F3 مثلا ها مثلا دارم میگم گیر ندی مثلا در تعادلله حالا اگر F1 حذف بشه چی میشه؟؟
خب قبلا اینطوری بوذن
F1+f2+f3=0
حالا حذفش میکنم میشه
F2+f3 = ؟؟؟
خب مساوی چنده؟؟ مساوی با -f میشه این سوال هم اول هر پنج تا با هم اوکی بودن حالا یکی رو سیخ زده پس فقط کافیه تغییرات اون رو حساب کنیم
ببین منظورمو دقیقتر بگم آخرشو
اول میگیم اگر ۵ تا بار یکسان رو به صورت منتظم بذاره با هم در تعادله خب اوکی
حالا یکی رو سیخ زده و اون مدلی کرده پس فقط اونو میسنجی -
Mr Unknown XD من یازدهمیم
باید بفهمم اینا رو؟؟ -
Mr Unknown XD من یازدهمیم
باید بفهمم اینا رو؟؟سعی کردم توضیح بدم اگر بفهمیش که خب خوبه اگر نفهمیدی هم مهم نیست زیاد
-
Mr Unknown XD آره فهمیدمش
خیلی ممنون واقعاولی هنوز یه مشکلی هست.فرض کنیم یه سوال باشه همه بار ها سه باشن.مثل همین چیده شده باشن
اینا اصلا داخل یه راستا نیستن که.باید تعدادشون زوج باشه
پس چطور همو خنثی میکنن؟ -
Mr Unknown XD آره فهمیدمش
خیلی ممنون واقعاولی هنوز یه مشکلی هست.فرض کنیم یه سوال باشه همه بار ها سه باشن.مثل همین چیده شده باشن
اینا اصلا داخل یه راستا نیستن که.باید تعدادشون زوج باشه
پس چطور همو خنثی میکنن؟ببین ربطی به تعداد نداره اگر حوصله داری باید واقعا بشینی ثابت کنی که کار طاقت فرسایی هست اگر یازدهم بودم حتما میشستم یک ذور اثبات میکردم فعلا در همین حد کافیه که بدونی اگر اون نقطع ها رووس چند ضلعی منتظم باشن و اندازشون برابر همو خنثی میکنن انشالله بعد کنکور اثبات میکنم
-
Mr Unknown XD
اگه چند ضلعی منتظم رئوسش فرد باشه داخل یه راستا قرار نمیگیرن.این درسته؟؟؟پس احتمالا برآیند ها همو خنثی میکنن.آره؟
لطفا راه کلی اثباتشو بگو بهم که برم دنبالشبازم ممنون
-
Mr Unknown XD
اگه چند ضلعی منتظم رئوسش فرد باشه داخل یه راستا قرار نمیگیرن.این درسته؟؟؟پس احتمالا برآیند ها همو خنثی میکنن.آره؟
حتماً منم عاشق اثبات کردنم با اینکه بقیه بدشون میاد اول راهپ میگم کلیت همینه من برای راستای بالا و پایین باید تعادل برقرار باشه نوشتم اون رابطه آخرش هم باید اثبات کنیم که فکر نمیکنم چندان سخت باشه چون یکیشون سه برابر اون یکیه ولی آخر شب فکر میکنمش
-
Mr Unknown XD
مثل همیشه عکس برعکسع سرتو بچرخون
-
Mr Unknown XD ممنونم
سعی میکنم اثبات کنم.خیلی بدرد میخوره