دینی دهم
-
@Alzahra-Daftar شانسی گفتین؟؟:////
Mahan Xodayi 2
بلی
چون گفتین جالب تر میشه و به نظرم هم گزینه ای پرت تر از ۴ نبود به خاطر همین گفتم -
Mahan Xodayi 2
بلی
چون گفتین جالب تر میشه و به نظرم هم گزینه ای پرت تر از ۴ نبود به خاطر همین گفتم@Alzahra-Daftar اها، منتظر تحلیلتون بودم:(.....
-
@Mr-Wick خب سه هم به همه مخلوقات اشاره داره؟؟قشنگ ترم اشاره داره
Mahan Xodayi 2 اره سه تله تستی طراحه که همه مون افتادیم توش
ولی یه جای کتاب متن کتاب نوشته همچین چیزی که گزینه 4 گفته دقیق نمیدونم کدوم صفحه بود فک کنم برای دهم باشه ولی نمیدونم کجاش
خلاصه ببین اینطوری گفته بود که تو جهان خلقت یه سری چیزا هستش که اگه اونارو فراموش کنی کردی مهم نیست ولی اگه این یدونه رو (هدفمند بودن همه موجودات جهان خلقت) اگه فراموش نکردی بقول خودمون ینی مَردی.
ببین منم قانع نشدم اینو ولی تو کتاب تستی اینو زیرش نوشته بود ربط داده بود بهش...در کل حزو سئوالات خفن به خساب میاد زیاد روش مانور نده فقط نکته شو بگیر یادداشت کن که یادت نره
منم الان نوشتمش...ممنونم از یادآوری -
Mahan Xodayi 2 اره سه تله تستی طراحه که همه مون افتادیم توش
ولی یه جای کتاب متن کتاب نوشته همچین چیزی که گزینه 4 گفته دقیق نمیدونم کدوم صفحه بود فک کنم برای دهم باشه ولی نمیدونم کجاش
خلاصه ببین اینطوری گفته بود که تو جهان خلقت یه سری چیزا هستش که اگه اونارو فراموش کنی کردی مهم نیست ولی اگه این یدونه رو (هدفمند بودن همه موجودات جهان خلقت) اگه فراموش نکردی بقول خودمون ینی مَردی.
ببین منم قانع نشدم اینو ولی تو کتاب تستی اینو زیرش نوشته بود ربط داده بود بهش...در کل حزو سئوالات خفن به خساب میاد زیاد روش مانور نده فقط نکته شو بگیر یادداشت کن که یادت نره
منم الان نوشتمش...ممنونم از یادآوری@Mr-Wick الان فهمیدم چی شد.....
ممنون از شما -
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@fatemeh-Ma اره درست میگین اون بارم قانع نشدم دیگه بیخیال شدم....حالا چهار رو تحلیل میکنین؟؟؟
Mahan Xodayi 2
خب ببین
معنی ایه میگه و هر چه بین اسمان و زمین است رو ب بازیچه نیافریدیم
منظورش ینی بیهوده نبودن افرینش!
خب توی گزینه اول داره جایگاه انسان رو میگه دقت کن جایگاه انساناینا ایات مربوط ب خودشونو دارن!
گزینه دوم و سوم داره درمورد هدف مندی ن بیهوده نبودن حرف میزنه
پس تو اون سه تا گزینه رو خط بزن
اصن حذفشون کن
میمونه گزینه 4
ک منظورش همون بیهوده نبودن افرینشه -
@Mr-Wick الان فهمیدم چی شد.....
ممنون از شماMahan Xodayi 2 قربانت
-
Mahan Xodayi 2
خب ببین
معنی ایه میگه و هر چه بین اسمان و زمین است رو ب بازیچه نیافریدیم
منظورش ینی بیهوده نبودن افرینش!
خب توی گزینه اول داره جایگاه انسان رو میگه دقت کن جایگاه انساناینا ایات مربوط ب خودشونو دارن!
گزینه دوم و سوم داره درمورد هدف مندی ن بیهوده نبودن حرف میزنه
پس تو اون سه تا گزینه رو خط بزن
اصن حذفشون کن
میمونه گزینه 4
ک منظورش همون بیهوده نبودن افرینشه@fatemeh-Ma ممنونم....توضیحاتی که پایین نوشتنو شمام بخونین پاسخنامه خود تسته دیدگاهش جالبه....
-
سوال ۵۵ رو ببینید،با تحلیل لطفا....
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2
سلام
اینو یادمه قبلا بهتون گفتم
تحلیلم برای ردگزینه 3 این بود ک
گیاهان به صورت طبیعین
حیوانات غریزی
ولی گزینه 3 چ گیاه چه حیوان رو غریزی دونسته -
Mahan Xodayi 2
سلام
اینو یادمه قبلا بهتون گفتم
تحلیلم برای ردگزینه 3 این بود ک
گیاهان به صورت طبیعین
حیوانات غریزی
ولی گزینه 3 چ گیاه چه حیوان رو غریزی دونستهSara_R اره منم اتفاقا با همین رد کردم سه رو دلیل چهار رو میخواستم که گفتن.....
-
Sara_R اره منم اتفاقا با همین رد کردم سه رو دلیل چهار رو میخواستم که گفتن.....
Mahan Xodayi 2 اها اها فک کردم رد 3 روهم میخواستین
-
Mahan Xodayi 2 اها اها فک کردم رد 3 روهم میخواستین
Sara_R نه...
ممنون از توجهتون -
Sara_R نه...
ممنون از توجهتون