دینی دهم۷
-
Mahan Xodayi 2
چهار؟@سمیه-صادقلو نه
-
@Alzahra-Daftar نه
-
@Alzahra-Daftar نه
Mahan Xodayi 2
یک؟ -
Mahan Xodayi 2
یک؟@سمیه-صادقلو همه گزینه هارو گفتینااا://////
نه یک نیست:/
جواب معلوم شد حالا چرا؟ -
@سمیه-صادقلو همه گزینه هارو گفتینااا://////
نه یک نیست:/
جواب معلوم شد حالا چرا؟Mahan Xodayi 2
بله خسته نباشیم
نمیدونم🙁 -
Mahan Xodayi 2
بله خسته نباشیم
نمیدونم🙁@سمیه-صادقلو قسمت ببینید جواب بین یک و دو باید باشه منم با یک موافقم قسمت دوم سوال اون نیامدن برام عجیبه:/
-
سلام گزینه 2 چون مورد اول مربوط به عالم برزخه که خب مشخصه فعالیت های آگاهانه روحه
و قسمت دومشم میگه که آثار ماتاخر میان اونجا چون فعل هارو جوری چیدهدکه گیربکس میارع پایین آدم
یکم طول کشید تا مغزم واژه هارو جدا کنه😑 -
سلام گزینه 2 چون مورد اول مربوط به عالم برزخه که خب مشخصه فعالیت های آگاهانه روحه
و قسمت دومشم میگه که آثار ماتاخر میان اونجا چون فعل هارو جوری چیدهدکه گیربکس میارع پایین آدم
یکم طول کشید تا مغزم واژه هارو جدا کنه😑@Mr-Wick اهان درست میگین اون فارغ از نیامدنو خنثی میکنه://
هفتمین بار ممنونم:/
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick اهان درست میگین اون فارغ از نیامدنو خنثی میکنه://
هفتمین بار ممنونم:/
Mahan Xodayi 2 هفتمین بار من ممنونم ازت😂
ولی توصیه میکنم همه تست هارو بزن...اوناییکه نمیتونی رو علامت بزن نکته شو بنویس که مثلا آهر تست هات بیار اینحا بذار اینطوری وقتت از دست میدی -
Mahan Xodayi 2 هفتمین بار من ممنونم ازت😂
ولی توصیه میکنم همه تست هارو بزن...اوناییکه نمیتونی رو علامت بزن نکته شو بنویس که مثلا آهر تست هات بیار اینحا بذار اینطوری وقتت از دست میدی@Mr-Wick ذهنم قفلی میزنه نمیتونم از سواله رد شم:///باید اونو حلاجی کنم برم بعدی....
خدارو شکر سر ازمون این میخ کردنو ندارم://// -
@Mr-Wick ذهنم قفلی میزنه نمیتونم از سواله رد شم:///باید اونو حلاجی کنم برم بعدی....
خدارو شکر سر ازمون این میخ کردنو ندارم:////Mahan Xodayi 2 وای منم اینطوریم ولی در حال ترک کردنم
-
Mahan Xodayi 2 وای منم اینطوریم ولی در حال ترک کردنم
@Mr-Wick اره ی کمپ باید برم👌😕