دینی دهم۷
-
سوال۴۱۹؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سوال۴۱۹؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2
چهار؟ -
Mahan Xodayi 2
چهار؟@سمیه-صادقلو نه
-
@Alzahra-Daftar نه
-
@Alzahra-Daftar نه
Mahan Xodayi 2
یک؟ -
Mahan Xodayi 2
یک؟@سمیه-صادقلو همه گزینه هارو گفتینااا://////
نه یک نیست:/
جواب معلوم شد حالا چرا؟ -
@سمیه-صادقلو همه گزینه هارو گفتینااا://////
نه یک نیست:/
جواب معلوم شد حالا چرا؟Mahan Xodayi 2
بله خسته نباشیم
نمیدونم -
Mahan Xodayi 2
بله خسته نباشیم
نمیدونم@سمیه-صادقلو قسمت ببینید جواب بین یک و دو باید باشه منم با یک موافقم قسمت دوم سوال اون نیامدن برام عجیبه:/
-
سلام گزینه 2 چون مورد اول مربوط به عالم برزخه که خب مشخصه فعالیت های آگاهانه روحه
و قسمت دومشم میگه که آثار ماتاخر میان اونجا چون فعل هارو جوری چیدهدکه گیربکس میارع پایین آدم
یکم طول کشید تا مغزم واژه هارو جدا کنه -
سلام گزینه 2 چون مورد اول مربوط به عالم برزخه که خب مشخصه فعالیت های آگاهانه روحه
و قسمت دومشم میگه که آثار ماتاخر میان اونجا چون فعل هارو جوری چیدهدکه گیربکس میارع پایین آدم
یکم طول کشید تا مغزم واژه هارو جدا کنه@Mr-Wick اهان درست میگین اون فارغ از نیامدنو خنثی میکنه://
هفتمین بار ممنونم:/
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick اهان درست میگین اون فارغ از نیامدنو خنثی میکنه://
هفتمین بار ممنونم:/
Mahan Xodayi 2 هفتمین بار من ممنونم ازت
ولی توصیه میکنم همه تست هارو بزن...اوناییکه نمیتونی رو علامت بزن نکته شو بنویس که مثلا آهر تست هات بیار اینحا بذار اینطوری وقتت از دست میدی -
Mahan Xodayi 2 هفتمین بار من ممنونم ازت
ولی توصیه میکنم همه تست هارو بزن...اوناییکه نمیتونی رو علامت بزن نکته شو بنویس که مثلا آهر تست هات بیار اینحا بذار اینطوری وقتت از دست میدی@Mr-Wick ذهنم قفلی میزنه نمیتونم از سواله رد شم:///باید اونو حلاجی کنم برم بعدی....
خدارو شکر سر ازمون این میخ کردنو ندارم://// -
@Mr-Wick ذهنم قفلی میزنه نمیتونم از سواله رد شم:///باید اونو حلاجی کنم برم بعدی....
خدارو شکر سر ازمون این میخ کردنو ندارم:////Mahan Xodayi 2 وای منم اینطوریم ولی در حال ترک کردنم
-
Mahan Xodayi 2 وای منم اینطوریم ولی در حال ترک کردنم
@Mr-Wick اره ی کمپ باید برم