ص/غ
-
سلام
نظرتون در مورد جمله زیر چیه؟؟
در همه سلول های گیاهی دیواره ای که میتواند دارای لیگنین باشد پس از دیواره یک یا چند لایه قرار دارد
تجربیا
Farhan Honar
@mati-mousavi-1 -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام
در همه سلول های گیاهی دیواره ای که میتواند دارای لیگنین باشد پس از دیواره یک یا چند لایه قرار دارد
تجربیا
Farhan Honar
@mati-mousavi-1Mahan Xodayi 2 در ص/غ گفته است:
سلام
تجربیا
Farhan Honar
@mati-mousavi-1دیوارهای که دارای لیگنین هستش در سلولهای گیاهی دیواره پسین هست ممکن آخرین دیواره پسین دارای لیگنین باشه پس بعد از اون لایه دیواره وجود نداره پس جمله غلطه ب نظرم
حالا این نظر من بود -
درود. اصلا مگه همه سلول های گیاهی دیواره پسین دارن؟!!!
-
Mahan Xodayi 2 در ص/غ گفته است:
سلام
تجربیا
Farhan Honar
@mati-mousavi-1دیوارهای که دارای لیگنین هستش در سلولهای گیاهی دیواره پسین هست ممکن آخرین دیواره پسین دارای لیگنین باشه پس بعد از اون لایه دیواره وجود نداره پس جمله غلطه ب نظرم
حالا این نظر من بود@سمیه-صادقلو حرف شما هم درسته
-
Mahan Xodayi 2 در ص/غ گفته است:
سلام
تجربیا
Farhan Honar
حالا این نظر من بود@سمیه-صادقلو نه یبار نگاه کنید گفته لایه پسین که لگنینی شده خب....بعد از یا پس از دیواره نخستین قرار گرفته......
-
@سمیه-صادقلو نه یبار نگاه کنید گفته لایه پسین که لگنینی شده خب....بعد از یا پس از دیواره نخستین قرار گرفته......
Mahan Xodayi 2
خب پس با تحلیل آقای متین رد میشه -
درود. اصلا مگه همه سلول های گیاهی دیواره پسین دارن؟!!!
Matin Mousavi 1 نه ندارن ولی این تبصره گذاشته که اونایی که لگنینی شدن مشکلم با اون قسمتشه
-
Mahan Xodayi 2
خب پس با تحلیل آقای متین رد میشه@سمیه-صادقلو اره با اون رد کرده که من مشکل دارم باهاش چون گفته اونایی که پسین دارن. نگفته؟؟؟
-
Matin Mousavi 1 نه ندارن ولی این تبصره گذاشته که اونایی که لگنینی شدن مشکلم با اون قسمتشه
Mahan Xodayi 2 نه گفته دیواره ای که میتونه لیگنین داشته باشه. تبصره برای دیوارس نه یاخته
-
نگفته پس از دیواره ی یک ...
گفته پس از دیواره،یک یا چند لایه قرار دارد
Mahan Xodayi 2 -
نگفته پس از دیواره ی یک ...
گفته پس از دیواره،یک یا چند لایه قرار دارد
Mahan Xodayi 2@سمیه-صادقلو نه گفته پس از دیواره ای که لگنینی شده دیواره یک یا چند لایه ای قرار دارد
که دیواره لگنینی سده میشه پسین
یک یا چند لایه میشه نخستین -
@سمیه-صادقلو نه گفته پس از دیواره ای که لگنینی شده دیواره یک یا چند لایه ای قرار دارد
که دیواره لگنینی سده میشه پسین
یک یا چند لایه میشه نخستینMahan Xodayi 2
نه پسین به بیرون میشه پس از به نظرم نه به سمت داخل سلول گیاهی -
Mahan Xodayi 2
نه پسین به بیرون میشه پس از به نظرم نه به سمت داخل سلول گیاهی@سمیه-صادقلو چی؟پسین به غشا نزدیک تر نیس مگه؟؟در ثانی این گفته قطعا همه که پسین ندارن ولی خوب خودش گفته اونایی که پسین دارن.....یعنی چی:(
-
@سمیه-صادقلو چی؟پسین به غشا نزدیک تر نیس مگه؟؟در ثانی این گفته قطعا همه که پسین ندارن ولی خوب خودش گفته اونایی که پسین دارن.....یعنی چی:(
Mahan Xodayi 2
نه نیس
سلول
غشا
میانی
دیواره نخستین
دیواره پسین
اینجوری نیس مگ؟ -
Mahan Xodayi 2
نه نیس
سلول
غشا
میانی
دیواره نخستین
دیواره پسین
اینجوری نیس مگ؟@سمیه-صادقلو نه
غشا
پسین
نخستین
میانی -
@سمیه-صادقلو چی؟پسین به غشا نزدیک تر نیس مگه؟؟در ثانی این گفته قطعا همه که پسین ندارن ولی خوب خودش گفته اونایی که پسین دارن.....یعنی چی:(
Mahan Xodayi 2 نه میدونی مشکل شما چیه! درست نمیخونیدش. یا این باید یه کاما براش میزاشت. اینه منظورش در همه سلول های گیاهی، دیوارهای که ممکن است داری لیگنین باشد که غلطه دیگه
-
@سمیه-صادقلو نه
غشا
پسین
نخستین
میانیMahan Xodayi 2
مطمئنی؟فک کنم داری اشتباه میکنیا🥲 -
Mahan Xodayi 2
مطمئنی؟فک کنم داری اشتباه میکنیا🥲@سمیه-صادقلو نه رفتم الان چک کردم درست میگم:/
-
Mahan Xodayi 2 نه میدونی مشکل شما چیه! درست نمیخونیدش. یا این باید یه کاما براش میزاشت. اینه منظورش در همه سلول های گیاهی، دیوارهای که ممکن است داری لیگنین باشد که غلطه دیگه
این پست پاک شده! -
Matin Mousavi 1 اهان اخه نذاشته اون ویرگولو مفهوم عوض میشه:/