فصل ۴ زیست یازدهم
-
@Mr-Wick خوب البته یه هورمون ک فقط یه کارو نمیکنه این تو کتاب نیست. این تستا هم اکثرا خارج کتابن.
البته فکر کنم تو کتاب قدیمی بود الان حذفش کردن.@Kosar-Mortazavi اره خب تو کتاب نیست برا همون گزینه 4 درسته😐🚬
-
Heli سلام مجدد
چون هورمون آلدوسترون از قسمت قشری غده فوق کلیه ترشح میشه برای همین دلیل چون قشری خصلت دیرپا داره و مثل بخش مرکزی که سریع و تند عمل میکنه نیست دیر عمل میکنه و دیر هم تموم میشه ینی ماندکاری بیشتری داره.
گشاد کننده رگ با افزایش فشار خون فرق داره...گزینه 4کامل تره...راستش الان یادم نمیاد گزینه سه منظورش کیه!
Mahan Xodayi 2 ببین گزینه سه این سئوال که منشن کردم یکم پایین تره منظورش کیومیگه@Mr-Wick بنظرم الدوسترونو میگه چون بازجذب سدیم رو بالا میبره در نتیجه سدیم در خوناب بالا میره و فشار خون افزایش پیدا میکنه....
جواب باید همون چهار باشه....چهاره؟؟
گزینه سه هم ما هورمون گشادکننده نخوندیم تاجایی من حافظم یاری میکنه ما کربن دی اکسید و هیستامین خوندیم که هورمون نیستن -
sarvin Piri بله ممنون میشم
-
@Mr-Wick بنظرم الدوسترونو میگه چون بازجذب سدیم رو بالا میبره در نتیجه سدیم در خوناب بالا میره و فشار خون افزایش پیدا میکنه....
گزینه سه هم ما هورمون گشادکننده نخوندیم تاجایی من حافظم یاری میکنه ما کربن دی اکسید و هیستامین خوندیم که هورمون نیستنMahan Xodayi 2 آره دقیقا...منم تعجب کردم نشنیدم تا به الان...پس قطعا نداریم
اره همون 4جوابه -
@Mr-Wick بنظرم الدوسترونو میگه چون بازجذب سدیم رو بالا میبره در نتیجه سدیم در خوناب بالا میره و فشار خون افزایش پیدا میکنه....
گزینه سه هم ما هورمون گشادکننده نخوندیم تاجایی من حافظم یاری میکنه ما کربن دی اکسید و هیستامین خوندیم که هورمون نیستنMahan Xodayi 2 گزینه ۴ درسته تو پاسخنامه
-
Heli سلام مجدد
چون هورمون آلدوسترون از قسمت قشری غده فوق کلیه ترشح میشه برای همین دلیل چون قشری خصلت دیرپا داره و مثل بخش مرکزی که سریع و تند عمل میکنه نیست دیر عمل میکنه و دیر هم تموم میشه ینی ماندکاری بیشتری داره.
گشاد کننده رگ با افزایش فشار خون فرق داره...گزینه 4کامل تره...راستش الان یادم نمیاد گزینه سه منظورش کیه!
Mahan Xodayi 2 ببین گزینه سه این سئوال که منشن کردم یکم پایین تره منظورش کیومیگه -
Mahan Xodayi 2 آره دقیقا...منم تعجب کردم نشنیدم تا به الان...پس قطعا نداریم
اره همون 4جوابه@Mr-Wick 🖤
-
Mahan Xodayi 2 گزینه ۴ درسته تو پاسخنامه
Heli 👌
-
sarvin Piri خیلی ممنون از لطفتون
-
@Mr-Wick در فصل ۴ زیست یازدهم گفته است:
@Kosar-Mortazavi اره خب تو کتاب نیست برا همون گزینه 4 درسته😐🚬
بله بله درسته... حق با شماست.😂 این مطلب تو کتاب نبود.