قطبی يا نا قطبی
-
Nafas Hadian 0 الان اگه تو جفت مولکول رو مایع کنی خوب F2 زودتر به گاز تبدیل میشه تا HCl چون وقتی از منفی به سمت صفر میری اول منفی ۱۸۸ هست بعدش منفی ۸۵ ینی اول به منفی ۱۸۸ میرسی.تو دمای مثلا منفی ۱۵۰ F2 گاز هست اما HCl هنوز مایع هست.
به این دلیل نقطه جوشش بالاتره.@yasin-sheibak
ولی الان حس میکنم خودت داری اشتباه میکنی -
چطوری ویس بگیرم آپلود کنم
چون حس میکنم منظورمو متوجه نشدیNafas Hadian 0 بلد نیستم با گوشی ولی کامپیوتر یکجا دیه ویس میگیری میفرستی.
-
@yasin-sheibak
ولی الان حس میکنم خودت داری اشتباه میکنیNafas Hadian 0 والا چی بگم
ولی قائده ش همین بود!
-
Nafas Hadian 0 بلد نیستم با گوشی ولی کامپیوتر یکجا دیه ویس میگیری میفرستی.
@yasin-sheibak
برای من بخاطر اعتبارم بستست -
Nafas Hadian 0 والا چی بگم
ولی قائده ش همین بود!
@yasin-sheibak
بعدا میام توضیح میدم برات
الان مغزم استوپ زده -
@yasin-sheibak
برای من بخاطر اعتبارم بستستNafas Hadian 0 یکجا دیه میتونی ضبط کنی به عنوان فایل بفرستی.
-
@yasin-sheibak
الان مغزم استوپ زدهNafas Hadian 0 باوش حله.استراحت کن
-
Nafas Hadian 0 یکجا دیه میتونی ضبط کنی به عنوان فایل بفرستی.
@yasin-sheibak
میدونم ولی ادیتور رو ندارم -
@yasin-sheibak
الان مغزم استوپ زدهNafas Hadian 0 ولی نفس سر نقطه جوش تو منفی ها مشکل داری.
-
@yasin-sheibak
میدونم ولی ادیتور رو ندارمNafas Hadian 0 برو تو یک جایه دیگه ضبط کن بعد گثل اهنگ ک میفرستادی بفرست منظورم اینه
-
Nafas Hadian 0 باوش حله.استراحت کن
@yasin-sheibak
مرسی -
Nafas Hadian 0 ولی نفس سر نقطه جوش تو منفی ها مشکل داری.
@yasin-sheibak
متوجه شدما
نمیدونم.....! -
Nafas Hadian 0 برو تو یک جایه دیگه ضبط کن بعد گثل اهنگ ک میفرستادی بفرست منظورم اینه
@yasin-sheibak
عجب
گفتم که
چون اعتبارم کمه ادیتورش رو ندارم
قبلا اعتبارم زیاد بود میتونستم بفرستم... -
@yasin-sheibak
متوجه شدما
نمیدونم.....!Nafas Hadian 0 اوهوم..
-
@yasin-sheibak
عجب
گفتم که
چون اعتبارم کمه ادیتورش رو ندارم
قبلا اعتبارم زیاد بود میتونستم بفرستم...Nafas Hadian 0 اها
-
چقدر فسفر سوزوندم سر این مبحث
🥺
اما نتیجه خوبی داشت -
سلام
امیدوارم حال دلتون خوب باشه
سوال اولم اینکه :
در مواد ملکولی با جرم(مشابه/متفاوت) ماده با ملکول های (قطبی/ناقطبی) نقطه جوش بالاتری دارد.
کدومشون میشه؟
و اگر قسمت اول جوابش میشه مشابه، چرا؟
سوال دومم :
ذره های سازنده گاز به هم نیرو وارد میکنن و ذره های سازنده مایع و جامد نیروی کشسانی دارن و همدیگرو کنار هم نگه میدارن(نیرویی که وارد میکنن تا کنار هم قرار بگیرند)؟؟؟!!
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دهم
ریاضیاNafas Hadian 0
سوال 1
مشابه قطبی
چون جرم مولی بر نقطه جوش تاثیر داره و باید جرم ها یکی باشن تا بشه صرفا تاثیر قطبی یا ناقطبی بودن رو بررسی کرد... وگرنه ممکنه یه ماده ناقطبی باشه ولی جرم مولیش خیلییییییی زیادی داشته باشه و نهایتا نقطه جوشش بیشتر باشه از یه ماده قطبی با جرم مولی خیلی کمسوال 2
نیروهای بین مولکولی کوتاه برد هستن یعنی در فواصل کم اثر میکنن به همین دلیل نیرویی که گاز ها به هم وارد میکنن ناچیز و در حد صفر هست چون فاصله مولکول هاشون زیاده.
در مورد جامدات و مایعات نیروی بین مولکولی از نوع الکتریکی هست نه کشسانی! اون کشسانی که شما می فرمایید مربوط به مدل سازی یک جامد بلوری برای درک بهتر رفتار اجزای تشکیل دهنده اش بود که انگار یه فنری هست که باعث میشه مولکول ها وقتی از هم خیلی دور میشن به سمت هم حرکت کنن و وقتی به هم خیلی نزدیک شدن دوباره از هم دور بشن که اشاره به جاذبه بودن نیرو در فاصله زیاد و دافعه بودن نیرو در فاصله کم داره -
🥺
اما نتیجه خوبی داشتNafas Hadian 0
@yasin-sheibak
خوندیدش؟ -
Nafas Hadian 0
سوال 1
مشابه قطبی
چون جرم مولی بر نقطه جوش تاثیر داره و باید جرم ها یکی باشن تا بشه صرفا تاثیر قطبی یا ناقطبی بودن رو بررسی کرد... وگرنه ممکنه یه ماده ناقطبی باشه ولی جرم مولیش خیلییییییی زیادی داشته باشه و نهایتا نقطه جوشش بیشتر باشه از یه ماده قطبی با جرم مولی خیلی کمسوال 2
نیروهای بین مولکولی کوتاه برد هستن یعنی در فواصل کم اثر میکنن به همین دلیل نیرویی که گاز ها به هم وارد میکنن ناچیز و در حد صفر هست چون فاصله مولکول هاشون زیاده.
در مورد جامدات و مایعات نیروی بین مولکولی از نوع الکتریکی هست نه کشسانی! اون کشسانی که شما می فرمایید مربوط به مدل سازی یک جامد بلوری برای درک بهتر رفتار اجزای تشکیل دهنده اش بود که انگار یه فنری هست که باعث میشه مولکول ها وقتی از هم خیلی دور میشن به سمت هم حرکت کنن و وقتی به هم خیلی نزدیک شدن دوباره از هم دور بشن که اشاره به جاذبه بودن نیرو در فاصله زیاد و دافعه بودن نیرو در فاصله کم دارهعلیرضا تمدنی
درسته
ممنونم آقای تمدنی -
🥺
اما نتیجه خوبی داشتNafas Hadian 0 افرینننن درست شد بالاخره
فسفر های سوختع روهم جاگزین کن