IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
سلام دوستان این تست شماره دو رو میتونین برام توضیح بدین
-
-
-
سلام راهو خودت چک کن
-
Mr Unknown XD دمت گرم داش اسمت چیه رشتت چیه چند روزه به معلما هم میدم بلد نیستن حل کنن دمت گرم بیا بیشتر اشنا شیم بچه کجایی من بچه مازندرانم
-
Mr Unknown داش فقط اونجا چجوری a-b ab چجوری حساب کردی شد سه و یک؟
-
Mr Unknown XD دمت گرم داش حله فهمیدم
-
Kaveh Karimaei در سلام دوستان این تست شماره دو رو میتونین برام توضیح بدین گفته است:
Mr Unknown XD دمت گرم داش حله فهمیدم
سلام دوباره اوکیه اگر مشکلی بود بگو توضیحش بدم ( کلا این جور سوالات همیشه اون عبارتا یا درجه دو هست بعد مزدوج خور های خوبی داره )
-
این پست پاک شده!
-
Mr Unknown XD
سلام، من اصلا متوجه نشدم چیکار کردی، میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ -
@محمد-خراسانی در سلام دوستان این تست شماره دو رو میتونین برام توضیح بدین گفته است:
Mr Unknown XD
سلام، من اصلا متوجه نشدم چیکار کردی، میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟سلام اول اون عبارت های داخل رادیکال رو ساده کن اونا توان دو هستن راحت ساده میشه بعدش یک دور خود اتحاد توان 3 رو بنویس به همونایی که نوشتم میرسی
-
Mr Unknown XD
ببخشید اون عبارت داخل رادیکال با فرجه ۶ رو چجوری ساده کردید؟ متوجه نشدم -
@محمد-خراسانی در سلام دوستان این تست شماره دو رو میتونین برام توضیح بدین گفته است:
Mr Unknown XD
ببخشید اون عبارت داخل رادیکال با فرجه ۶ رو چجوری ساده کردید؟ متوجه نشدمموبایلم نیست بزار نیم ساعت دیگه روی برگه مینویسم اینطوری توضیح بدم فکر نمیکنم بدرد بخوره
-
Mr Unknown XD
ببخشید اون عبارت داخل رادیکال با فرجه ۶ رو چجوری ساده کردید؟ متوجه نشدم -
Mr Unknown XD در سلام دوستان این تست شماره دو رو میتونین برام توضیح بدین گفته است:
Mr Unknown XD
ببخشید اون عبارت داخل رادیکال با فرجه ۶ رو چجوری ساده کردید؟ متوجه نشدمدمت گرم️
-
Mr Unknown XD باز تو حرکت عجیب زدی؟ رعایت کن دگ