کدوم ازمون آزمایشی؟
-
سلام دوستان یازدهمم میخوام برا سال بعدم که دوازدهمم آزمون بنویسم بنظرتون کدوم ازمون آزمایشی بهتره؟رشتمم ریاضیه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 دوازدهم ریاضیا تجربیا -
قلمچی خوبه
-
درود. ببین دوست عزیز اولا یه چیزی بهت بگم توی تمام آزمونهای رایج کشور تقلب خیلی زیاده. پس به نتایج و رتبه ها زیاد توجه نکن و ناراحت و دلسرد نشو. دوما آزمونا هر کدام رو شرکت کنی زیاد فرقی ندارن باید هدفت از آزمون درست باشه و خودت رو هم گول نزنی هیچ وقت. آزمونا رو باید با هدف کاهش اضطراب و عادت کردن به آزمون و تنظیم زمان شرکت کنی تا ضعف ها تو متوجه بشی و نه اینکه به فکر رتبه ها و تراز باشی.
-
سلام دوستان یازدهمم میخوام برا سال بعدم که دوازدهمم آزمون بنویسم بنظرتون کدوم ازمون آزمایشی بهتره؟رشتمم ریاضیه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 دوازدهم ریاضیا تجربیاAli Ebrahimy من سال گذشته آزمونی شرکت نکردم، ولی اشتباه بود و حتما پیشنهاد میکنم در یک آزمون شرکت کنید. بدون آزمون ممکنه وسط راه برنامه و... از کنترلت خارج بشه+مزایای دیگه ای که آزمون دادن داره.
اگر جامعه آماری و... واست اهمیت زیادی داره قلمچی رو شرکت کن، اما اگر اینطور نیست خودم گزینه دو رو بیشتر میپسندم، هم برنامه بهتر و متعادل تری داره (سه هفته یکبار آزمون) و هم اینکه سوالاتش رو بیشتر پسندیدم، خصوصا اینکه شما رشته ریاضی هستی و درس ریاضیش طراحان خوبی داره
به نظر خودم ویژگی مهمتر آزمون سنجش وضعیت درسی خود شماست و بعد از اون مقایسه با دیگران، برای مقایسه میتونید نمونه سوالات سالهای گذشته رو دانلود و مقایسه کنید.
موفق باشید -
A Ali Ebrahimy marked this topic as a question on
-
A Ali Ebrahimy has marked this topic as solved on