ریبوزوم...
-
سلام
مگه ما نمیگیم که اگر بخواهیم که پروتئین در داخل اندامک های خود سلول باشه توسط ریبوزوم های ازاد سیتوپلاسم ساخته میشن و اگر بنا این باشه از سلول خارج بشن توسط ریبوزوم های اندوپلاسمی!؟
طبق شکل زیست دوازدهم این نکته درسته....
خب پس قلم چی چی میگه!؟
در تست۱۳۷ در مورد واکوئل سوال پرسیده بعد گفته گلوتن توسط اندوپلاسمی زبر ساخته میشه؟؟
Farhan Honar
Mr. Wick
Matin Mousavi 1
تجربیا -
حاجی منظور اصلیتو نمیفهمم...چون تست قلم نمیدونم چی بوده...من گزینه میزنم...ولی بنظرم اگه گفته واکوئل خب میتونیم اینطوری درنظر بگیریم که آندو ساخته و از اونجا رفته گلژی و از اونحاهم یا واکوئل (گیاهی) یا لیزوزوم(جانوری)
-
حاجی منظور اصلیتو نمیفهمم...چون تست قلم نمیدونم چی بوده...من گزینه میزنم...ولی بنظرم اگه گفته واکوئل خب میتونیم اینطوری درنظر بگیریم که آندو ساخته و از اونجا رفته گلژی و از اونحاهم یا واکوئل (گیاهی) یا لیزوزوم(جانوری)
@Mr-Wick خب ببینید واکوئل هم مثل همین میتوکندری هست دیگه اندامک درون سلولیع.... گلوتنم ی پروتئینی هست که باید در اون ذخیره بشه پس کی میسازدش؟طبیعتا ریبوزوم های ازاد باید بسازه چون از سلول که خارج نمیشه بخاد آندوپلاسمی زبر پاش به قضیه باز بشه....
شما قبول دارین پروتین های درون سلولی باید توسط ریبوزوم ازاد ساخته بشه یا ن؟ -
سلام
مگه ما نمیگیم که اگر بخواهیم که پروتئین در داخل اندامک های خود سلول باشه توسط ریبوزوم های ازاد سیتوپلاسم ساخته میشن و اگر بنا این باشه از سلول خارج بشن توسط ریبوزوم های اندوپلاسمی!؟
خب پس قلم چی چی میگه!؟
در تست۱۳۷ در مورد واکوئل سوال پرسیده بعد گفته گلوتن توسط اندوپلاسمی زبر ساخته میشه؟؟
Farhan Honar
Mr. Wick
Matin Mousavi 1
تجربیاMahan Xodayi 2 سلام،بله درست میگه فکر کنم،چون گلوتن هم پروتئین ذخیره ای در واکوئل هست و پروتئین ذخیره در واکوئل رو هم رییوزوم روی آندوپلاسمی زبر میسازه...
-
Mahan Xodayi 2 سلام،بله درست میگه فکر کنم،چون گلوتن هم پروتئین ذخیره ای در واکوئل هست و پروتئین ذخیره در واکوئل رو هم رییوزوم روی آندوپلاسمی زبر میسازه...
Seyed sadegh Razavi داخل شکل کتاب هم هست،پروتئین داخل لیزوزوم رو هم مثلا ریبوزوم آندوپلاسمی زبر میسازه
-
Mahan Xodayi 2 سلام،بله درست میگه فکر کنم،چون گلوتن هم پروتئین ذخیره ای در واکوئل هست و پروتئین ذخیره در واکوئل رو هم رییوزوم روی آندوپلاسمی زبر میسازه...
Seyed sadegh Razavi پس این جمله که یه عمره کتابا میگن رده؟؟
پروتئین هایی که در داخل سلول فعالیت میکنند توسط ریبوزوم های ازاد ساخته میشوند و پروتئین های که از سلول خار ج میشوند بوسیله آندوپلاسمی زبر
تکلیف این چیه پس!؟ابن جمله درسته...
گلوتنم که ذخیره ای در داخل سلوله چرا باید اندوپلاسمی و گلژی بیان سروقتش!؟ -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
Seyed sadegh Razavi پس این جمله که یه عمره کتابا میگن رده؟؟
پروتئین هایی که در داخل سلول فعالیت میکنند توسط ریبوزوم های ازاد ساخته میشوند و پروتئین های که از سلول خار ج میشوند بوسیله آندوپلاسمی زبر
تکلیف این چیه پس!؟ابن جمله درسته...
گلوتنم که ذخیره ای در داخل سلوله چرا باید اندوپلاسمی و گلژی بیان سروقتش!؟Mahan Xodayi 2 فکر کنم منظور از پروتئین های داخل سلول، پروتئین های داخل سیتوپلاسم سلول باشه که توسط ریبوزوم آزاد ساخته میشن
-
Mahan Xodayi 2 فکر کنم منظور از پروتئین های داخل سلول، پروتئین های داخل سیتوپلاسم سلول باشه که توسط ریبوزوم آزاد ساخته میشن
Seyed sadegh Razavi نه طبق شکل ص۳۱ دوازدهم پروتین هایی که داخل اندامکم هستند ریبوزوم ازاد میسازه
-
Seyed sadegh Razavi نه طبق شکل ص۳۱ دوازدهم پروتین هایی که داخل اندامکم هستند ریبوزوم ازاد میسازه
Mahan Xodayi 2 درسته،اندامکای میتوکندری و کلروپلاست بعضی پروتیین هاشون رو ریبوزوم آزاد میسازه
-
Mahan Xodayi 2 درسته،اندامکای میتوکندری و کلروپلاست بعضی پروتیین هاشون رو ریبوزوم آزاد میسازه
Seyed sadegh Razavi کلا اگر قرار باشه پروتئینی از سیتوپلاسم به میتوکندری و اینا بره ریبوزوم ازاد میسازدش واکوئلم اندامکن دیگه طبیعتا باید ازاد ها بسازن....اندوپلاسنی زبر چرا گفته!؟
من همون اول حذف کردم اون گزینه رو -
Seyed sadegh Razavi کلا اگر قرار باشه پروتئینی از سیتوپلاسم به میتوکندری و اینا بره ریبوزوم ازاد میسازدش واکوئلم اندامکن دیگه طبیعتا باید ازاد ها بسازن....اندوپلاسنی زبر چرا گفته!؟
من همون اول حذف کردم اون گزینه روMahan Xodayi 2 بله دقیقا همینطوره،ولی خب پروتئین های همه اندامکهای درون سلول رو ریبوزوم آزاد نمیسازه،اندامکایی مثل لیزوزوم و واکوئل پروتیین هاشون توسط ریبوزوم آندوپلاسمی زبر تامین میشه
-
Mahan Xodayi 2 بله دقیقا همینطوره،ولی خب پروتئین های همه اندامکهای درون سلول رو ریبوزوم آزاد نمیسازه،اندامکایی مثل لیزوزوم و واکوئل پروتیین هاشون توسط ریبوزوم آندوپلاسمی زبر تامین میشه
Seyed sadegh Razavi این نکته رو حقیقتا آقای موقاری هم تاکید کردن که به این شکل هست
-
Mahan Xodayi 2 بله دقیقا همینطوره،ولی خب پروتئین های همه اندامکهای درون سلول رو ریبوزوم آزاد نمیسازه،اندامکایی مثل لیزوزوم و واکوئل پروتیین هاشون توسط ریبوزوم آندوپلاسمی زبر تامین میشه
Seyed sadegh Razavi بله درسته...
خیلی ممنونم از توجهتون -
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Seyed sadegh Razavi بله درسته...
خیلی ممنونم از توجهتونMahan Xodayi 2 کاری نکردم
-
سلام
خب پس قلم چی چی میگه!؟
Farhan Honar
Mr. Wick
Matin Mousavi 1
تجربیاMahan Xodayi 2 سلام.علاوه بر پروتئین های ترشحی و اونایی که در غشای یاخته ای قرار میگرند ، پروتیین های داخل واکوئل و لیزوزوم هم توسط رناتن های چسبیده به شبکه آندوپلاسمی ساخته میشن.
این پروتئین های درون سلول هم که سوال کردی ، احتمالا منظورت پروتئین های ماده ی زمینه ای سیتوپلاسمه که اونا توسط رناتن های آزاد ساخته میشن. -
Mahan Xodayi 2 سلام.علاوه بر پروتئین های ترشحی و اونایی که در غشای یاخته ای قرار میگرند ، پروتیین های داخل واکوئل و لیزوزوم هم توسط رناتن های چسبیده به شبکه آندوپلاسمی ساخته میشن.
این پروتئین های درون سلول هم که سوال کردی ، احتمالا منظورت پروتئین های ماده ی زمینه ای سیتوپلاسمه که اونا توسط رناتن های آزاد ساخته میشن.Farhan Honar اره واکوئل و لیزوزیم حواسم بهشون نبود....
ممنون -
سلام
خب پس قلم چی چی میگه!؟
Farhan Honar
Mr. Wick
Matin Mousavi 1
تجربیاMahan Xodayi 2 این مورد رو اگه یادتون باشه من یک تاپیک قراردادم که یک تست بود و گفته بود که چند مورد از پروتئین های زیر از دستگاه گلژی عبور میکنند که یکی از گزینه های درست میشد گلوتن که در واکوئل ذخیره میشه. درسته که در اندامک درونی سلول ذخیره میشه اما بعدا آزاد میشه گلوتن. هر اندامکی که پروتئین هاش رو ریبوزوم های آزاد نمیسازن که. بله پروتئین هایی که میرن توی میتوکندری و کلروپلاست که فعالیت کنن رو ریبوزوم آزاد میسازه. الان آنزیم هایی که در لیزوزوم ذخیره میشن رو هم ریبوزوم روی شبکه آندوپلاسمی زبر میسازه
-
Mahan Xodayi 2 این مورد رو اگه یادتون باشه من یک تاپیک قراردادم که یک تست بود و گفته بود که چند مورد از پروتئین های زیر از دستگاه گلژی عبور میکنند که یکی از گزینه های درست میشد گلوتن که در واکوئل ذخیره میشه. درسته که در اندامک درونی سلول ذخیره میشه اما بعدا آزاد میشه گلوتن. هر اندامکی که پروتئین هاش رو ریبوزوم های آزاد نمیسازن که. بله پروتئین هایی که میرن توی میتوکندری و کلروپلاست که فعالیت کنن رو ریبوزوم آزاد میسازه. الان آنزیم هایی که در لیزوزوم ذخیره میشن رو هم ریبوزوم روی شبکه آندوپلاسمی زبر میسازه
Matin Mousavi 1 بله درسته ممنونم
-
Matin Mousavi 1 بله درسته ممنونم