شرطی سازی کلاسیک
-
Mahan Xodayi 2
کتاب گفته بعد یه مدت محرک شرطی جای محرک اصلی یا غیر شرطی عمل میکنه درسته؟ ولی نمیتونه جای اون باشه میدونید چرا؟چون اگه دوبار بدون اینکه غذا رو بدید زنگ رو به صدا در بیارید و سگ ببینه غذایی در کار نیست دفعه های بعد از بزاق خبری نیست. پس نمیتونه به طور مستقل یک محرگ غیر شرطی باشه. فکر میکنم این استدلالیه که باهاش این جمله رو درست گرفته.
@Kosar-Mortazavi بله به نظر منم این استدلال درسته
-
Mahan Xodayi 2
کتاب گفته بعد یه مدت محرک شرطی جای محرک اصلی یا غیر شرطی عمل میکنه درسته؟ ولی نمیتونه جای اون باشه میدونید چرا؟چون اگه دوبار بدون اینکه غذا رو بدید زنگ رو به صدا در بیارید و سگ ببینه غذایی در کار نیست دفعه های بعد از بزاق خبری نیست. پس نمیتونه به طور مستقل یک محرگ غیر شرطی باشه. فکر میکنم این استدلالیه که باهاش این جمله رو درست گرفته.
@Kosar-Mortazavi ولی گفته تبدیل شود کتابم در مورد اینکه بعد شرطی شدن میتونه غیرفعال بشه حرفی نزده...ولی اینکه غیر شرطی شرطی بشه رو اصن هدف اون بند از کتابع...
الان فرض کنیم این تو آزمونی اومده باید سوالشو رد کنیم؟؟ -
@Kosar-Mortazavi ولی گفته تبدیل شود کتابم در مورد اینکه بعد شرطی شدن میتونه غیرفعال بشه حرفی نزده...ولی اینکه غیر شرطی شرطی بشه رو اصن هدف اون بند از کتابع...
الان فرض کنیم این تو آزمونی اومده باید سوالشو رد کنیم؟؟Mahan Xodayi 2 اصلا من با جملهاش مشکل دارم یه جورایی گنگه. طراح خودشم معلوم نیست چی گفته و چی میخواد
-
الان فرض کنیم این تو آزمونی اومده باید سوالشو رد کنیم؟؟Mahan Xodayi 2 بله کتاب نگفته اگر یه مدت بدون محرک اصلی بیاد چی میشه ولی همچین چیزی وجود داره و فکر میکنم استاد موقاری هم درموردش تو فیلم ها توضیح دادن. و اینکه اگه تو یه تستی اومد چیکار کنیم... همونطور که دوستمون گفتن این یه سوال گنگه برای همین باید بذاریش کنار بری بقیه گزینه ها اگه گزینه بهتری نبود اینو انتخاب کنی اگرم که مورد شماری بود... نظری ندارم ... خودم بودم درست میگرفتم چون اعتقاد دارم یه محرک شرطی نمیتونه یه محرک غیر شرطی بشه چون بعد از یه مدت به تنهایی ارتباطش رو با اصلی از دست میده و بی معنا میشه... ولی از اونجایی که با سوالها و طراح ها آشنام نمیتونم راحت بگم اینو غلط بزن یا درست بزن چون انواع مختلفی از این سوالها با جمله بندی های مختلف هست ... بهترین روش اینه که این تستو علامت بزنی و با چند تا تست مشابه مقایسه کنی ببینی طراح ها چه نظری دارن.
-
Mahan Xodayi 2 بله کتاب نگفته اگر یه مدت بدون محرک اصلی بیاد چی میشه ولی همچین چیزی وجود داره و فکر میکنم استاد موقاری هم درموردش تو فیلم ها توضیح دادن. و اینکه اگه تو یه تستی اومد چیکار کنیم... همونطور که دوستمون گفتن این یه سوال گنگه برای همین باید بذاریش کنار بری بقیه گزینه ها اگه گزینه بهتری نبود اینو انتخاب کنی اگرم که مورد شماری بود... نظری ندارم ... خودم بودم درست میگرفتم چون اعتقاد دارم یه محرک شرطی نمیتونه یه محرک غیر شرطی بشه چون بعد از یه مدت به تنهایی ارتباطش رو با اصلی از دست میده و بی معنا میشه... ولی از اونجایی که با سوالها و طراح ها آشنام نمیتونم راحت بگم اینو غلط بزن یا درست بزن چون انواع مختلفی از این سوالها با جمله بندی های مختلف هست ... بهترین روش اینه که این تستو علامت بزنی و با چند تا تست مشابه مقایسه کنی ببینی طراح ها چه نظری دارن.
@Kosar-Mortazavi ممنونم
-
Mahan Xodayi 2 اصلا من با جملهاش مشکل دارم یه جورایی گنگه. طراح خودشم معلوم نیست چی گفته و چی میخواد
Matin Mousavi 1 اره...
مرسی وقت گذاشتی -
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@Kosar-Mortazavi ممنونم
Mahan Xodayi 2 موفق باشی
-
Matin Mousavi 1 اره...
مرسی وقت گذاشتی -
Mahan Xodayi 2 سوالتون حل شد؟ یا نظرم رو بگم؟
@Kosar-Mortazavi کوثرجان ممنونم
-
@Kosar-Mortazavi کوثرجان ممنونم
Faez Fateminia موفق باشی
-
sarvin Piri ولی درست زده
-
-