حرکت 1
-
@سمیه-صادقلو بیاین کمک باز من گیج شدم
-
@Mr-Wick اره این درسته من کلمه رو اشتباه گفتم
منظورم تندی سرعت اینا بودMahan Xodayi 2 بعدشم مگه تو نمودار xt فرق میکنه با vt؟
این عکسی که من فرستادم xt ولی در سئوال vt هستش
میشه کامل توضیح بدی که چرا اون گزینه جواب شده؟متوجه نشدم توضیح قبلیتو -
Mahan Xodayi 2 بعدشم مگه تو نمودار xt فرق میکنه با vt؟
میشه کامل توضیح بدی که چرا اون گزینه جواب شده؟متوجه نشدم توضیح قبلیتو@Mr-Wick صب کنید بنویسم با توضیح نمیشه
-
میشه کامل توضیح بدی که چرا اون گزینه جواب شده؟متوجه نشدم توضیح قبلیتو@Mr-Wick در حرکت 1 گفته است:
میشه کامل توضیح بدی که چرا اون گزینه جواب شده؟متوجه نشدم توضیح قبلیتو
میتونید خطمو بخونید!اگر نه نوشته هارو تایپ کنمشما وی تی ایکس تی رو برعکس در نظر گرفتین -
سلام. وقتی شتاب مثبته و تندی کاهش مییابد، یعنی حرکت کند شونده هست. بطور خلاصه در نمودار سرعت..زمان ، وقتی حرکت کند شونده است که نمودار به محور زمان نزدیک بشه.
اینجا هم در بازه ی صفر تا t1 و همچنین t2 تا t3 حرکت کند شونده هست ولی اطلاعت داده شده در سوال فقط برای t2 تا t3 صدق میکنه.
چون در این بازه ، شیب نمودار مثبت هست ، پس شتاب هم مثبته .
همچنین تندی در حال کاهشه . توجه من که میگه تندی نه سرعت . -
@Mr-Wick در حرکت 1 گفته است:
میشه کامل توضیح بدی که چرا اون گزینه جواب شده؟متوجه نشدم توضیح قبلیتو
میتونید خطمو بخونید!اگر نه نوشته هارو تایپ کنمشما وی تی ایکس تی رو برعکس در نظر گرفتینMahan Xodayi 2 نه کاملا متوجه شدم
دمتگرم...فک کنم چون شتاب رو کامل بهم درس نداده برای همون اینجاشو نگفته بهم...ممنون گرفتم موضوع چیه...یه تست ساده رو نتپنستم بزنم و منفی شد درصدم😕 -
سلام. وقتی شتاب مثبته و تندی کاهش مییابد، یعنی حرکت کند شونده هست. بطور خلاصه در نمودار سرعت..زمان ، وقتی حرکت کند شونده است که نمودار به محور زمان نزدیک بشه.
اینجا هم در بازه ی صفر تا t1 و همچنین t2 تا t3 حرکت کند شونده هست ولی اطلاعت داده شده در سوال فقط برای t2 تا t3 صدق میکنه.
چون در این بازه ، شیب نمودار مثبت هست ، پس شتاب هم مثبته .
همچنین تندی در حال کاهشه . توجه من که میگه تندی نه سرعت .Farhan Honar آره ماهان هم توضیح داد متاسفانه من اشتباه زدم مرسی
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 نه کاملا متوجه شدم
دمتگرم...فک کنم چون شتاب رو کامل بهم درس نداده برای همون اینجاشو نگفته بهم...ممنون گرفتم موضوع چیه...یه تست ساده رو نتپنستم بزنم و منفی شد درصدم😕@Mr-Wick 🖤
-
@سمیه-صادقلو بیاین کمک باز من گیج شدم
Mahan Xodayi 2
سلام چیشده؟ -
Mahan Xodayi 2
سلام چیشده؟@سمیه-صادقلو هچ حل اولدی
-
@سمیه-صادقلو هچ حل اولدی
Mahan Xodayi 2
اوک